International Language School of Poland

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ILSP käyttää modernia opetussuunnitelma, joka paljastaa, miten oppia Englanti kielitaito tehokkaimmin-yhdistämällä Englanti puhumiseen, kuuntelemiseen ja lukemiseen kannustava oppimisympäristö. Meidän opetukset ovat runsaasti mahdollisuuksia opiskelijoille käyttää kieltä, kuten pelejä, pari-työ, ryhmä-työ, hankkeita. On kuusi tasoilla kursseja aloittelijoille (A1) Advanced (C2).

käytävä

Niille opiskelijoille, joiden tavoitteet ovat koulutus ja jotka haluavat opiskella Englanti intensiivisesti, ILSP ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden keskittyä kehittyneiden sanaston ja kieliopin, parantaa kuuntelu ja puhuminen taidot ja muut aiheet. Tarjoamme kursseja Tutkintokoe valmistelu, kursseja Business Englanti, Medical Englanti, ja Englanti matkailu.

Taso kunkin osallistujan on tutkittava tarkasti ennen alkua kurssin. Opiskelijoilla on suorittaa tasokoe ja suullisen haastattelun. Ne annetaan kaikki oppimateriaalit ja monisteita tarvittaessa ohjelman kurssin. Opiskelijat pääsevät Resurssit koulun.

office2 International Language School Puolan henkilökuntaan joukko päteviä, omistautunut ja kokeneet opettajat. Takaamme, että opettajat ovat koulutettuja opetusta Englanti puhujia muita kieliä. He työskentelevät kovasti tarjota mielenkiintoisia ja hauskoja kielten tunneilla. He ovat ystävällisiä ja aina mielellään.

Teemme opiskelijat tuntevat olonsa kotoisaksi avustamalla niitä viisumin käsittely, lentokenttäkuljetukset, majoitus ja jatkuvaa tukea oleskelunsa aikana. Opiskelijoille, jotka haluavat yhdistää opintonsa jännittäviä retkiä historiallisia ja kulttuurikohteita, tarjoamme monipuolinen retkiä ja matkoja ympäri Puolaa ja Eurooppaa. Sosiaaliset ohjelmat, laadukasta majoitusta ja tukea tarjoamme aikana opiskelijoiden oleskelun auttaa heitä hyödyntää mahdollisimman vapaa-aikaa ulkomailla.


Tarjoamme henkilökohtaista, ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua ja räätälöidä ohjelmia juuri sinun kurssin vaatimukset. Käy Puola parantaa Englanti, tavata uusia ystäviä, kokeile sen keittiö, oppia sen eloisa historiasta ja kulttuurista, viihtyvät majesteettinen vuoristot, upea järvet ja joet ja kerätä muistoja, jotka kestävät elämän ajan.

Sijainnit

Varsova

Osoite
International Language School of Poland
ul. Bagatela 10 lok. 30
00-585 Warszawa

Varsova, Masovian voivodikunta, Puola