Lue virallinen kuvaus

CA ilmailun hallintapalvelut

CA Aviation Management Services Oy on perustettu ilmailualan yritys, joka tarjoaa a) laajoja B2B-konsultointipalveluja ja b) yksityishenkilöille ja yrityksille koulutettuja kursseja CA Crew Academy .

Tiiminä meillä on monipuolinen taustatieto kaikessa ilmailuteollisuudessa ja olemme valmiit jakamaan sen. Voimme tarjota räätälöityjä kursseja tiloissamme tai missä asiakkaat haluavat ja voivat täyttää minkä tahansa lentoyhtiön vaatimukset.

CA Ilmailun hallintapalvelut tarjoavat kustannustehokkaita koulutusratkaisuja lentoyhtiöille ja yksityishenkilöille matkustamomiehille, lentäjille ja maajoukkueiden turvallisuuskoulutukselle. Rekrytointipalvelut ovat saatavilla sekä kokeneille että ei-kokemuksellisille lentoemännille.

CA Crew Academy on Kyproksen siviili-ilmailuviraston hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO 007) EASA-sääntöjen mukaisesti. CA Crew Academy tarjoaa sertifioituja kursseja, jotka tunnustetaan maailmanlaajuisesti.

Crew Academy siirtyy seuraavaan kehitysvaiheeseen ottamalla käyttöön Flight Simulator -koulutuksen vuoden aikana.

Johtoryhmä

Olemme ammattitaitoisten ilmailualan ammattilaisten ryhmä, jonka yhteisenä tavoitteena on jakaa tietoa ja kokemusta. Rakastamme auttamaan ihmisiä saavuttamaan korkeat henkilökohtaiset standardit ja yritykset parantamaan osaamistaan. Tiimimme yhdisti voimansa saavuttaakseen korkean turvallisuustason laadukkaan koulutuksen ja palveluiden avulla. Uskomme luomaan synergiaa asiakkaidemme kanssa huippuosaamisen saavuttamiseksi!

href = "https://www.cacrewacademy.com

puh: 0035724323288

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Crew Academy

Kurssi sisältää kaiken teoreettisen ja käytännön harjoittelun EU 290/2012, liitteen V ja liitteen 1 liitteen 1 mukaisesti. ... [+]

Kurssi sisältää kaiken teoreettisen ja käytännön harjoittelun EU 290/2012, liitteen V ja liitteen 1 liitteen 1 mukaisesti.

Ilmailu- ja ilmailumääräyssääntöjen yleiset teoreettiset tiedot kattavat kaikki matkustamomiehistön vaatimat tehtävät ja velvollisuudet.

Viestintä ohjaamomiehistön kanssa, mukaan lukien viestintätekniikat, yhteinen kieli ja terminologia. Koulutuksen aikana on korostettava matkustamomiehistön välisen tehokkaan viestinnän merkitystä.

Luentokurssi inhimillisiin tekijöihin (HF) ilmailun ja miehistön resurssien hallinnassa (CRM)

Matkustajien käsittely ja ohjaamon valvonta

Aero-lääketieteelliset näkökohdat ja ensiapu:... [-]

Kyproksen tasavalta Larnaca
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
15 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Crew Academy

Matkustamomiehiä, jotka eivät ole valuuttaa, koska heillä ei ole yli 5-vuotiaita lentotoimintoja, ja matkustamomiehistöt, joilla on muu kuin eurooppalainen matkustamomieh ... [+]

Matkustamomiehiä, jotka eivät ole valuuttaa, koska lentomatkustajat eivät ole yli 5 vuoden ajan, ja matkustamomiehistöt, joilla on muu kuin eurooppalainen matkustamomiehistön pätevyys, voidaan nyt helposti muuttaa EASA CABIN CREW ATTESTATIONiksi.

Osallistu viiden päivän paikan päällä olevaan intensiivikurssiin lyhyen valmistelu- ja itseopiskelun jälkeen.

Kurssi sisältää kaiken teoreettisen ja käytännön harjoittelun EU 290/2012, liitteen V ja liitteen 1 liitteen 1 mukaisesti.

Ilmailu- ja ilmailumääräyssääntöjen yleiset teoreettiset tiedot kattavat kaikki matkustamomiehistön vaatimat tehtävät ja velvollisuudet ja niihin kuuluvat:

ViestintäkoulutusInhimilliset tekijät ja CRM-koulutusMatkustajien koulutusAero-lääketieteelliset näkökohdat ja ensiapukoulutusSurvivalikoulutusVaaralliset tavarat jaTurvallisuuskoulutus... [-]
Kyproksen tasavalta Larnaca
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi