Cracow School of Art and Fashion Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Cracow School of Art and Fashion Design perustettiin 30 vuotta sitten Krakovaan, Puolan kulttuuripääkaupunkiin. Koulu tarjoaa englanniksi seuraavien alojen opetusta:

  • Muotisuunnittelu - tutkintotodistus muotisuunnittelijalla
  • Luovan valokuvauksen koulu - tutkintotodistus nimeltä Valokuvaaja Kuvataidetta

98015_97748_cracow1.png

Opetushenkilöstömme ovat kaikki muodin tai valokuvauksen eri alojen asiantuntijoita, mikä antaa heille mahdollisuuden tarjota opinto-ohjelmia, jotka auttavat opiskelijoita hyödyntämään koko potentiaalinsa. Cracow School of Art and Fashion Design oppilaitokset saavat intensiivistä koulutusta yksilöllisellä huomiossa. Koulutuksen lopussa he voivat aloittaa ammatillisen uran uskomattoman salkun avulla.

Koulu antaa opiskelijoille olla vapaasti ja usein vuorovaikutuksessa, rohkaiseen ideoiden vaihtoa ja keskustelua. Epävirallinen, vilkas ilmapiiri luo työskentelevien taiteilijoiden yhteisön.

Kielivaatimukset

Tunnit pidetään englanniksi ja englannin kielen hallitseminen keskitasolla vaaditaan. Puolan kielen tunnit pidetään ensimmäisen koulutusvuoden aikana, eivätkä ne ole pakollisia. Suosittelemme suorittamaan vähintään yhden kuukauden eloonjäämiskielen Puolan kurssin ennen lukuvuoden alkua, jotta elämäsi Puolassa olisi helpompaa.

Perspektiivimme opiskelijoille, jotka päättävät opiskella puolalaista Krakovassa, avaamme kuukauden kielikurssin syyskuussa.

Valmistuneiden uranäkymät

Muotivalmistuneemme työskentelevät kaikilla muotialueilla erittäin merkittävissä muotiyrityksissä Puolassa ja ulkomailla. Monet ovat avanneet omat yritykset. He työskentelevät myös freelance-suunnittelijoina ja konsultteina, kuvioleikkureina, muotitoimittajina, stylisteinä, valokuvaajina, kuvittajina, henkilökohtaisia ostajia, kauppiaita ja suhdetoiminnan edustajia.

Valokuvien tutkinnon suorittaneet ovat löytäneet työpaikan mainosyrityksissä ja muotilehdissä. Jotkut ovat erikoistuneet myös valokuvatoimitukseen tai hääkuvaukseen, kun taas monet ovat avanneet oman yrityksen.

Sijainnit

Krakova

Osoite
ul. Zamoyskiego 52
30-523 Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta, Puola

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin