University of Southampton Malaysia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Globaali yliopisto

Malesian kampuksemme EduCityn kehittämisessä Iskandar Puterissa Johorissa antaa opiskelijoille mahdollisuuden kokea Southamptonin yliopiston maailmanluokan koulutuksen noin 60 prosentilla saman asteen kustannuksista Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Hanki Malesiassa ainutlaatuinen 'Southamptonin' koulutus: kaksi vuotta opiskelua Malesiassa ja sen jälkeen kaksi vuotta opiskelua Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Meillä on koulutettuja opiskelijoita Malesiasta yli 50 vuoden ajan, ja meillä on hyvät yhteydet Kaakkois-Aasiaan, joka kattaa monia tieteenaloja, koulutuksen tasoja ja tutkimusta.

Kumppanuutemme alueella ovat Malayan yliopisto, Universiti Teknologi Malesia, Universiti Teknologi Petronas, Singaporen kansallinen yliopisto ja Nanyangin teknillinen yliopisto. Osallistu meihin olemaan osa tulevaisuuteen suuntautuvaa laitosta, joka ylläpitää innovaatiota ja etsintää koulutuksensa keskiössä; liittyä meihin, jotta saataisiin aikaan menestyvä globaali tulevaisuus.

 • Alumniyhteisömme on rikas, monipuolinen entisten opiskelijoiden verkosto, joka kattaa maailman
 • Maailmanluokan akateemikot ovat tieteenalojensa kärjessä, ja ne vaikuttavat myönteisesti kaikkiin maanosiin
 • Yrityksemme, hallituksemme ja valtiosta riippumattomat organisaatiokumppanimme kattavat maailman
 • Olemme osa maailmanlaajuista yliopistojen verkostoa, joka on osaamista eri puolilta maailmaa

Maailmanluokan palvelut

Southamptonissa sinulla on mahdollisuus kehittää alkuperäistä ajattelua, rajoittaa rajoja ja luoda ratkaisuja globaaleihin haasteisiin käyttämällä sellaisia laitteita, jotka ovat yhtä pitkälle kuin ajattelumme.

Siitä lähtien, kun olemme edelläkävijä tutkimukselle, joka loi perustan webin luomiselle, olemme kehittäneet tietojenkäsittelytieteen tietämystä. Web-tiedeinstituutti on, jossa opiskelijat ja tutkijat tulevat selvittämään, miten Web jatkaa maailman muuttamista.

Pyrimme suorituskykyurheilun rajoja. Suurten laitosten, kuten tuulitunneleiden ja hinaussäiliöiden yhdistelmällä, insinööritutkimuksemme auttavat eliitin urheilijoita saamaan tämän elintärkeän kilpailuedun.

Olemme investoineet 8 miljoonan punnan perustutkinto- ja projektilaboratorioihin sähkötekniikkaa varten sekä laajoja laskentatiloja. Puhdastilamme on Yhdistyneessä kuningaskunnassa suurin monitieteinen puhdastila, joka tarjoaa maailmanluokan tiloja perustutkinto-opiskelijoille.

Insinööri-, suunnittelu- ja valmistuskeskus (EDMC) on ammattitaitoinen konepaja, jota opiskelijat ja tutkijat käyttävät. Sen laaja-alaisiin palveluihin kuuluvat 3D-tulostimet, CNC-laitteet, CAD / CAM-ohjelmistot ja harjoitustyöpaja.

Opiskelijaelämä Malesiassa

Kampus

Malesialainen kampus on asetettu EduCityyn, joka on yksi Iskandarin Malesian tärkeimmistä kehityksistä. Se on uraauurtava konsepti, joka kattaa parhaat luokassa koulutuskumppanit, mukaan lukien maailmanlaajuisesti tunnustetut yliopistot, kuten Southampton, Newcastle ja Reading, jotka kaikki jakavat kansainvälisiä standardeja urheilu- ja virkistysmahdollisuuksia. Kampuksella pysyt moderneissa asuintiloissa, joissa on kahvila, pesula, rukoushuone, sisätilojen pelihuone, ulkona sulkapallo, koripallokenttä ja viehättävä kattoterassi, josta on näkymät ympäröivälle alueelle.

108131_Capture.JPG

Ympäröivä alue

Malesian talousvyöhykkeen sydämessä sijaitseva EduCity on 8 km: n päässä toisesta Crossing-sillasta Singaporeen. Se on helposti saatavilla Coastal Highwayn kautta, joka yhdistää suoraan Medinin Johor Bahrun ja Malesian Singaporen Second-Link Expresswayn. Singaporen alueellinen ilmailukeskus, Changi International Airport, on 60 minuutin ajomatkan päässä ja vain 30 minuutin päässä Senain kansainväliseltä lentokentältä.

Urheilu

Malesialaisen kampuksen opiskelijat pääsevät tutustumaan EduCityn poikkeuksellisiin fyysisiin virkistys- ja urheilutiloihin, joihin kuuluu 6000 kappaleen urheilukenttä, jossa on jalkapallo- / rugby-kenttä, ja 400 metrin urheilullinen raita, joka noudattaa yleisurheilun liiton standardeja. On myös vesikeskus, jossa on olympiakokoinen uima-allas, joka täyttää vesipallon ja synkronoidun uinnin kansainväliset uimaliiton standardit.

Opiskelija elämäsi Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Vuosia kolme ja neljä käytetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevassa kampuksessamme, joka tarjoaa ystävällisen, elinvoimaisen ja monipuolisen ilmapiirin työhön ja vapaa-aikaan. Jokaisella seitsemällä kampuksellamme on oma erillinen tunne, mutta kaikilla on yhteisöllisyys, jossa opiskelu ja yhteiskunnallinen elämä voi kukoistaa.

Muodosta tulevaisuus

Southamptonin konetekniikan tutkijat työskentelevät menestyksekkäästi korkean profiilin organisaatioissa, kuten: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Malaysia Airlines, McLaren Automotive, Panasonic, Ricardo, Rolls-Royce, Sahara Force India Formula 1 -tiimi, Siemens

108132_Capture.JPG

Me olemme:

 • Russell-ryhmän perustajajäsen
 • 20 parasta Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoa (The Times ja Sunday Times Good University Guide 2019)
 • 100 parasta maailmanlaajuista yliopistoa (QS World University Rankings 2019)
 • Nro 4 konepajateollisuudelle - (The Times Good University Guide, 2020)
 • Nro 3 sähkölaitteille
 • Nro 6 Yhdistyneessä kuningaskunnassa ilmailun ja astronautian alalla - (The Complete University Guide 2020)
 • Kohdennettu parhaiden työnantajien kesken

Sijainnit

Johor Bahru

Osoite
No. 3, Persiaran Canselor 1,
Kota Ilmu EduCity,
79200 Iskandar Puteri, Johor,

Johor Bahru, Johor, Malesia

southampton

Osoite
SO14 0DA southampton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelmat