Lue virallinen kuvaus

Käyttöönotto

Nykypäivän kilpailukykyinen työympäristö, miten voit helposti suojata kaikki tavoitteet? Miten tajuat halutuimman uratavoitteistasi, jätä merkki maailmassa ja menestyksekkäin versio itsestäsi? Vastaus on yksinkertainen: Professional Training.

On maailma valintoja, kun se tulee ammatillista koulutusta ja jokainen voi avata uusia ovia.

Morgan International on tarjonnut räätälöityjä ammatillinen koulutus ratkaisuja ammattilaisille ja yrityksille, jotka haluavat menestyä vuodesta 1995.

Koska ensimmäinen ammatillinen oppilaitos Lähi-idässä ja yli 21 vuoden kokemus koulutuksen 70000 ammattilaista ympäri maailmaa, Morgan tarjoaa yksilöllistä lähestymistapaa ja laadun oppiminen auttaa täyttämään uraan liittyviä tavoitteita. Tarjoamme ammattitaitoista sertifikaatit, tutkintotodistukset, perustavaa todistukset, teknisiä ja pehmeitä taitoja työpajat catering tarpeisiin rahoitus, kirjanpito, henkilöresurssit, markkinoinnin ja logistiikan aloilla.

Kaikki hyvää syytä valita Morgan ensisijaiseksi koulutuksen tarjoajan:

Asiantuntija Kokemus ja neuvonta: Morganin 21 vuoden kokemus merkitsee ehdokkaille lähetetään vain laatua koulutusta asiantuntijoiden oppinut tehokkain reitit menestykseen Verkostoitumismahdollisuuksia yli 70000 alumnien ympäri maailmaa Vast Global Reach: toimistot 37 eri puolilla maailmaa antaa ehdokkaita suurta joustavuutta siirtää maahan puoliväliin tutkimuksia ja saada rajoittamaton tukea ja ohjausta neljässä maanosassa Certified ja kokeneiden ohjaajien Morgan tukee täysin sen ehdokkaat tarjoamalla apua ja ohjausta alusta loppuun Monipuolinen ja joustava koulutus Vaihtoehdot: Morganin valinta elävien luokkiin, itseopiskeluun, online-videoita, ohjaus ja katsaus istuntoja tarkoittaa ehdokkaat voivat sovittaa oppimistaan ​​elämäntapaansa, tarpeet ja kyky. The Morgan Promise: Me uskomme teihin! Ja me tiedämme, voit onnistua. Itse asiassa olemme niin varmoja, loimme Morgan Promise, joka tarjoaa ilmaisen opetusta toista Tietenkin jos olet suorittanut ohjelman, mutta eivät läpäise tentti. Laskeutuminen toiveammatissasi nyt entistä helpompaa! Kuten Morgan Alumni, saat vapaa pääsy liittymään Morgan Connect, online-alustan suunniteltu yhdistää sinut korkean profiilin yritykset haluavat rekrytoida lahjakkaita ja todistettu ammattilaisten kuten sinäkin.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

Morgan International

Talent vetovoima ja säilyttäminen on ottamalla sen paikan huipulla asialistan liike, ja se tarkoittaa, että HR-ammattilaiset ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan ... [+]

SHRM Certified Professional

Talent vetovoima ja säilyttäminen on ottamalla sen paikan huipulla asialistan liike, ja se tarkoittaa, että HR-ammattilaiset ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan.

Tapaus HR

Alalla Human Resources on yhä tärkeää onnistumisen liiketoimintaa. Tämä merkitsee enemmän mahdollisuuksia kuin koskaan HR ammattilaisille, mutta myös kasvava keskittyminen sertifioitu taitoja, jotka voivat johtaa yrityksiä vielä suurempaa kasvua.

Täydellinen sinulle?

Jos olet HR, etuja, rekrytointi tai työskentelevät liittyvien alojen osalta SHRM-CP tarjoaa taitoja, jotka voivat ottaa oman uran korkeammalle. Jos olet jo ylemmässä henkilöstöjohtamisessa, henkilöstökonsultointiyritys tai johtamisen kehittämiseen asiantuntija, niin SHRM-SCP on sinulle. Keskeisimmät ovat:... [-]

Libanon beirut Jordania Amman Saudi-Arabia Dammam Jedda Riad Kuwait Kuwaitin kaupunki Intia Pune Hyderabad Chennai New Delhi Kanada Mississauga Vancouver Montreal Ranska Pariisi Sveitsi Geneve Saksa Frankfurt Qatar doha Bangalore Bahrain Manama Arabiemiirikunnat Abu Dhabi Dubai Al Ain Venäjä Moskova Egypti Kairo Ukraina Kyiv Kazakstan Almaty  + 38 More
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi