Lue virallinen kuvaus

Accord Kielikoulu on suuria bulevardeja Pariisissa

Vuonna 1988 perustettu ACCORD Kielikoulu, sijaitsee kuuluisalla Grands Boulevards Pariisissa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Louvre-museosta, Opéra, Georges Pompidou-keskus (Beaubourg) ja kuuluisa Grands Magasins.

Olitpa osallistua intensiivinen Ranskan kurssi tai Executive Program ACCORD Language School, olet varmasti saada parhaat mahdolliset edellytykset oppia ranskaa ja ymmärtää paremmin ranskalaista kulttuuria ja elämäntapaa:

Hotelli sijaitsee kauniissa, tyypillisesti pariisilaisessa rakennuksessa Pariisin sydämessä 20 valoisa ja tilava luokkahuoneissa täysin varustettu audiovisuaaliset laitteet Moderni ja dynaaminen opetusmenetelmä integroimalla nykykulttuurin Kurssit saatavilla ympäri vuoden 6 kielellä tasoilla täydellinen aloittelijoista edistyneisiin 4 luokkahuoneissa omistettu ammattilaisille ja one-to-one koulutus Monipuolinen sekoitus opiskelijoiden: yliopistojen opiskelijat ammattilaisille ja avainhenkilöt. Yli 50 eri kansallisuutta Hyväntuulinen ranskalainen ilmapiiri

Koulu myöntämä virallinen Ranskan laatumerkin ja sidoksissa ammatillisten järjestöjen kuten kohokas ja CampusFrance.

Tietoja ACCORD Manchester

Keskitymme tarjoamaan Yleistä Englanti kielikurssit ja Business Englanti kielikursseja antaa sinulle parhaat työkalut tehokkaaseen viestintään. Meidän British Council akkreditoitu koulu on pieni kielikoulu, jossa voit oppia ja parantaa Englanti taitoja nopeasti ympäristö. Meidän Englanti kursseja ja opinto-ohjelmia on suunnattu aikuisille opiskelijoille, jotka ovat kaikki motivoituneita, innokkaita parantaa kielitaitoaan, oppia brittiläistä kulttuuria ja tietää toisensa. ACCORD Manchester tyytyväinen moniin eri kansallisuuksia, enimmäkseen Euroopan. Varmistamme, että meillä ei ole koskaan hallitseva kansalaisuus takaa, että opiskelijat pääsevät erilaisiin kulttuureihin ja oppia opiskelusta ja työskentelystä monikulttuurisessa ympäristössä.

Meidän opettajat ovat päteviä ja kokeneita opetuksessa Yleinen Englanti ja Business Englanti. Useimmat ovat opettaneet Englanti ulkomailla ja / tai ovat työskennelleet liikemaailmassa. ACCORD Manchester sijaitsee Manchesterin sydämessä vilkkaalla liiketoiminta neljänneksellä ja tarjoaa täydellisen ympäristön opiskella Yleistä Englanti ja Business Englanti. ACCORD Manchesterin asiantuntija Englanti kursseja tapahtuu Brook House Manchesterissa. Brook House on kaunis, perinteinen Englanti rakennus sijaitsee vilkkaan ja kosmopoliittinen kaupungin keskustasta kaikkine mukavuudet.

British Council akkreditoitu, ACCORD Manchester on pieni, ystävällinen ja ammattitaitoinen Englanti kouluun. Meidän luokkakoot ovat pieniä, joka antaa meidän opiskelijoiden jokaisen mahdollisuuden osallistua ja kehittää taitojaan. Meidän Business Englanti kielikurssit ovat räätälöity vastaamaan opiskelijoiden tarpeisiin. Jos haluat parantaa neuvottelutaitoja, meidän Business Englanti opettajat sisällyttää tämän aiheen osaksi tuntisuunnitelma. Jos haluat työskennellä erityistä taitoa, meidän Englanti opettajat puuttua tähän soveltamisen aikana. Kerro meille, mitä tarvitset ennen Business Englanti kurssi alkaa ja me varmista, että mukautetun kurssi täyttää vaatimukset tarkasti. Onko se yleinen Englanti kielikurssille tai Business Englanti kielikurssille, meidän Englanti opettajat keskittyä opiskelijoiden erityisiä vaatimuksia, onko se siirtää Tutkintokoe osallistua brittiläisen yliopiston, edistää niiden kansainvälistä uraa, tai kehittää kielitaitoaan palvelemaan työnsä, jne Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan opiskelijoita kaikki kyselyt heillä voi olla, onko se voidaan löytää paras pubi Manchester tai annettava tiedot siitä, miten parhaiten päästä historiallinen York. Taukojen, opiskelijat voivat käydä "Student Corner" tarkistaa sähköpostinsa tietokoneen tai katsoa mitä on Manchester. Ilmainen wi-fi-yhteys on käytettävissä kaikille opiskelijoille koko koulu. Teemme parhaamme, jotta opiskelijat viihtyvät kanssamme ACCORD Manchester ja koko oleskelun kaupungissa. Manchester on loistava paikka vierailla ja on monia toimintoja saatavilla, gallerioita, museoita ja teattereita jazz-klubeja, festivaaleja, ja urheilu.

Manchesterin ostoskeskus, vain muutaman minuutin päässä ACCORD Manchester, on poikkeuksellinen, tarjoten kaikkea luksusta tavarataloista ja muotiliikkeitä niille tyypillisesti Englanti putiikkeja. Jokainen tyyli ruokia on saatavilla Manchester Thai Italian mutta älkäämme unohtako perinteinen Englanti pubeja, joka antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa harjoittelua kielitaitoa maistella samalla yksi Manchesterin paikallisia oluita ja yhä kuuluisa "fish and chips". Ja jos olet jalkapallofani, et voi välttää meidän kaksi kuuluisaa jalkapallojoukkuetta: Manchester United ja Manchester City!

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Accord Language Schools

Leiki ja opi: Näin opiskelijat kuvaavat Accord opetusmetodologian aikana Pariisin All Inclusive Ranskan Summer Campus. ... [+]

Summer Campus on suunniteltu erityisesti nuorille ja täyttää:

Vanhempien odotukset turvallisuuden kannalta, laadukkaan opetuksen, mukavuus, hygienia ja terveellinen ruoka Nuorten odotukset: löydä Pariisi, ystävystyä muiden nuorten kanssa eri kansallisuuksia, olla mukana monissa lajeissa ja hauskaa toimintaa.

Asuinpaikka sijaitsee Pariisin eteläpuolella. Luokat ja toiminta tapahtuu asuinpaikka.

Saint Nicolas Summer Campus: asuinpaikka Pariisissa

«Saint Nicolas Residence», sijaitsee Etelä-Pariisi, tarjoaa viihtyisää majoitusta samalla mahdollistaa helpon pääsyn kuuluisin pariisilainen maamerkkejä: Louvre, Eiffel-torni, Montmartre, Notre-Dame, jne.

... [-]
Ranska Paris Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Accord Language Schools

Sen Merellinen sijainti, Eastbourne ja kaikki mukavuudet on ihanteellinen riippumaton opiskelijat etsivät haastava ja stimuloiva Englanti ohjelma. ... [+]

Sen Merellinen sijainti, Eastbourne ja kaikki mukavuudet on ihanteellinen riippumaton opiskelijat etsivät haastava ja stimuloiva Englanti ohjelma.

Englanti kursseja Eastbourne Centre opetetaan British Council standardeja. Kesän ohjelma tarjoaa opiskelijoille erilaisia ​​Englanti kursseja valita heille joustavuutta ja riippumattomuutta, että aikuiset toivoa.

Opiskelijat voivat valita seuraavat kurssit:

Semi-Intensive Englanti kurssi (15 tuntia viikossa) Intensive Englanti kurssi (20 tuntia viikossa) Super Intensive Englanti kurssi (25 tuntia viikossa) One-to-one opetusta on myös saatavilla.

Majoitus

Opiskelijamäärä tämä ohjelma voi päättää jäädä majoitusta, joka sopii heille ja heidän budjetti:... [-]

Ranska Paris Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Syyskuu 2019
Full-time
1 viikko
Kampus
Lue lisää suomeksi
Accord Language Schools

Tämä Yleistä Englanti Kurssi on tarkoitettu kaikille opiskelijoille Elementary Laajalle tasolle, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan Yleistä Englanti kattaa päivittäin ... [+]

Tämä Yleistä Englanti Kurssi on tarkoitettu kaikille opiskelijoille Elementary Laajalle tasolle, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan Yleistä Englanti kattaa päivittäin aiheita ja tilanteita. Intensiivinen Yleistä Englanti ohjelma keskittyy kehittämään neljä viestintätaidot: kuunteleminen, puhuminen, lukeminen ja kirjoittaminen. Tämä yleinen Englanti tietenkin myös pyytää opiskelijoita tutkimaan brittiläisen kulttuurin avulla autenttista materiaalia ja oppia liittyviä idiomaattisia ilmauksia eri yhteyksissä. Tämä kurssi on tarjolla aikuisopiskelijoille vuotiaita 18 ja yli.

Ohjelman tavoitteet

Lisätä luottamusta ja sujuvasti puhuva Englanti Tarkkuuden parantamiseksi, jotta selkeä viestintä ideoita Kehittää ymmärrystä kieliopin Vuorovaikutuksessa monikulttuurisessa ympäristössä Työ kirjoittaminen, lukeminen ja kuuntelu taitoja Keskittyä opiskelijan henkilökohtaiset tarpeet ja tavoitteet ... [-]
Ranska Paris Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Syyskuu 2019
Full-time
1 - 9 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Accord Language Schools

Opetuksen sisältö: Kehitetään neljä viestintätaidot, kuunteleminen, puhuminen, lukeminen ja kuuntelu, käyttämällä autenttista materiaalia. ... [+]

Intensiivinen Yleinen Ranskan kurssi "" (26 oppituntia / viikko - 20 tuntia)

Opetuksen sisältö:

Kehittämällä neljä viestintätaidot, kuunteleminen, puhuminen, lukeminen ja kuuntelu, käyttämällä autenttista materiaalia. Exploring ranskalaista kulttuuria ja oppimiseen liittyvistä idiomaattisia ilmauksia eri yhteyksissä.

Intensiivinen Ranskan yleisen Course "B" (30 oppituntia / viikko - 23 tuntia)

Opetuksen sisältö:

Kehittämällä neljä viestintätaidot, kuunteleminen, puhuminen, lukeminen ja kuuntelu, käyttämällä autenttista materiaalia. Exploring ranskalaista kulttuuria ja oppimiseen liittyvistä idiomaattisia ilmauksia eri yhteyksissä Konsolidointi kielitaitoa ja / tai kehittäminen erikoistaitoja riippuen työpaja valittu (pariisilainen kulttuurin ja sivilisaation, kirjoittaminen, fonetiikka, Oral, teatteri, Business Ranska, Ranskan kieli Certification, jne). ... [-]
Ranska Paris Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Syyskuu 2019
Full-time
1 - 13 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Accord Language Schools

Tämä kurssi on täydellinen ammattilaisille, asianajajat, opiskelijat ja ne, joilla on kiinnostusta Ranskan oikeudessa. ... [+]

Ranskan ja Law Program: (36 oppituntia / viikko - 27 tuntia) Tämä kurssi on täydellinen ammattilaisille, asianajajat, opiskelijat ja ne, joilla on kiinnostusta Ranskan oikeudessa. Kehitä kielitaito, lisätä luottamusta ja laajentaa tietosi asiantuntija sanaston ja oikeudellisen kulttuurin Ranskassa. Ryhmäkoko: 14 opiskelijaa per ryhmä maksimi.

Kurssin sisältö:

Aiheet valitaan sopivat opiskelijoiden taustat ja voivat sisältää Kauppaoikeus, ranska Rikosoikeus, ihmisoikeuksien, kansainvälisen oikeuden, diplomatia jne. Myöntää yksilöllinen Ranskan ja laki ohjelma tarjoaa yksinoikeudella vierailuja instituutioiden, kuten hovioikeus ja työtuomioistuin sekä asiakkaan luentoja perustuslakivaliokunnan ja Human Rights League mainitakseni vain muutamia. ... [-]

Ranska Paris Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Syyskuu 2019
Full-time
1 viikko
Kampus
Lue lisää suomeksi
Accord Language Schools

Tämä Business Englanti Kurssi on tarkoitettu johtajille, Johtajat, ammattilaiset ja alan opiskelijoiden, jotka haluavat parantaa Business Englanti kielitaito tietyillä li ... [+]

Tämä Business Englanti Kurssi on tarkoitettu johtajille, Johtajat, ammattilaiset ja alan opiskelijoiden, jotka haluavat parantaa Business Englanti kielitaito tietyillä liiketoiminta-aiheita ja tilanteita. Sekä parantaa niiden Business Englanti taitoja, opiskelijat saavat käsityksen työkulttuuria sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kansainvälisesti. Tämä kurssi on tarjolla aikuisopiskelijoille vuotiaita 18 ja yli.

Ohjelman tavoitteet

Luottamus lausuntoja, tehdä ehdotuksia, pyytää selvitystä, jne. Kommunikoi menestyksekkäästi rajat kulttuuriympäristö Paranna taitoja analysoida liiketoiminnan kysymyksiä Englanti Keskittyä tiettyihin Työpyynnön, ammatilliset vaatimukset Seurustella ja verkostoitua suurempaa luottamusta ... [-]
Ranska Paris Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Syyskuu 2019
Full-time
1 - 9 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Accord Language Schools

One-to-one intensiivinen Englanti kurssit sopivat erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat parantaa Englanti kielitaito nopeasti, on aivan erityisiä tarpeita kannalta s ... [+]

One-to-one intensiivinen Englanti kurssit sopivat erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat parantaa Englanti kielitaito nopeasti, on aivan erityisiä tarpeita kannalta saatavuuden, asiantuntija kielitaitovaatimukset tai yksinkertaisesti eivät tunne oloaan oppimisen ryhmä. Kun otetaan lisäksi ryhmässä opetusta, one-to-one opetusta takaa parantaa Englanti taitoja nopeasti. Yksittäisten Englanti koulutus keskittyy opiskelijan vahvuudet ja heikkoudet ja lisää yleistä luottamusta. Tämä kurssi on tarjolla aikuisopiskelijoille vuotiaita 18 ja yli. Kun otetaan lisäksi ryhmässä opetusta, one-to-one opetusta takaa parantaa Englanti taitoja nopeasti. Yksittäisten Englanti koulutus keskittyy opiskelijan vahvuudet ja heikkoudet ja lisää yleistä luottamusta. Tämä kurssi on tarjolla aikuisopiskelijoille vuotiaita 18 ja yli.... [-]

Ranska Paris Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Syyskuu 2019
Full-time
1 viikko
Kampus
Lue lisää suomeksi

Introduction to the school in Paris

The location in Paris