Mesoyios College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mesoyios College (MC), joka on perustettu vuonna 1998, on yksi Kyproksen johtavista yksityisistä korkeakouluista, jolla on kokenutta ja tukevaa akateemista henkilökuntaa, ammattitaitoista hallintohenkilöstöä sekä korkealaatuisia palveluita ja tiloja kätevällä paikalla lähellä kauppoja ja julkista liikennettä.

Erilaisia ohjelmia on saatavana vastaamaan opiskelijoiden tavoitteita. MC tarjoaa erilaisia akateemisia tutkintoja vieraanvaraisuustutkinnosta, tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinnosta, liiketalouden kandidaatin tutkinnosta sekä ammattitutkinnoista ja tutkintotodistuksista tytäryhtiöönsä Mesoyios Business Academy (MBA). Kaikki ohjelmat ovat akkreditoineet CyQAA, HRDAuth, LRN-UK, ISM, CNM-UK ja muut eurooppalaiset ja amerikkalaiset instituutiot ja akkreditointijärjestöt.

Akateemiseen ja ammatilliseen vieraanvaraisuuden koulutukseen erikoistunut MC tarjoaa hyvin varustetuista auditorioistaan ja amfiteattereistaan lukuisia simulointilaboratorioita - esimerkiksi Kyprosessa - ravintola-, baari-, taloudenhoito-, vastaanotto- ja kylpyläpalveluiden koulutusta varten. Opiskelijat osallistuvat käytännön kokemusjohtamiseen ja saavat käytännön taitoja menestyvän uran jatkamiseksi valmistumisen jälkeen. Mesoyios Neo-Hippocratic Academy, toinen Mesoyios College arvostettu osa, tarjoaa laajan valikoiman Naturopaattisessa ja ei-farmaseuttisessa lääketieteessä Mesoyios College ohjelmia, kuten Naturopatia, Homeopatia, Akupunktio, Luonnollinen ravitsemus, Massoterapia ja Bioresonanssiterapiat. Mesoyios College uusin sivukonttori, eurooppalainen tietokonekompetenssitodistusjärjestelmä (ECCC), on Kyproksessa ainoa täysin eurooppalaisen DigComp-järjestelmän mukainen järjestelmä, joka tarjoaa täyden valikoiman nykyaikaisia digitaalisia pätevyyskirjoja.

138782_pexels-photo-3184407.jpeg

Tavoitteet

  • Tarjoa korkeakoulutuksen ja elinikäisen oppimisen mahdollisuudet kaikille ihmisille ilman syrjintää.
  • Tarjoa laadukasta koulutusta tietojen ja taitojen kehittämiseksi teoreettisten ja käytännön kurssien avulla, jotta opiskelijat voivat laajentaa ammatillisen kuntoutuksen mahdollisuuksia valmistumisen jälkeen.
  • Tukiopiskelijat kehittävät ja tekevät uransa teollisuudessa.

Näkemyksemme

Visiomme on parantaa ihmisten elämän laatua, olla kehityskoulutus - tunnettu luovuudesta ja innovaatioista. Saavutamme huippuosaamisen muuntelevien käytäntöjen avulla opettamisessa, opiskelijoiden ja henkilöstön kehittämisessä sekä edistämällä ammatillisia ja yhteisöllisiä suhteita.

Tehtävämme

Missiomme on auttaa opiskelijoita hankkimaan kattavia, ammatillisia ja inhimillisiä tietoja koskevia taitoja siinä määrin kuin ne voidaan integroida yhteiskuntaan ja saavuttaa akateemiset ja ammatilliset tavoitteensa. Lisäksi korkeakoulun tavoitteena on kehittää opiskelijoissa elintärkeitä viestintätaitoja, ryhmähenkeä, johtamista ja ongelmien käsittelyä / ratkaisemista, jotta he voivat menestyksekkäästi hoitaa valvonta- ja johtotehtäviä jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. ja maailmanlaajuinen keskinäinen riippuvuusympäristö.

Perusarvomme ja uskomuksemme

  • Kaikkien tasa-arvon ja monimuotoisuuden näkökohtien integrointi korkeakoulun yrityskulttuuriin ja toimintatapoihin.
  • Varmistetaan henkilöstölle ja opiskelijoillemme turvallinen ja terveellinen ympäristö sekä aktiivinen osallistuminen aloitteisiin, joilla pyritään edistämään henkilöstön ja oppijoiden positiivisia normeja.
  • Opiskelijoiden äänen aktiivinen edistäminen ja positiivinen vastaus ehdotuksiin ja ehdotuksiin, jotka parantavat opiskelijoiden osallistumista, kiinnostusta ja suoritusta.
  • Aktiivinen harjoittelu ja vastaus osakkeenomistajien, yliopiston henkilöstöresurssien, opiskelijoiden, työnantajien ja laajemman yhteisön näkemyksiin.
  • Toimintamme etiikka.
  • Teemme kovasti töitä varmistaaksemme kaikille opiskelijoillemme menestyksen ja heidän odotustensa kasvun.

Sijainnit

Limassol

Osoite
3-5-7 Dimostheni Mitsi
3011 Limassol, Limassol, Kyproksen tasavalta

Ohjelmat