Accord Language Schools

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Accord Kielikoulu on suuria bulevardeja Pariisissa

Vuonna 1988 perustettu ACCORD Kielikoulu, sijaitsee kuuluisalla Grands Boulevards Pariisissa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Louvre-museosta, Opéra, Georges Pompidou-keskus (Beaubourg) ja kuuluisa Grands Magasins.

Olitpa osallistua intensiivinen Ranskan kurssi tai Executive Program ACCORD Language School, olet varmasti saada parhaat mahdolliset edellytykset oppia ranskaa ja ymmärtää paremmin ranskalaista kulttuuria ja elämäntapaa:

Hotelli sijaitsee kauniissa, tyypillisesti pariisilaisessa rakennuksessa Pariisin sydämessä 20 valoisa ja tilava luokkahuoneissa täysin varustettu audiovisuaaliset laitteet Moderni ja dynaaminen opetusmenetelmä integroimalla nykykulttuurin Kurssit saatavilla ympäri vuoden 6 kielellä tasoilla täydellinen aloittelijoista edistyneisiin 4 luokkahuoneissa omistettu ammattilaisille ja one-to-one koulutus Monipuolinen sekoitus opiskelijoiden: yliopistojen opiskelijat ammattilaisille ja avainhenkilöt. Yli 50 eri kansallisuutta Hyväntuulinen ranskalainen ilmapiiri

Koulu myöntämä virallinen Ranskan laatumerkin ja sidoksissa ammatillisten järjestöjen kuten kohokas ja CampusFrance.

Tietoja ACCORD Manchester

Keskitymme tarjoamaan Yleistä Englanti kielikurssit ja Business Englanti kielikursseja antaa sinulle parhaat työkalut tehokkaaseen viestintään. Meidän British Council akkreditoitu koulu on pieni kielikoulu, jossa voit oppia ja parantaa Englanti taitoja nopeasti ympäristö. Meidän Englanti kursseja ja opinto-ohjelmia on suunnattu aikuisille opiskelijoille, jotka ovat kaikki motivoituneita, innokkaita parantaa kielitaitoaan, oppia brittiläistä kulttuuria ja tietää toisensa. ACCORD Manchester tyytyväinen moniin eri kansallisuuksia, enimmäkseen Euroopan. Varmistamme, että meillä ei ole koskaan hallitseva kansalaisuus takaa, että opiskelijat pääsevät erilaisiin kulttuureihin ja oppia opiskelusta ja työskentelystä monikulttuurisessa ympäristössä.

Meidän opettajat ovat päteviä ja kokeneita opetuksessa Yleinen Englanti ja Business Englanti. Useimmat ovat opettaneet Englanti ulkomailla ja / tai ovat työskennelleet liikemaailmassa. ACCORD Manchester sijaitsee Manchesterin sydämessä vilkkaalla liiketoiminta neljänneksellä ja tarjoaa täydellisen ympäristön opiskella Yleistä Englanti ja Business Englanti. ACCORD Manchesterin asiantuntija Englanti kursseja tapahtuu Brook House Manchesterissa. Brook House on kaunis, perinteinen Englanti rakennus sijaitsee vilkkaan ja kosmopoliittinen kaupungin keskustasta kaikkine mukavuudet.

British Council akkreditoitu, ACCORD Manchester on pieni, ystävällinen ja ammattitaitoinen Englanti kouluun. Meidän luokkakoot ovat pieniä, joka antaa meidän opiskelijoiden jokaisen mahdollisuuden osallistua ja kehittää taitojaan. Meidän Business Englanti kielikurssit ovat räätälöity vastaamaan opiskelijoiden tarpeisiin. Jos haluat parantaa neuvottelutaitoja, meidän Business Englanti opettajat sisällyttää tämän aiheen osaksi tuntisuunnitelma. Jos haluat työskennellä erityistä taitoa, meidän Englanti opettajat puuttua tähän soveltamisen aikana. Kerro meille, mitä tarvitset ennen Business Englanti kurssi alkaa ja me varmista, että mukautetun kurssi täyttää vaatimukset tarkasti. Onko se yleinen Englanti kielikurssille tai Business Englanti kielikurssille, meidän Englanti opettajat keskittyä opiskelijoiden erityisiä vaatimuksia, onko se siirtää Tutkintokoe osallistua brittiläisen yliopiston, edistää niiden kansainvälistä uraa, tai kehittää kielitaitoaan palvelemaan työnsä, jne Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan opiskelijoita kaikki kyselyt heillä voi olla, onko se voidaan löytää paras pubi Manchester tai annettava tiedot siitä, miten parhaiten päästä historiallinen York. Taukojen, opiskelijat voivat käydä "Student Corner" tarkistaa sähköpostinsa tietokoneen tai katsoa mitä on Manchester. Ilmainen wi-fi-yhteys on käytettävissä kaikille opiskelijoille koko koulu. Teemme parhaamme, jotta opiskelijat viihtyvät kanssamme ACCORD Manchester ja koko oleskelun kaupungissa. Manchester on loistava paikka vierailla ja on monia toimintoja saatavilla, gallerioita, museoita ja teattereita jazz-klubeja, festivaaleja, ja urheilu.

Manchesterin ostoskeskus, vain muutaman minuutin päässä ACCORD Manchester, on poikkeuksellinen, tarjoten kaikkea luksusta tavarataloista ja muotiliikkeitä niille tyypillisesti Englanti putiikkeja. Jokainen tyyli ruokia on saatavilla Manchester Thai Italian mutta älkäämme unohtako perinteinen Englanti pubeja, joka antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa harjoittelua kielitaitoa maistella samalla yksi Manchesterin paikallisia oluita ja yhä kuuluisa "fish and chips". Ja jos olet jalkapallofani, et voi välttää meidän kaksi kuuluisaa jalkapallojoukkuetta: Manchester United ja Manchester City!

Sijainnit

Pariisi

Accord

Osoite
ACCORD ECOLE DE LANGUES
14, boulevard Poissonnière

75009 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Puhelin
+33 1 55 33 52 33

Manchester

Osoite
ACCORD Manchester
Brook House
Spring Gardens

M2 2BQ Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta