Lue virallinen kuvaus

Kasa High School on vuonna 1961 perustettu keskiasteen koulumme. Hyväksymme 16-vuotiaita ja jopa 20-vuotiaita ulkomaalaisia oppilaita, jotka ovat suorittaneet kymmenennen luokan tai lukion omassa maassaan. KHS-lähtösertifikaatin avulla he pääsevät helposti mihin tahansa yliopistoon tai korkeakouluun kaikkialla maailmassa.

Kasa High School on Kyproksessa ainoa yksityinen oppilaitos, jolla on lisenssi toisen asteen koulutukseen. Opiskelijat saavat samanlaisen koulu-todistuksen kuin mikä tahansa muu Eurooppa-koulu.

Yhteystieto

CASA College

Nasir Hussain

Kansainvälinen hakutoimisto

3 Jean Moreas Street 1075 - Nikosia. Kypros

  • Puhelin: 357 22 681882
  • WhatsApp: 0035799852749
  • Viber, imo: 0035799852749
  • Web: www.casacollege.com
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Kasa High School

Kasa High School on meidän vuonna 1961 perustettu sivukoulu. Hyväksymme ulkomaalaiset oppilaat 16-vuotiaasta 20-vuotiaaseen, jotka ovat suorittaneet kymmenennen luokan to ... [+]

Hotel Management ja Catering Supervision

(oppilaille)

Ulkopuoliset 17-vuotiaat ja puolet-21-vuotiaat oppilaat hyväksytään Hotel Management and Catering Supervision -ohjelman aikana. Se on erinomainen tilaisuus hakijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan vieraanvaraisuuden alalla ja myöhemmin kehittää uransa Hospitality-alalla.

Kasa High School on yksityinen oppilaitos Kyproksella, jolla on lisenssi toisen asteen koulutukseen.

Koululaisopettajalle myönnetään koululupa ja he voivat ilmoittautua mihin tahansa korkeakouluun tai yliopistoon jatko-opintoihin.

Ilmoittautuminen on avoinna joka tammi-, kesä- ja lokakuussa.... [-]

Kyproksen tasavalta Nikosia
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi