Lue virallinen kuvaus

Meistä

Woolich Education (Woolich Ltd) on MQA: n rekisteröity laitos.

Olemme kunnianhimoinen ja tulevaisuuteen suuntautuva toimielin, joka haastaa sopimuksen ja uskoo intohimoisesti "WE" - yhteisöön, joka työskentelee yhdessä saavuttaakseen yhteiset opiskelijakeskeiset tavoitteet selkeässä strategiassa.

Näkemyksemme

Olla alueellinen maailmanluokan oppimisen tarjoaja, joka tarjoaa laadukkaita koulutus-, koulutus- ja maailmanlaajuisesti tunnustettuja ammattikursseja kaikille.

Meidän arvomme

  • Laatu
  • eheys
  • Joustavuus
  • vastuullisuutta
  • Global Mindset
  • ammattimaisuus

Tietoa yhtiöstä

Woolich Education tarjoaa laadukasta koulutusta ja kursseja, jotka vastaavat paikallisten ja kansainvälisten opiskelijoiden, koulunkäynnin keskeyttäneiden, yrittäjien ja yritysten yritysten ja pk-yritysten muuttuvia tarpeita.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Woolich Education

Ensimmäisen vuoden perustaminen hotelli- ja vieraanvaraisuuden johtamisen tai globaalin liiketoiminnan johtamisen tutkintoon, vieraanvaraisuuden hallintotodistus koostuu ... [+]

Kurssin tavoitteet / oppimistulokset

Ensimmäisen vuoden perustaminen hotelli- ja vieraanvaraisuuden johtamisen tai globaalin liiketoiminnan johtamisen tutkintoon, vieraanvaraisuuden hallintotodistus koostuu yhdestä intensiivisestä 6 kuukauden Woolich Education kampuksella Luzernissa, Mauritiuksessa, ja yhdestä käytännöllisestä Woolich Education 4 -6 kuukautta sveitsiläisessä ravintola-alalla.

Woolich Education on vuonna 1928 perustetun Bénédict Mauritius -ryhmän jäsen, jonka tehtävänä on tarjota aikuiskoulutusta ihmisille, joilla on halu menestyä. Bénédict-koulu on yksi Mauritiuksen suurimmista yksityisistä koulutusorganisaatioista ja opettaa vuosittain yli 15 000 kokopäiväistä ja osa-aikaista opiskelijaa.... [-]

Mauritius Port Louis
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Woolich Education

Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), joka on perustettu vuonna 1919, on maailman johtava ja suurin ammattikorkeakoulujen johtaja. CIMA auttaa yksilöitä j ... [+]

Tietoja CIMAsta

Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) , joka on perustettu vuonna 1919, on maailman johtava ja suurin ammattikorkeakoulujen johtaja .

CIMA auttaa yksilöitä ja yrityksiä menestymään hyödyntämällä hallintolaskennan täydellistä voimaa - ei vain tilinpäätös, vaan myös liiketoiminnan kirjanpito.

Yhdessä American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) -järjestön kanssa perustimme vuonna 2012 Chartered Global Management Accountant (CGMA) -julkaisun, jonka tarkoituksena on tarjota jäsenille uusia resursseja ja tunnustusta.

CIMA-opetusohjelma perustuu ainutlaatuiseen CGMA Global Management Accounting Principles ©- ja CGMA-kompetenssikehykseen, jonka avulla henkilöt, joilla on korkeatasoinen kyky, auttavat heitä saavuttamaan kestävän menestyksen sekä liike- että rahoitustoiminnassa.... [-]

Mauritius Port Louis
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi