STC Higher Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja STC: stä

STC Higher Education on nyt laajentanut saantiaan ja tarjoaa laajempia kurssivaihtoehtoja sekä joustavuutta oppimisohjelmissaan. STC Korkeakoulutus on nykyisin Maltan johtava korkeakoulutuksen yritys- ja tietotekniikkakeskus.

STC Korkeakoulututkinto tarjoaa nykyaikaisia ​​koulutusmahdollisuuksia ja opetussuunnitelmia satoille maltalaisille opiskelijoille yhteistyössä maailman johtajien, kuten Middlesexin yliopiston, NCC Educationin, Ciscon, Microsoftin ja Redhat Linuxin kanssa. Tämä mahdollistaa osanottajien hankkimisen kansainvälisesti akkreditoituja tutkintoja opiskelemalla paikallisesti. Nämä toiminnat ovat tehneet STC: n korkeakoulutuksen tärkeäksi paikalliseksi keskukseksi ihmisille, jotka harkitsevat vakavasti ammattiuran hallintaa, tietojärjestelmiä ja tietotekniikkaa. Niistä henkilöistä, jotka haluavat opiskella, jotta he voivat muuttaa uranäkymät ammattilaisille, jotka etsivät huippuluokkaa tietotekniikan tai johtamisen ammattilaisia. STC Korkeakoulutus on tullut Maltan luotetuimmaksi valinnaksi.

STC: n korkeakoulutus Maltalla on sitoutunut korkea-asteen koulutuksen laatuun ja ammattitaitoon. Emme tarkastele vain opiskelijoiden akateemisia näkökohtia, vaan myös ylpeitä henkilökohtaisten kiinnostuksemme opiskelijoistamme. Sekä henkilökunta että ohjaajat ovat aina valmiita auttamaan opiskelijoita saavuttamaan parhaat kokemukset STC: n korkeakoulutuksesta.

Menneisyys

Yritys on perustettu vuonna 1997, ja sen ensimmäiset tiloissa Swatri, Dinglin rajat. Se tunnettiin aiemmin nimellä Government Computer Center. Neljätoista tietotekniikkayritys päätti yhdessä Maltan hallituksen kanssa perustaa yhteisyrityksen, jonka tehtävänä on luoda tehokas ja kannattava huippuosaamisen keskittymä, joka tarjoisi koko elämän jatkokoulutusta tietoteknisten taitojen kehittämisessä.

60575_logos.png

Sijainnit

Pembroke

Osoite
STC Higher Education
Block D, Giorgio Mitrovich Street

PBK1014 Pembroke, Malta