Inlingua Malta

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tieto. Maine. Kokea. Laatu. Nämä ovat syitä, miksi joka vuosi, opiskelijoita eri puolilta maailmaa valita inlingua keskus. inlingua on ylpeä olla yksi johtavista kielikoulu Maltalla, muodostaa osa maailmanlaajuista verkostoa inlingua kansainvälisten uskomme perusarvoja koulumme ja palvelumme, ovat mitä erottaa meidät muusta Englanti koulujen täällä Maltalla .

Crossing kielimuurit

Viestintä on avain menestykseen tahansa elämänalueilla. Yhteinen kieli on perusta hyvän viestinnän ja inlingua kansainvälinen iskulause, ylitys kielimuurit, välittää täydellisesti mitä inlingua esitetään tehdä. Tavoitteenamme on opettaa kieliä maailmaan, että meillä on yhteinen kieli, jonka avulla voimme jakaa elämämme ja naurua kansalaisten kanssa maailman Crossing kielimuurit - tuo maailman yhteen.

Teemme asioita eri tavalla

Tällä inlingua Malta, emme vain opettaa Englanti, opetamme Englanti inlingua tavalla.

Meidän kurssikirjoja, kielemme oppimisresursseja ja inlingua tapa opettaa kaikki osaltaan tehokas ja onnistunut kielikoulutusta.

Inlingua menetelmä seuraa perusperiaatteita, jotka keskittyvät käyttäen kieltä eikä käsittelyssä siitä, ja olemme varmoja, että meidän lähestymistapamme toimii, koska inlingua on yli 40 vuoden kokemus tarjoaa onnistuneen kielikoulutusta ihmisiä eri puolilta maailmaa, joten inlingua erottuvat muusta kielikouluissa Maltalla

Me teemme sen yksinkertainen

Inlingua Malta on 36 vuoden kokemus opetusta Englanti vieraana kielenä ja ymmärrämme, että uuden kielen voi olla uhkaava joillekin ihmisille. Ottaa aloittaa tyhjästä kuin lapsi opettelee puhumaan ensimmäistä kertaa saattaa olla mahdotonta tehdä, että ensimmäinen askel matkaa kieltenopiskelun.

Kaikki kouluttajat ovat täysin sertifioitu monien vuosien kokemus ja he ymmärtävät haasteita, joita opiskelijat kohtaavat luokkahuoneessa. Kun opiskelet Englanti meille näet, että uuden kielen voi olla hauskaa ja stimuloivaa.

Kouluttajiamme opastaa koko prosessin, joka auttaa sinua ottamaan tämän uuden haasteen ja ennen kuin huomaatkaan, olet puhuu Englanti helposti ja varmasti, koska me todellakin tekevät niin yksinkertaista!

Mennä oikeaan

Valitse inlingua Maltan Kielikurssille ja saada se oikein ensimmäisellä kerralla. From ensimmäinen päivä, voit kommunikoida Englanti ja välittömästi alatte parantaa ja tuntea enemmän luottaa taitosi.

Luokassa, kouluttajiamme opastaa tuottaa lauseita, jotka ovat oikein sekä kieliopillisesti ja temaattisesti, ja pian, puhuminen Englanti tulee luoksesi luonnostaan. Kun kokemusta saatte vähemmän virheitä ja oppia nopeammin.

Joten valita inlingua oman kielikursseja ja oppia Englanti Maltalla meidän tavalla. Saat sen oikein molemmilla kerroilla!

classroom1.jpg

Kielikoulu Malta

 • inlingua Malta on osa inlingua International, suurin yhdistys yksityisessä omistuksessa koulua maailmassa, nykyään ottaa 309 keskuksia 35 maassa eri puolilla maailmaa
 • Olemme toiseksi instituutti järjestää Englanti kursseja Maltalla. Koulumme on toiminut saarella vuodesta 1980 - Olemme suuntaus antajien EFL teollisuuden Maltalla
 • Inlingua menetelmä, oma tapa opettaa Englanti on osoittautunut tehokkaaksi välineeksi onnistunut kielikoulutusta.
 • Kaikki inlingua Englanti kurssikirjat ovat erityisesti kehitetty meidän opetusosastolle Sveitsissä
 • Yli 300000 ihmistä vuodessa valita inlingua kielen kurssin oppia uusi kieli
 • 44 ilmastoitua luokkahuonetta
 • Luentosali, Junior huone ja DVD huone on varustettu interaktiiviset taulut
 • Kirjasto / Self-opintokeskus
 • Opiskelija Yhteinen tila
 • Ilmainen Wi-Fi koko inlingua rakennus
 • 24 tunnin päivystys Neuvontapuhelin
 • Yksityisessä omistuksessa inlingua Student Residence sijaitsee St. Julian n
 • Koska tiettyjä rajoituksia, koulumme Ei sovellu pyörätuolin sidottu henkilöitä. inlingua Malta tarjoaa One-to-One kielen koulutusta majoituspaikan pyynnöstä

Sijainnit

Sliema

Osoite
inlingua Malta
9, Guzi Fava Street, Off Bisazza Street,
Sliema, SLM 1632
MALTA

Sliema, Malta