Malaysian Institute of Art (MIA)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustettiin vuonna 1967 voittoa tavoittelematon järjestö, instituutti on kouluttanut tuhansia ammattitaiteilijoita, suunnittelijat ja muusikot luovien alojen tässä maassa. Tänään instituutti tarjoaa valikoiman kursseilla alalla taiteen, muotoilun ja musiikin kanssa kattava ja hyvin suunniteltu kurssi sisältöä.

Painotetaan hallintaa luovia taitoja, syvällistä kysyy, käsitteellinen kehitys, kriittistä ajattelua ja IT-osaamista. Instituutti pyrkii integroimaan tietotekniikan tuntemus ja monikansallisen kulttuuriarvoja osaksi koulutusohjelmia parantamaan soveltamisalan oppimista ja luovaa laatua opiskelijoille.

Malesian Institute of Art (MIA) pyrkii tarjoamaan kohtuuhintaista ja laadukasta koulutusta luovan taiteen tarjoamalla suotuisat olosuhteet opiskelijaa kehittämään luovia mahdollisuuksia ja pyrkiä taiteellisen huippuosaamisen. Sen tavoitteena on kouluttaa luovia, innovatiivisia, luottavainen ja omavaraisia ​​ammattitaiteilijoita, suunnittelijat ja muusikot tarpeisiin kansallista kehitystä. Instituutti on sitoutunut palvelemaan tarpeisiin henkilöresurssien tarjoamalla hyvin koulutettuja suorittaneiden jotka edesauttavat etenemistä luovan teollisuuden.

Sijainnit

Kuala Lumpur

Malaysian Institute Of Art (MIA)

Osoite
Institut Seni Lukis Malaysia
294-299, Jalan Bandar 11,
Taman Melawati

53100 Kuala Lumpur, Kuala Lumpurin liittovaltion alue, Malesia
Puhelin
+60 3-4108 8100