Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TIETOA NUTTISTA

Meriteollisuus on nykyaikaisten yritysten perusta ja vastaa yli 90 prosentin kuljetuksesta maailman tavaroista. Ilman meriliikennettä tavaroiden ja kauppatavaroiden tuonti ja vienti nykyaikaiselle maailmalle välttämättömälle mittakaavalle ei olisi mahdollista. Koska merenkulun tehokkuus on taloudellinen liikennemuoto ja kaupan vapauttaminen lisääntyy, meriliikenne kasvaa jatkuvasti ja menestyy samalla, kun se työllistää miljoonia ihmisiä maalla ja merellä.

Teollisuuden tulevaisuus näyttää varmasti lupaavalta. Globaalissa mittakaavassa maat ympäri maailmaa keskittyvät kansainväliseen kauppaan ja kannustavat talouskasvua. Seuraavien 10-15 vuoden aikana maailmankaupan ennustetaan kasvavan merkittävästi, mikä kaksinkertaistaa merikuljetusten volyymit 10 miljardista tonnista rahtia vuosittain 20 miljardiin tonniin 2030 tonnilta.

Kotimaahan Malesiassa kasvava investointi satama- ja meriliikenteen infrastruktuuriin sekä kansallisten yhteyksien parantaminen nähdään todella myönteisinä katalysaattoreina, jotka tukevat maan voimakasta talouskasvua ja kestävää tulevaisuutta. Port Klang ja Tanjung Pelepasin satama (PTP), joka on maan johtava konttisatama, on edelleen maailman 20 suurimman konttisataman joukossa edelleen vahvistamaan meriliikenteen toimintaa ja muuntamaan Malesian alueelliseksi merenkulun keskukseksi.

Vastauksena kasvavaan teollisuuteen ja inhimillisen pääoman kysynnän Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT) perustettiin vuonna 2011 Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT) , joka harjoitti merenkulun koulutusta, koulutusta, tutkimusta ja konsultointia. Se sijaitsee ASEANin ytimessä ja vilkkaiden alueellisten meriteollisuuden risteyksissä. Se on strategisesti sijoitettu tukemaan merenkulun, logistiikan sekä öljy- ja kaasuteollisuuden kansallista ja alueellista kilpailukykyä tarjoamalla erilaisia ​​akkreditoituja akateemisia ja koulutusohjelmia. Mottomme, "Excellence with a Purpose", pyrimme tarjoamaan opiskelijoille ja alan työntekijöille oikeita taitoja, runsaasti tietoa ja arvokasta kokemusta, jotka ovat välttämättömiä merenkulun onnistumiselle.

Vuodesta 2011 lähtien olemme tukeneet yli 2 000 opiskelijaa sekä kaupungin kampuksessamme Johor Bahruissa että Iskandar Puterin EduCity Campuksella. NMIT tarjoaa tällä hetkellä korkeakoulututkinnon ohjelmia satamatoiminnan, merenkulun hallinnan, meriliikenteen logistiikan, merioikeuden ja merenkulun työturvallisuuden alalla

NÄKEMYS

Maailmanluokan meriyhteistyö vuoteen 2020 mennessä.

TEHTÄVÄ

Tarjoaa korkealaatuista koulutusta, tutkimusta, kaupallistamisosaamista ja johtamista, jotka hyödyttävät merenkulun verkkotunnusta.

TAVOITE

Kehittää ammattitaitoisia meriammattilaisia ​​ja tarjota korkeatuloisia mahdollisuuksia kohdistaa yhteisöjä maailmanluokan merenkulkualan koulutuksen ja teknisten ratkaisujen kautta, ja siten voimme parantaa elämänlaatua ihmiskunnan parantamiseksi.

Sijainnit

Johor Bahru

Osoite
NMIT@City Campus
Level 11-14, Kotaraya Office Tower, Galleria@Kotaraya, Jalan Abdullah Ibrahim, 80000 Johor Bahru, Johor Darul Takzim, Malaysia

Johor Bahru, Johor, Malesia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin