CIAL - Centro de Linguas

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

CIAL on yritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus, perustettiin vuonna 1959 kuin kieli koulu Portugalin ihmisille.

Tarjoamme laajan valikoiman palveluja liittyvillä aloilla kieliin ja kieltenopetukseen, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja kansainväliseen viestintään. Palveluidemme laatua varmistetaan kansallisten ja kansainvälisten yhteisöjen osalta.

Edistämme tiedon ja itsensä kehittämiseen asiakkaillemme, sekä henkilökohtaisella että ammatillisella tasolla, kautta huippuosaamista palvelujen ja sitoutuminen erittäin pätevä ja kokemusta tiimi yhteistyökumppaneita ja luokanopettajaa.

Asiakkaitamme:

AIG Europe, AXA Portugali, Barclays Bank, Banco de Portugal, Banco Mundayl, BASF, Bayer, BP Portugali, Boehringer Ingelheim, Credit Suisse, CTT, EPAL, Galp Energia, IBM, Instituto Camões, Instituto de Defesa Nacional, L'Oréal Portugali , Procter & Gamble, Repsol, Samsung, SAP, TMN, UBS Bank, Unicef, Vodafone

Majoituspalvelu

CIAL tarjoaa kaksi mahdollisuutta majoitus:

Yksityinen kotimajoitus

Yksityinen kotimajoitus auttaa opiskelijat saavat perehtyneisyys kielen puhumalla niiden isäntä. CIAL n huolella valitut kodeissa tarjoavat majoituksen ja aamiaisen sekä perhepiirissä. Opiskelijat sijoitetaan yhden hengen huonetta ja on ainoa syntyperäinen puhuja niiden kielen talossa. Koulu saavutetaan joko jalka tai julkisilla kulkuvälineillä, ei koskaan enemmän kuin 15-30 minuutin ajomatkan.

Soluasunnossa Majoitus

Meidän Lissabonin ja Faron soluasuntoja, oppilaat voivat jäädä yhden tai kahden hengen huoneissa ja hyötyvät enemmän itsenäistä majoitusta, ihanteellinen pidempään oleskeluun, mutta myös lyhytaikaista oleskelua. Huoneistot ovat täysin varusteltuja, kaapeli-tv ja wifi. Kylpyhuone, keittiö ja olohuone jaetaan muiden CIAL opiskelijoiden.

Molemmissa kaupungeissa koulut ovat kävelyetäisyydellä.

Kun opiskelijat mieluummin eri vaihtoehto, RAHOITUSASIAT auttaa mielellään löytämään sopivan hotellin, hostelli tai itsepalveluhuoneisto majoitusta.

Kysy luettelo paikoista, jotka antavat alennuksia opiskelijoille.

Kuljetukset

Kuljetuspalvelu on saatavilla opiskelijoille, jotka haluavat täytyttävä Airport (tai juna / linja-autoasema). Opiskelijat ovat tyytyväisiä jäsen RAHOITUSASIAT henkilöstön ja ottaa, yleensä taksilla tai omalla autolla, majoitukseen heidän valintansa.

OPISKELIJAPALVELUT

CIAL on Opiskelija Service joka neuvoo ja auttaa opiskelijoita paitsi jos ongelmia tai epäilyksiä liittyvät Course, majoitus tai sosiaali- ja vapaa-ajan ohjelma, mutta myös muiden osa heidän lomallaan Portugalin. Opiskelijan tulee ottaa yhteyttä vastuuhenkilön tämän palvelun suoraan tai vastaanottovirkailijat tai opettajia.

Sijainnit

Lissabon

CIAL - Centro de Linguas

Osoite
Rua Actor Taborda, 55-1º Esq.
1000-007 Lissabon, Lissabon, Portugali
Verkkosivusto
Puhelin
+351 21 794 0448

faro

Osoite
Rua General Humberto Delgado, 5
8000-355 faro, Faron piirikunta, Portugali