Scandinavian Technology Institute (previously Euro Business School)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Skandinavian teknologiainstituutti ( STI ) perustettiin Euro Business Schooliksi vuonna 1988 selkeällä tehtävällä; auttaa yrityksiä hyödyntämään kaikki potentiaalinsa olemassa olevien resurssien avulla. Siitä lähtien olemme auttaneet monia johtavia yrityksiä, sekä norjalaisia että kansainvälisiä, etsimään, voittamaan ja pitämään asiakkaita. Olemme kouluttaneet parhaiten. Ja olemme oppineet parhailta. Olemme hankkineet kokemusta, rakentaneet tietoa ja saaneet oivalluksia, jotka voivat auttaa parantamaan kilpailukykyäsi.

Skandinavian teknologiainstituutissa perustamme liiketoimintakehityksemme tosiseikkoihin ja oivalluksiin auttaessamme yrityksiä löytämään, voittamaan ja pitämään asiakkaita läpi koko asiakasmatkan - strategian valinnasta toteutukseen ja toteuttamiseen.

Missiomme auttaa yrityksiä hyödyntämään koko potentiaalinsa ei ole muuttunut. Saamamme kokemus ja näkemys sekä käyttämämme työkalut ja menetelmät antavat kuitenkin meille aivan erilaiset mahdollisuudet lisätä yrityksesi kilpailukykyä.

Sijainnit

Oslo

Osoite
Schweigaards gate,16
0191 Oslo, Oslo, Norja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: