VARIA - Polish Language Center

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Varia siellä 13 vuotta. Opetamme puola. Ja vain Puolan kieli.

Helmikuussa 2004. Krakovassa, kinosten ja ziiiimno. Janek, Maria, Carlos, Tassilo, Lena ... unelma. Meillä on ensimmäinen yhdeksän ryhmä opiskelijoita!

: September 2016 vuotta. Hyvästelemme variowe loma. Islannista Australiaan, New York ja Kamchatka ... Toinen 200 ihmiset sanoivat kiitos meille Puolan. Viime lukukaudella ilmoittautuminen ryhmiin. Kuten joka vuosi meidän kursseja vastaamaan jatkuvasti kiireinen liikemiehiä, mitä Puolan harrastajat, ystäville - motivoitunut ja etsivät "eksoottisiin" kieli harrastajat - kielitieteilijät.

Meillä on 13 vuotta, meillä on jotain juhlia. Opiskelijaa lähes 90 maassa ympäri maailmaa, suuret opettajat ja ilmapiiri.

Valita värin

Ryhmä ja yksittäisiä kursseja, loma ja lukukausi, intensiivinen ja viikonloppuisin, sertifiointiin valmistautumisen ja koulutuksen alakohtaista sanastoa. Erikoistilauksesta myös temaattisia kursseja (liike, tekninen, lääketieteellinen ...). Opetamme kaikilla tasoilla. Voit valita intensiteetti ja kellonaika. Löydät aina kurssin itselleen.

Puhua, puhua, puhua ...

Opetuksessa puolan kielen on tärkeintä meille kommunikoida. Haluamme tehdä tiettäväksi sanastoa ja kielioppirakenteita olivat pääasiassa toiminnallisia ja oppilaiden oli monia mahdollisuuksia seurustella. Kaikissa luokissa, mukaan lukien vuoden Alkeistason pidetään vain puolaksi. Tämä menetelmä tuottaa tuloksia yllättävän nopeasti - lisääntyy merkittävästi opiskelijoiden motivaatioon.

Puolan SINULLE

Oppitunnit ei merkitse kaikkea. Koulu on myös totta Varia Varia-TIONS kulttuurista.

Tämä ilmastotapaamiseen kahviloissa ja klubeissa, löytää taiteellisen Kazimierz kävelevän salaperäinen juurella, elokuvien katseluun ja cult Puolan ... Polish yhteinen mallinnus "Ruthenian kera."

Haluamme Krakova ja Puolan kulttuuria auttanut "asettua" Puolan ja inspiroi jatkaa oppimista.

POLISH TEHTY

Olemme kolme kertaa palkinnonsaajat Krakovan elämän korkeaa laatua kursseja ja voittajat arvostetun palkinnon Sonntag Aktuell sen innovatiivinen lähestymistapa koulutusmatkailua. Koulustamme ja opiskelijamme, useita artikkeleita ja televisio-ohjelmia.

Sijainnit

krakow

Osoite
ul. Michałowskiego 2/3
31-126 krakow, Łódźin voivodikunta, Puola