Dar Loughat cross-cultural language center

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Dar Loughat on Marokossa toimiva kielikeskus, joka tarjoaa intensiivikurssit modernin standardin arabialaisen ja kansankokouksen marokkolaisen arabian kaikilla tasoilla ympäri vuoden.


Dar Loughat on perustettu vuonna 2004 Tetouanin kaupungin sydämessä Pohjois-Marokossa. Se on nopeasti vahvistanut vahvan ja kunnioitetun mainetta kulttuurikeskuksena arabimaailmassa. Mikä on auttanut meitä olemaan niin hyvä alku on ollut:/>


Sijaintimme/>

Ihanteellisella paikalla, joka on UNESCOn maailmanperintökohteeksi julistettu Tetouanin keskustassa, tarjoamme opiskelijoillemme parhaiten Marokosta. Kun opiskelet arabiota Tetouanissa, opiskelijat voivat nauttia kaupungin erinomaisista rannoista, sen ikivihreästä Rif Mountainsista ja viiden vuosisadan vanha Medinasta.


Laatu/>

Dar Loughatin koulutusvaliokunnan jäsen on jatkuvasti tuottanut korkealaatuisia koulutuspalveluita. Dar Loughatissa opiskelijat hyötyvät kolmesta ja kahdeksasta opiskelijavaihtoon kuuluvasta pienikokoisesta luokasta sekä monenlaisista retkistä ja sosiaalisista ja kulttuurisista aktiviteeteista, joiden avulla he voivat hyödyntää parhaiten kansainvälistä kokemustaan.


Meidän opettajamme/>

Kielikurssimme ovat innokkaita, monikielisiä, päteviä ja kokeneita opettajia, jotka ovat yksinomaan arabian kieltenopettajille tarkoitettuja kieltenopettajia.


Kansainvälinen ilmapiiri/>

Toivotamme tervetulleeksi hyvin monipuolisen ja kansainvälisen opiskelijaryhmän koko vuoden, mikä luo mielenkiintoisen, kannustavan ja erittäin monikulttuurisen oppimisympäristön.


Sosiaaliohjelma/>

Erilaisten upottamalla ja kieltenvaihto -toiminnolla tarjoamme opiskelijoillemme päivittäin yhteyttä Marokon elämään, antaen heille mahdollisuuden laajentaa sanastoaan, parantaa puhuttua kielenkäyttöään ja ymmärtää paremmin paikallista kulttuuria.

Sijainnit

tetouan

Osoite
Place Moulay Mehdi 8, Rue M'hammed Benaboud
93000 tetouan, Tanger-Tétouan-Al Hoceima, Marokko

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin