Birzeit University PAS

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Birzeitin yliopisto oli alun perin perustettiin koulu vuonna 1924 Ms Nabiha Nasir (1891- 1951), jäsen uraauurtava perheen palestiinalaisten kasvattajien. Vuonna 1953 se alkoi tarjota ensimmäisen vuoden yliopisto-opetusta taiteiden ja tieteiden, lisäksi lukion ohjelma. Vuoteen 1961, Birzeitin College tarjosi toisen vuoden yliopisto-opetukseen. Seuraavana vuonna yhdistävät astetta myönnettiin kaksivuotinen ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden siirtää muihin yliopistoihin arabimaailmassa ja muualla täydentää kandidaatin tutkinnon.

Vuonna 1967, Länsirannan ja Gazan alueen kuului Israelin sotilaallinen miehitys, joka johti matkailu rajoitukset palestiinalaisten asuvat näillä alueilla. Tämän seurauksena opiskelijat olivat vähemmän kykenevä matkustamaan naapuruston arabimaissa jatkaa opintojaan. Tämä uusi poliittinen ympäristö kehotuksen Birzeitin vähitellen poistaa sen lukion ohjelmaan ja keskittyä korkeakoulutuksen. Vuoteen 1972, college alkoi nelivuotinen ohjelma johtaa kandidaatin tutkinnot alkaen humanistisen tiedekunnan ja tiedekunnan Sciences.

Vuonna 1975 nimi, Birzeitin yliopisto oli virallisesti hyväksytty ja Birzeitin tuli ensimmäinen arabimaiden yliopisto perustetaan Palestiinassa. Ensimmäinen valmistumisen seremonia pidettiin 11. heinäkuuta 1976 alkaen. Vuonna 1978 tiedekunnassa Commerce and Economics perustettiin, sen jälkeen tiedekunnan Engineering vuotta myöhemmin. Yliopisto alkoi tarjota jatko-ohjelmia vuonna 1977. Vuonna 1996 tiedekunta Graduate Studies perustettiin virallisesti.

Vuonna 1973, aivan kuten Birzeitin n kehitystä täysimittaiseksi yliopisto lähestyi loppuun, Israel suljettu kampuksella sotilaallisin jotta kaksi viikkoa. Tämä oli ensimmäinen monista tukahduttamisesta yliopistoyhteisön. Vajaa vuosi myöhemmin, Israelin sotilasviranomaiset karkottaa yliopiston rehtori, tohtori Hanna Nasir, joka jäi maanpaossa yhdeksäntoista vuotta. Vuodesta 1979-1992, yliopisto suljettiin Israelin miehityksen viranomaisten useita kertoja. Sillä viidestoista ja viimeisen kerran, Israelin armeijan suljettu korkeakoulu 08 tammikuu 1988 ja 29 huhtikuu 1992, kuten oli laita kaikkien palestiinalaisten korkeakoulujen. Tänä pitkään sulkemisen yliopisto jatkoi toimintaansa maan alla opintoryhmää hätävara järjestelyjen ulkopuolella kampuksella. Tällaisissa olosuhteissa monet opiskelijat ottivat enemmän kuin tavallista aikaa valmistua.

Yliopisto tänään

Tänään Birzeitin yliopisto on kukoistava instituutio, jossa on yli 900 tiedekunnan ja henkilökunnan jäsentä ja noin 10103 opiskelijaa, joista 64 prosenttia on naisia ​​(6497 opiskelijaa) ja 36 prosenttia miehiä (3606 opiskelijaa), tulevat kaikilla alueilla Länsirannalla. Yliopisto sijaitsee laitamilla Birzeitin kaupunki, 10 km pohjoiseen Ramallahissa ja 26 km Jerusalemista pohjoiseen. Sitoutunut vahvistua akateemisesta vapaudesta, yliopiston tavoitteena on valmistaa nuoria Palestiinan sukupolvi tulla vastuullisia johtajia ja kansalaisia. Koska se kannustaa opiskelijoita tiellä akateemista huippuosaamista, se myös korostaa tarvetta sosiaalista tietoisuutta ja kansallisten sitoutumista.

Meidän luettelo kurssit ovat:

Moderni standardiarabia Colloquial Arabia palestiinalaisille Palestiinan kysymys Naisten arabiyhteiskuntien Arab Yhteiskunta Palestiinan kulttuurintutkimus Modernin arabien Thought

Sijainnit

Birzeitin

Osoite
Birzeit University
PO Box 14

Birzeitin, Palestiina