Lue virallinen kuvaus

YLIOPISTO

Riphah International University , Islamabad on yksityinen yliopisto, jonka charter perustettiin Pakistanin liittovaltion hallitukselle vuonna 2002. Yliopisto perustettiin tarkoituksena tuottaa ammattilaisia, joilla on islamilaisia ​​moraalisia ja eettisiä arvoja. Se on sponsoroima voittoa tavoittelematon luottamus; nimeltään Islamic International Medical College Trust (IIMCT), joka perustettiin vuonna 1995. IIMCT: n ensimmäinen projekti oli Founding Managing Trustee'n vuonna 1996 perustettu islamilainen kansainvälinen lääkärikeskus, Rawalpindi; Maj. (Ret.) Muhammad Zulfiqar Ali Khan, TI (M), TBt (myöhäinen).

Tällä hetkellä yliopistossa on 7 tiedekuntaa ja eri akateemisia osastoja ja ulkomailla toteutettava hanke, nimittäin RAK College of Dental Sciences, UAE. Yliopisto työskentelee myös kampuksen perustamisesta Mauritiuksessa.

Tehtävä

Islamic International Medical College Trust (IIMCT) on perustettu vuonna 1995 sen toimitusjohtajaksi Late Maj. Gen. Muhammad Zulfiqar Ali Khan TI (M), TBt. IIMC-T on voittoa tavoittelematon, ei-poliittinen, ei-sectarian hyvinvointiorganisaatio, joka on rekisteröity Pakistanin hallituksen kanssa. Trustin tehtävänä on:

"Korkealaatuisten oppilaitosten perustaminen, jossa keskitytään islamilaisten eettisten arvojen edistämiseen".

IIMC-T aikoo auttaa muslimi Ummia ratkaisemaan heikentävän akateemisen standardin kiireellistä ongelmaa perustamalla Pakistanin valtion taidetoimikunnat ottamaan mukaan tunnettuja tutkijoita ja tiedemiehiä. Operaation lausunnon mukaisesti painotetaan voimakkaasti islamilaisten eettisten arvojen sisällyttämistä oppilaiden keskuuteen hyvän muslimien lääkäreiden, insinöörien ja yhteiskuntatieteilijöiden tuottamiseksi.

Perustajajäsenet:

Yliopistossa on seuraavia kampuksia Islamabadissa, Rawalpindiissa, Lahoressa, Faisalabadissa ja Ras Al-Khaimahissa, Arabiemiraateissa.

 • Main Campus, sektori I-14, Islamabad.
 • Kaupungin kampus - I, G-7/4, 7th Avenue, Islamabad.
 • Kaupungin kampus - II, Evacuee Trust Complex, Islamabad.
 • Al-Mizanin kampus, Rawalpindi.
 • WISH vain kampus, H-8/2, Islamabad.
 • Lahore City Campus, Township, Lahore.
 • Raiwind Road Campus, Lahore.
 • Lahore Industrial Estate Campus.
 • Faisalabadin kampus, Satiana Road, Faisalabad.
 • RAKin Hammaslääketieteen College, Ras Al-Khaimah, UAE.

Riphah on aloittanut työtään uudella kampuksellaan vyöhykkeellä V, Islamabadissa, yhdessä opetussairaalan kanssa kuusisataa sänkyä.

hallintotavan

Pakistanin islamilaisen tasavallan arvoisa presidentti on yliopiston suojelija. Muhammad Zulfiqar Ali Khan (myöhäinen) oli perustajajäsen. Hassan Muhammad Khan on tällä hetkellä yliopiston kansleri, ja professori Anis Ahmad, eräs tunnustettu kansainvälinen maine ja erinomainen opettaja, on yliopiston perustajajäsenen varakansleri. Hallintoneuvosto ja akateeminen neuvosto ovat yliopiston korkeimpia päätöksentekoelimiä. Varakansleri on yliopiston pääjohtaja ja akateeminen tiedottaja.

Yliopiston sijoitusta ja laatusertifikaattia

Riphah International University , Islamabad sisällytettiin "W" -luokan yliopistoihin Pakistanin korkeakouluopetuksen (HEC) vuonna 2005, ja se otettiin pian viiden yksityisen sektorin yliopistoon, jotka ovat oikeutettuja saamaan tutkimusapurahoja Pakistanin hallitukselta HEC. Viime aikoina Riphah on sijoittunut toiselle sijalle kaikkien yleisten kansallisten yksityisten kansallisten yliopistojen kesken. Lisäksi yliopiston laatua parantavat solut saivat ensimmäisen sijainnin HSE: n laatiman tuloskortin mukaan yksityisen sektorin W-luokan yliopistoissa. Riphah on ensimmäinen maan yliopisto, joka on sertifioitu ISO 9001: 2008 -standardin mukaan, jonka on ilmoittanut Yhdistyneen kuningaskunnan Lloyd's Register, joka on yksi viidestä maailmanlaajuisesta riippumattomasta riskinhallinta- ja turvaorganisaatiosta.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Pathway-ohjelma perustutkintoon tähtääville

Riphah International University

Kansainvälinen vuosi One (IYOne) on luottokelpoinen pätevyys, jonka avulla voit siirtyä toisen vuoden jatko-opintoihin NCUK-yliopistossa. Voit opiskella Ison-Britannian v ... [+]

Kansainvälinen vuosi yksiPääsy toisen asteen tutkintotodistukseenKansainvälinen vuosi One (IYOne) on luottokelpoinen pätevyys, jonka avulla voit siirtyä toisen vuoden jatko-opintoihin NCUK-yliopistossa. Voit opiskella Ison-Britannian vuosi One Islamabad-keskuksessa BSc, Cambridge, IB, AP tai vastaavan pätevyyden takuutapahtumassa millä tahansa NCUK-kumppanuusyliopistosta.Tarjoamme seuraavia vaihtoehtoja, jotka johtavat satoihin toisen vuoden tutkintoihin useilla johtavilla yliopistoilla;Kansainvälinen vuosi yksiIYOne Engineering -ohjelma KURSSITOIKEUDETYhdistynyt kuningaskunta: taso 5Opintotila: kampuksen opintojakso koko ajanKurssin pituus: 9 kuukauttaModuulit: 5 jokaisella lukukaudellaOhjelman hinta: £ 4270 *MAHDOLLISUUS KANSAINVÄLISEN VUOSIEN... [-]
Pakistan Lahore
Huhtikuu 2020
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Perustan luova vuosi

Riphah International University

Korkeakoulukumppaneidemme kanssa suunniteltu pätevyys, joka valmistaa sinut ensimmäisen vuoden maisteriohjelmiin. Kun opiskelet pienissä luokissa NCUK: n kanssa kotimaass ... [+]

Kansainvälinen säätiön vuosi - IFYTaattu pääsy tuhansille korkeakoulututkinnon suorittaneille

Korkeakoulukumppaneidemme kanssa suunniteltu pätevyys, joka valmistaa sinut ensimmäisen vuoden maisteriohjelmiin. Kun opiskelet pienissä luokissa NCUK: n kanssa kotimaassasi ennen kuin aloitat tutkintoasi, saat luottamuksen, ennen kuin aloitat tutkintoasi.

Kansainvälisen säätiön vuoden reittiLaatu on kaiken ytimen ydin, joten pätevyytemme täyttävät yliopiston kumppaneiden korkeimmat akateemiset standardit. Akatemian lisäksi NCUK IFY antaa sinulle erikoistunutta englannin kieltä, opiskelu- ja kulttuuritaitoja, jotka ovat olennainen osa tutkintoa. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä auttaa sinua pääsemään valitsemaanne yliopistoon ja jatkamaan tulevaisuuden urasi kanssa.Kansainvälisen säätiön vuoden edistymisreittiSuunnitteluohjelmat KurssitiedotOpintotaso: PerusopiskelijaPathway : (1 3) tai (2 2)Ohjelman pituus: 9 kuukauttaLuottotunnit: 30Saanti: syyskuuLuokan ajoitukset: arkisin aamuOhjelmamaksu: £ 4270 veroineenEntry Kansainväliselle säätiölle... [-]
Pakistan Lahore
Huhtikuu 2020
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi