Crew Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CA ilmailun hallintapalvelut

CA Aviation Management Services Oy on perustettu ilmailualan yritys, joka tarjoaa a) laajoja B2B-konsultointipalveluja ja b) yksityishenkilöille ja yrityksille koulutettuja kursseja CA Crew Academy .

Tiiminä meillä on monipuolinen taustatieto kaikessa ilmailuteollisuudessa ja olemme valmiit jakamaan sen. Voimme tarjota räätälöityjä kursseja tiloissamme tai missä asiakkaat haluavat ja voivat täyttää minkä tahansa lentoyhtiön vaatimukset.

CA Ilmailun hallintapalvelut tarjoavat kustannustehokkaita koulutusratkaisuja lentoyhtiöille ja yksityishenkilöille matkustamomiehille, lentäjille ja maajoukkueiden turvallisuuskoulutukselle. Rekrytointipalvelut ovat saatavilla sekä kokeneille että ei-kokemuksellisille lentoemännille.

CA Crew Academy on Kyproksen siviili-ilmailuviraston hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO 007) EASA-sääntöjen mukaisesti. CA Crew Academy tarjoaa sertifioituja kursseja, jotka tunnustetaan maailmanlaajuisesti.

Crew Academy siirtyy seuraavaan kehitysvaiheeseen ottamalla käyttöön Flight Simulator -koulutuksen vuoden aikana.

Johtoryhmä

Olemme ammattitaitoisten ilmailualan ammattilaisten ryhmä, jonka yhteisenä tavoitteena on jakaa tietoa ja kokemusta. Rakastamme auttamaan ihmisiä saavuttamaan korkeat henkilökohtaiset standardit ja yritykset parantamaan osaamistaan. Tiimimme yhdisti voimansa saavuttaakseen korkean turvallisuustason laadukkaan koulutuksen ja palveluiden avulla. Uskomme luomaan synergiaa asiakkaidemme kanssa huippuosaamisen saavuttamiseksi!

href = "https://www.cacrewacademy.com

puh: 0035724323288

Sijainnit

Larnaka

Osoite
19A Iacovou Patatsou, Aradippou, 7101
LARNACA,
CYPRUS

7101 Larnaka, Larnaka, Kyproksen tasavalta
Puhelin
0035724323288