Gulf College Oman

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa henkilöstä Gulf College

Persianlahden kollegion (GC) alkuperä on peräisin 1990-luvulta, jolloin se perustettiin ammatillisen ja ammatillisen koulutuksen tarjoajaksi Omanin sulttaanissa. Instituutin kasvu koulutuskeskuksesta korkeakouluun on ollut eri vaiheissa. Syyskuussa 2014 Gulf College muutti uuteen tarkoitukseen rakennettuun kampukseensa Mabelassa, kehitti uuden strategisen suunnitelman ja solmi sopimuksen Cardiff Metropolitan Universityn (CMET) kanssa ylimääräisenä akateemisena kumppanina. GC: n uusi kampus avattiin virallisesti ministeri ja Muscatin kuvernööri 28.1.2015. Hänen suurlähettiläs Sayed Saud bin Hilal Al Busaidi. Uuden kampuksen maa-alue on 24 000 neliömetriä, jonka Omanin hallitus antoi. Rakennettu pinta-ala on 67 200 neliömetriä neljässä kerroksessa, joissa on riittävästi pysäköintialueita.

Tiloihin kuuluu luokkahuoneita ja luentosaleja, tehtäviä

Näkemys

Edistää Omanin korkeakouluopetuksen tulevaa kehitystä, joka tuottaa tutkinnon suorittaneita kykyä ajatella, saavuttaa ja ylittää tutkimusta ja yrittäjyyttä.

Tehtävä

Tarjoa kansainvälisesti tunnustettuja ja innovatiivisia akateemisia pätevyyksiä, jotka vastaavat opiskelijoiden tarpeita, työmarkkinoita ja täyttävät kansainväliset standardit.

arvot

  • Opiskelija keskittyi
  • Luovuus ja yrittäjyys
  • eheys
  • vastuullisuutta
  • Sosiaalinen vastuu
  • Laadun parantaminen

Gulf College Internationalin opiskelijoiden suurlähettiläsklubi

Persianlahden kollegion kansainvälisten opiskelijoiden suurlähettiläsklubi on uusi kollegion aloite, jota ehdotti Uraohjaus- ja alumnikeskusten ja Persianlahden kollegion kansainväliset perusopiskelijat.

Suurlähettiläät ovat opiskelijoita, jotka opiskelevat tällä hetkellä Persianlahden korkeakoulussa ja jotka ovat valinneet edustavan yliopistoa maailmassa. GC: n kansainväliset suurlähettiläät auttavat muita opiskelijoita käytännön vinkeillä Omanin elämästä ja opinnoista Gulf Collegessa. He osallistuvat kollegion järjestämiin toimiin ja jakavat tunteitaan, toiveitaan, unelmiaan ja kokemuksiaan klubin Facebook-sivun kautta. He jakavat ideoita, osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ja arvostavat toistensa kulttuuria. Tähän mennessä klubiin on liittynyt 17 kansainvälistä opiskelijaa, mikä tekee siitä monipuolisen joukon ihmisiä, jotka tulevat eri puolilta maailmaa.

Ryhmän päätavoitteena on tarjota luotettava foorumi mahdollisten tulevien Persianlahden yliopiston opiskelijoiden tukemiseksi vastaamalla heidän käytännön kysymyksiinsä ja selvittämällä epäilyt.

Sijainnit

Seeb

Osoite
gulf college
Seeb, Muscat-kuvernööri, Oman