Airtravel Aviation Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

LENTOMATKA ILMAILUOPISTO perustettiin, jonka tavoitteena on tarjota sekä taloudellisesti ja käytännössä kaikille mahdollisuuden saada maailmanlaajuinen tunnustettu tutkintotodistus. Tavoitteenamme on ammattimaisesti kouluttaa oppilaita korkeimpia ja varustaa ne tiedot, koulutus ja tarvittavat taidot varmistamaan opiskelijoillemme onnistunut pääsy uransa.

Koulutuskeskus Kyproksella, molemmat myönnetty ammattimaisesti ja tunnustettu IATA (International Air Transport Association), meillä on mahdollisuuksia kouluttaa satoja ilmailun ammattilaisille ja yrityksille vuosittain, joiden sitoutuminen uran kasvua varten työvoimaa, joka pitää teollisuutemme turvallinen ja kestävä.

Ymmärtäminen opetusmenetelmien kansainvälisiin standardeihin ja alan sääntelyyn, varmistaa kurssien ja yksilöityihin haasteisiin työpaikalla.

Air Travel Aviation Academy tarjoaa joustavan koulutuksen ratkaisuja - luokkiin, matka- tai yhtiö - joka kattaa kaikki budjetit ja tarpeet. Olitpa kokematon tai asiantuntija, ainoa kansainvälisesti hyväksytty koulutuslaitoksen, takaa menestystä oman uransa Aviation ja matkailualalla.

Vuonna 2011 IATA & HARVARD yhdistäneet voimansa tarjotakseen Management alalla Aviation ja matkailu. Meidän koulutuslaitoksen on etuoikeus tarjota tutkintotodistus Harvardin yliopistosta.

Gain etu valitsemalla ohjelman IATA kurssit IATA-HARVARD LEADERSHIP & MANAGEMENT TUTKINTOTODISTUKSEN, päästä eteenpäin työmarkkinoilla, löytää että olet selvä etulyöntiasema enemmistö kilpailijat. Air Travel ilmailuopisto on pääasiallinen tarkoitus, kouluttaa ja valmistella seuraavan sukupolven ammattilaisten Aviation & Tourism Industry.

Ammattilaiset jo toimii, mutta haluaisi mahdollisuuden parantaa tietojaan? Tarjoamme erityistä intensiivistä ohjelmia uudelleen IATA / HARVARD tiiviste.

Näiden Koulutusohjelmat, LENTOMATKAA ILMAILUOPISTO yhdessä IATA ja HARVARD ovat kaikki osaltaan seuraavan sukupolven Aviation ja Travel henkilöstön Worldwide.

AirTravelProfile

Sijainnit

Strovolos

Osoite
41 Stavrou Avenue
2035 Strovolos, Nikosia, Kyproksen tasavalta