Pilot Flight Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pilot Flight Academy on Euroopan nykyaikaisin lento koulu, kouluttamalla opiskelijoita huippukunnossa modernit lentokoneet ja simulaattorit.

Yli 2500 neliömetrin koulun tiloissa, ja 120 opiskelijaa maksulliset, me kouluttaa huomisen lentäjät. Koulu sijaitsee Torp Lentokenttä Sandefjord, Etelä-Norjassa. Koko pilotti koulutuksen Pilot Flight Academy toteutetaan Norjassa ja tarjoaa ainutlaatuista tietoa ja kokemusta valvottavien ilmatilan.

Meillä on moderni luokkahuoneissa, täysin varustettu keskus tietokoneavusteista opetusta ja uusien lentokoneiden ja simulaattorit. Meillä on myös kuntosali, ruokala ja asuntolan huoneita saatavilla Airport / koulun alueella.

URA

Ihmiset matkustavat enemmän kuin koskaan, ja on kasvava kysyntä lentäjät. Valmistuttuaan Pilot Flight Academy sinulla on kaikki todistukset tarpeen soveltaa ensimmäisenä upseerina lentoyhtiöihin.

Kysynnän lentäjien odotetaan kasvavan seuraavina vuosina. Sekä yritysten että yksityisten lentokone lisääntyvät. Lentoliikenne kasvaa joka kuukausi, ja suuret lentoyhtiöt ovat jatkuvasti markkinoille uusia reittejä. Tämä, yhdessä odotettavissa eläköitymisen vuoksi vanhuuden lentäjien, luo suuri kysyntää uusille lentäjien tulevina vuosina, erityisesti Skandinaviassa. Ennuste kohteesta Boeing ja Airbus todetaan, että maailmanlaajuinen kysyntä uusien lentäjien ylittää 500 000 sisällä vuoden 2033, ja olemme jo alkaneet nähdä lentäjä pulaa Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Joten, nyt on aika voit aloittaa pilotti koulutus!

Uutena koulutettu lentäjä aloitat uran perämies. Aikana urasi voit lentää useita konetyyppien, kanssa koko maailmaa työympäristössä. Kuten hankkia enemmän kokemusta, on luonnollista edetä kapteenin istuin, jossa vastuu johtaa miehistön ja suunnitella ja toteuttaa lennot turvallisesti ja mukavasti kaikille aluksella.

Integroitu pilotti koulutuksen Pilot Flight Academy suositellaan lentoyhtiöiden kuin SAS: n ja Norja, ja meillä on entisten opiskelijoiden työskentelevät näissä yrityksissä, sekä paljon muita lentoyhtiöitä Skandinaviassa, Euroopassa ja maailmassa. Osaamisen perustuvan ja keskittyi pilotti koulutuksen Pilot Flight Academy tarjoaa parhaan mahdollisen valmistelut meidän opiskelijoita, hakiessaan lentoyhtiöille.

BEING PILOT

Koska pilotti on vaativa ja jännittävä, ja monet päätökset on tehtävä sekä ennen ja lennon aikana. Lentäjien on siis hyvin koulutettuja ja valmistautuneita tehtävät odottavat niitä.

Matkustaja lentokoneita aina lennetään kaksi ohjaajaa: kapteeni ja perämies. Ne tekevät yhteistyötä tehtävien suorittamiseen ohjaamossa lennon aikana.

Lentäjät alkavat yleensä työnsä tuntia ennen lennon on määrä lähteä. He aikovat lennettävän reitin, arvioida sää, laskea polttoaineen vaatimukset, ja tehdä massakeskiölaskelman. Yhdessä muun miehistön he myös suorittaa monia muita valmistelevia tehtäviä ennen lentoa alkaa.

Lennon aikana, kapteeni ja perämies osake tehtäviä. Lisäksi valvoa lentokoneen niiden on navigoida, lukea tarkistuslistoja, saavat välykset lennonjohdosta, ja tiedottaa matkustajille lennon. Ennen laskeutumista, lähestymiseen ja laskuun kohde on suunniteltu, ja lentäjien on otettava lentokoneen painoa, muun liikenteen ja sään huomioon. He tekevät lopullisen päätöksen ja laskelmat tietojen perusteella saatu lähestyy lentokentältä. Päivä töissä voi olla useita lentoja, ja lentäjät vuorotellen Flying ja ei-Flying tehtäviä.

OPINNOT

Kansainvälinen pilotti koulutuksen Pilot Flight Academy on 2-vuoden kokopäiväinen koulutus rinnakkaisella teoreettisia opintoja ja lentävät.

Koko ohjelma suoritetaan nyky kouluun Torp Lentokenttä Sandefjord. Valmistumisen jälkeen, sinun tulee pätevä työtä lentäjä lentoyhtiöiden kanssa. Teoriakoulutuksista toteutetaan moderni luokkahuoneissa uusia Smartboards. Koneet ovat uusia ja erittäin moderni kehittyneitä instrumentoinnin. Meillä on state-of-the-art lentosimulaattoreita, joista yksi on Boeing 737NG simulaattori. Koulu on avoinna meidän opiskelijoiden 24/7, ja opiskelijat käyttävät koulun sekä arkisin ja viikonloppuisin. Meillä on eloisa ja aktiivinen opiskelija ympäristössä. Meidän tiedotushuone on kohtauspaikka opiskelijoille ja opettajille, ja on myös "päämaja" suunnitteluun kotimaisten ja ulkomaisten lennot ja vaihdetaan kokemuksia ja tietoa.

KURSSI PLAN

At Pilot Flight Academy, Koulutus on jaettu kahteen: Vuorotellen viikkoa teoriaa ja purjehtii. Teoria viikkoa on kuusi tuntia opetusta, ja viikkojen aikana lentämisen, opiskelijat lentää koulun lentokoneita. Lentokoulutus opiskelijoiden alkaa aikaisin ohjelmaan, ja opiskelijat ovat yleensä hankittu riittävästi tietoa voidakseen lentää yksin jo loppupuolella alkupuoliskolla! Kansainvälinen lento koulutusohjelma Pilot Flight School koostuu 915 tuntia laadukasta luokkahuoneessa opetusta ATPL (A) tasolla, pisimmällä todistus lentäjät. Rinnalla teoria opetus, opiskelijat oppivat perustiedot näkö- ja mittarilentokoulutus aluksi, ja myöhemmin edistystä pitkälle väline lentävät koulun kaksimoottorinen lentokoneet. Loppuvuodesta Kurssilla käydään läpi simulaattorikoulutus jossa he oppivat vaativa tehtävä miehistön yhteistyön aikana stressaavissa tilanteissa.

Kevätlukukausi alkaa ensimmäisen kokonaisen viikon tammikuussa ja jatkuu koko kesäkuussa. Syyslukukauden alkaa ensimmäisen kokonaisen viikon elokuussa ja jatkaa sovelluksen. 20 joulukuu. On pääsiäinen loma, neljän viikon kesäloma ja kahden viikon joululoma lukuvuoden aikana.

OPETUSOPPI

Pilot Flight Academy kehotamme tekemään koulutukseen läheltä todellisuutta varten ohjaajan ammatti kuin mahdollista. Ohjelmamme sisältää kaikki lajikkeet ohjaajan työtä, valmistella meidän opiskelijoita ammattiaan paras mahdollinen asia. 150112 presentasjon ura-opinnot

Simulaattorikoulutus

Koulussa on moderni simulaattorit että oppilaat käyttävät osana koulutusta. Yksi simulaattoreita on Cessna 172, samanlainen peruskoulutuksen ilma koulun käyttää. Loppuvuodesta koulutusohjelman opiskelijat lentää Boeing 737NG simulaattori, jota käytetään usean ohjaajan ja jet ohjaavaan koulutukseen.

Sijainnit

Sandefjord

Pilot Flyskole AS

Osoite
Hangarveien 13
3241 Sandefjord, Vestfold, Norja