UNICAF - ACCA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Unicaf yliopisto on Pan Afrikkalainen riippumaton, tunnustettu korkeakoulututkinto, jossa yhdistyvät parhaat elementit kansainvälisen koulutuksen, joka tarjoaa laadukkaita kansainvälisesti tunnustettu pätevyys.

Yliopistolla on sivuliike kampuksilla ja tai oppimiskeskuksia 9 eri maassa Afrikassa ja on rekisteröity ja hyväksytty kansallisen neuvoston Higher Education (NCHE) Malawissa ja Higher Education Authority Sambian (HEA).

Unicaf University pyrkii opetuksen, opiskelija saavutus ja tyydytystä jatkuvasti parantuva akateemisessa ympäristössä. Yliopiston tavoitteena on tulla johtavaksi yliopiston Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, tunnustettu sen merkittävästä panoksestaan ​​opetukseen, oppimiseen ja tutkimukseen.

Unicaf University kampukset tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden ansaita laadukkaita kansainvälisesti tunnustettu pätevyys hyvin alhaisin kustannuksin. Unicaf University tavoitteena on tarjota opiskelijoille mahdollisuuden parantaa tietojaan ja henkilökohtaisia ​​taitoja, edistämään uraansa ja rakentaa elämää he haaveilevat.

Unicaf University tarjoaa täysin verkossa ohjelmia sekä ohjelmia tarjotaan blended learning jossakin sen kampuksilla ja oppimiskeskuksia. Lisäksi sivuliikkeessään kampuksilla opiskelijalla on kyky olla face-to-face istuntoon ja hyötyä lukuisia palveluita kuten pääsy digitaaliset kirjastot, yleisöluentoja, seminaareja ja useita sosiaaliseen toimintaan.

University hyödyntää UNICAFN kumppanuuksia kansainvälisesti hyväksyttyjen yliopistojen, kuten University of South Walesin yliopistossa Nikosian ja Marymountin Kalifornian yliopisto, tarjota kilpailukykyisiä, kansainvälisesti akkreditoitu online astetta kohtuuhintaan. Opiskelijat hyötyvät myös kampuksella kursseja, tarjoamia Unicaf yliopisto itse.

UNICAF on yksi kaikkein antelias stipendiohjelmia saatavilla. Ohjelma tukee opiskelijat, joiden kotipaikka sijaitsee Afrikassa ja tarjoaa mahdollisuuksia tutkimusten kohti eri etäopiskelu koulutusohjelmien myönnetty Euroopan, Britannian ja Yhdysvaltojen yliopistoissa. Tällä hetkellä UNICAF tarjoaa stipendejä verkossa tarjoamia ohjelmia University of South Wales Britanniassa, yliopiston Nikosian EU ja Marymount Kalifornian yliopistossa Yhdysvalloissa.

Viimeisen kahden vuosikymmenen meidän yhdistää toimielimet ovat tarjonneet stipendejä kansainvälisille opiskelijoille. Onnistunut opiskelijat pystyivät merkittävästi kotiin maakunnat korkeimmalla tasolla.

UNICAF Stipendiohjelmassa perustettiin tarjoamaan lahjakkaille vähäosaisten opiskelijoille mahdollisuuden edistää heidän koulutuksen tutkimalla kohti kansainvälisesti akkreditoitu tutkintojen paljon halvemmalla.

Missiomme

Auttaa opiskelijoita tulla koulutettuja henkilöitä, saavuttamaan akateemisen ja ammatillisia tavoitteita ja oletetaan vastuussa rooleja muuttuvassa maailmassa maailmanlaajuisen keskinäisen riippuvuuden; edistää tutkimusta ja sukupolven tiedon; palvella yhteiskunnalle levittämällä ja tiedon soveltaminen sekä innovatiivisten kumppanuuksia yritysten ja kansalaisyhteiskunnan instituutioita.

Sijainnit

lagos

Osoite
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
lagos, lagos, Nigeria

New York

Osoite
1745 Broadway
10019 New York, New York, Yhdysvallat

Ateena

Osoite
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Ateena, Ateenan keskusta, Kreikka

Bukarest

Osoite
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bukarest, Bukarest, Romania

Lontoo

Osoite
Kemp House,
152 City Road

EC1V 2NX Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Kairo

Osoite
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairo, Kairon kuvernööri, Egypti

Accra

Osoite
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Suur-Accran alue, Ghana

Lilongwe

Osoite
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe,
Malawi

Lilongwe, Keskusalue, Malawi

Port Louis

Osoite
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis -alue, Mauritius

Mogadishu

Osoite
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Osoite
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusakan maakunta, Sambia

Irbid

Osoite
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbidin hallinto, Jordania

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: