Cracow School of Art and Fashion Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Cracow School of Art and Fashion Design avataan myös puolalaisille opiskelijoille, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan.

Cracow School of Art and Fashion Design (SAPU) on Krakovan muotiviikon pääjärjestäjä .

98015_97748_cracow1.png

Cracow School of Art and Fashion Design (Puola, Eurooppa) tarjoaa kahden ja puolen vuoden kokopäiväisen ohjelman kansainvälisille opiskelijoille. Henkilökuntamme, joka on eri taiteen ja muotoilun osaajien asiantuntija, tarjoaa opiskelijakoulutuksen, jonka avulla opiskelija voi vapauttaa täyden potentiaalinsa. Yli 20 vuoden kokemuksen jälkeen koulu on saavuttanut korkeatasoisen ja erinomaisen maineen. Olemme voineet sijoittaa monia oppilaita puolalaisiin muotiyrityksiin aina huipputarvikkeista aina Puolan pörssissä noteerattuihin suurimpiin teollisuusyrityksiin. Jotkut opiskelijat ovat myös löytäneet työtä kansainvälisillä yrityksillä, jotka toimivat eri maissa.

 • Puolalainen kulttuuriministeriö hyväksyy koulun, ja se on mainittu ministeriön Art School -hakemistossa. Koulu on avattu kansainvälisille opiskelijoille ja opetus järjestetään englanniksi. Meidän intensiivinen ja kattava akateeminen koulutus muodin avulla opiskelijat voivat valmistaa erinomaisen salkun.
 • Valmistuneet saavat diplomin - Muotisuunnittelija.
 • Koulututkinnon suorittaneet ovat olleet useiden vuosien ajan osallistuneet eurooppalaisiin muotikouluihin tarkoitettuihin puolalaisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin, ja he ovat voittaneet lukuisia palkintoja, joilla on suuri merkitys kuljettajilleen:
 • Cracow School of Art and Fashion Design (Puola, Eurooppa) on ainoa yksityinen koulu, jolla on ollut kunnia-kultainen lanka - erittäin arvostettu palkinto Puolan muotia edustavista yksilöistä ja instituutioista, jotka Lodz International Fair (MTL) myönsi.
 • Valmistuneet ovat voittaneet useita palkintoja sekä puolalaisissa että kansainvälisissä kilpailuissa - viimeksi Anka Letycja Walicka voitti Lontoossa kansainvälisen kilpailun Fashion Culture -näyttelyssä, jossa toisen ja kolmannen sijainnin saivat Keski Saint Martinsin taideteollisen korkeakoulun tutkinnon suorittaneet.
 • Koulu on kansainvälisten kilpailujen kumppani: Fashion Culture (Lontoo), Habitus Baltija (Riika), Venäjän Silhouette (Moskova), Mielnica Fashion (Minsk), Donetsk Fashion Days (Donetsk), Jeansation (Monte Carlo).
 • SAPU: n tutkinnon suorittaneet ovat arvostettuja harjoittelupaikkoja ulkomailla ja työskentelevät maailman parhaissa muotitaloissa, kuten Alexander McQueen, Balenciaga, John Galliano, Claude Bonucci,
 • Vuonna 1999 Cracow School of Art and Fashion Design sai arvovaltaisen palkinnon "The Silver Loop" sen panoksesta Puolan muotiteollisuuden kehittämiseen, jonka Poznań International Fair myönsi.
 • Vuodesta 1994 Cracow School of Art and Fashion Design on kouluttanut yli 1500 muotoilua, jotka työskentelevät muotiyritysten kanssa Puolassa, Euroopassa ja muualla maailmassa. Monet mallit omalla tuotemerkillään ja tunnetaan nykyään muotiteollisuudessa.
 • Cracow School of Art and Fashion Design tutkintotodistuksen ja SAPU-tutkinnon intensiivisen edistämisen ansiosta Krakovan kaupunki oli maailman muoti pääkaupungeissa 23. sija vuonna 2013 ohittamassa Frankfurtissa, Wienissä ja San Franciscossa.
 • Löydät artikkeleita SAPU: sta ja sen valmistuneista merkittävistä aikakauslehdistä sekä puolalaisista että kansainvälisistä - Vogue, Collezioni, WGSN, Dexigner ja paljon muuta.
 • Cracow School of Art and Fashion Design järjestää arvostetun diplomi-näyttelyn - Krakovan muotipalkinnot, joka avaa Krakovan muotiviikolla ja houkuttelee merkittäviä tiedotusvälineiden edustajia ja muotiliikkujia Puolasta ja Euroopasta.

SAPU: ssa opiskelijat ovat elinvoimainen yhteisö, joka elää luovaa energiaa. Heitä ympäröivät ihmiset, jotka rakastavat mitä he tekevät, joilla on ideoita ja lahjakkuuksia, suunnitelmia ja intohimoa. Mitä luokkahuoneessa tapahtuu, heijastaa mitä tapahtuu päivittäin alan työpajoissa, näyttelytiloissa ja studiossa. Muoti on erittäin monipuolinen teollisuus ja se vaatii päättäväisyyttä, kovaa työtä, joustavuutta ja intohimoa menestymään. Koulumme on tarkoitettu itsenäisille motivaattoreille, jotka ovat tietoisia ja riittävän kypsä sitoutumaan kurssille, joka vaatii sekä sen leveyttä että syvyyttä. Opiskelijat saavat intensiivikoulutusta yksilöllisellä huomiolla. Koulu tarjoaa yhdessä paikassa opiskelijoille mahdollisuuden vuorovaikutukseen vapaasti ja usein, kannustaen ideoiden ja keskustelun vaihtoon. Epävirallinen, vilkas tunnelma luo toimivan taiteilijan yhteisöä.

Tutkinnon suorittaneet

Valmistuneet työskentelevät kaikilla muodin alueilla ja monenlaisissa muotialan yrityksissä, sekä valmistajissa että jälleenmyyjissä. Työnkuvauksiin kuuluvat muotoilualan yrittäjät, freelance-suunnittelijat ja konsultit, kuviomurskaimet, muoti-toimittajat, stylistit, valokuvaajat, kuvittajat, kauppiaat ja PR-edustajat. Jotkut valmistuneet perustivat oman työpajansa ja saavuttavat itsenäisyyden ja kunnioituksen ammattilaisina, myymällä ainutlaatuisia taitojaan ja työtä. Viiden lukukauden SAPU-opiskelun aikana voit valmistaa erinomaisen valikoiman taideteoksia, maalauksia, designia ja valokuvia, jotka avaavat ovet Euroopan parhaille muotikouluille, mukaan lukien Lontoon Keski Saint Martinsin taidekorkeakoulu ja Antwerpenin kuninkaallinen akatemia of Fine Arts.

Sijainnit

Krakova

Osoite
ul. Zamoyskiego 52
30-523 Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta, Puola