Collegium Civitas

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Collegium Civitas on moderni ei-julkinen yliopisto sijaitsee Varsovan dynaamisin pääkaupunki Keski- ja Itä-Euroopassa. Kokemus ja sitoutuminen meidän perustajien ja tiedekunnan jäsenet ovat ansainneet meille maineen paras paikka opiskella kansainvälisiä suhteita, sekä sosiaalisen ja poliittisen tieteen Englanti. Meillä on oikeus myöntää BA ja MA astetta erilaisia ​​ohjelmia ja tohtorin tutkinto Sosiologian.

Collegium Civitas on perustettu vuonna 1997 aloitteesta ryhmä tunnettuja tiedemiehiä Puolan tiedeakatemian (PAS), arvostetuin Puolan tutkimuslaitos. Professorit viidestä oppilaitosten PAS - politiikan tutkimuksen, filosofian ja sosiologian historia, taidehistoria, ja slavistiikka vaikuttanut heidän kokemusta ja tietoa luoda Collegium Civitas. Olemme yksi harvoista yliopistojen Puolassa, joka voi ylpeilevät läheiset suhteet useisiin laitoksiin Puolan tiedeakatemian.

Collegium Civitas laatu ja korkea sivistystaso on peräisin suhdettamme johtavien notables julkiseen elämään sekä Puolassa ja ulkomailla, kuten: toimittajat, diplomaatit, tietoturva-asiantuntijat, markkinat ja mielipiteen tutkimuksen asiantuntijoita, ja taiteilijoita. Collegium Civitas, koulutus perinteet nykyajan lähestymistapoja opettaa oppilaita! Collegium Civitas oli ensimmäinen ei-julkinen korkeakoulu toivottaa ulkomaalaiset opiskelijat ohjelmiin tehdään täysin Englanti.

Sittemmin ohjelma opintoja Englanti on herättänyt satoja kansainvälisiä opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Collegium Civitas oli ensimmäinen ei-julkinen korkeakoulu toivottaa ulkomaalaiset opiskelijat ohjelmiin tehdään täysin Englanti. Sittemmin ohjelma opintoja Englanti on herättänyt satoja kansainvälisiä opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Kansainväliset opiskelijat ovat hyvin aktiivisia edistää heidän globaaleissa verkostoissa ja löytyy usein suunnittelu kulttuuritoimintaa kaikille osallistua. Opiskelijamme, kuten meille, katso arvo kytketty, all inclusive lähestymistapaa koulutukseen. Siksi tarjoamme erilaisia ​​harjoittelupaikkoja kanssa Englanti-speaking mentoreita.

Sijainnit

Varsova

Collegium Civitas

Osoite
Plac Defilad 1
00-901 Varsova, Masovian voivodikunta, Puola
Puhelin
+48 22 656 71 75