Culinary Institute Kul IN

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulun kuvaus

Gastronomia tarjoaa laajan valikoiman ammatteja, ja kaikki opiskelijat, jotka haluavat ohjata opintojaan kulinaariseen taiteeseen tai haluavat rakentaa olemassa olevia tietojaan poikkeuksellisten mentorien ohella, joilla on runsaasti työkokemusta ja teoreettista tietoa, ovat tervetulleita Kul IN . Kul IN aikoo antaa opiskelijoille laajan valikoiman kulinaarisia tietoja, elintarviketeollisuutta ja gastronomiaa. Jotta voimme varmistaa, että opiskelijat ovat täydentäneet kaikkia tarvittavia taitoja laadukkaassa ravintolassa työskentelemiseen, alamme kattaa tärkeät perusteet, joita kaikkien opiskelijoiden on koulutustasosta riippumatta läpäistävä. Osana tätä ohjelmaa opiskelijat oppivat lämpökäsittelystä ja mekaanisesta ruoanvalmistuksesta, tunnistavat laadukkaita ainesosia, yhdistävät mausteita ainesosiin, luovat laadukkaita ravintolavalikkoja, järjestävät ja tarjoilevat ruokia, ammattimaisia ruoanlaittoon liittyviä standardeja, ruokailun säilytystä, ruokaa ja gastronomian historiaa.

Näkemys

Kul IN : n tavoitteena on kehittää oppimiskeskus, jossa keskitytään luovuuteen, tutkimukseen ja nykyaikaisen keittiön ja kulinaaristen teknologioiden edistämiseen. Ammatillisten kokkien, makeisten ja ammattilaisten koulutuksen kautta muilla gastronomian aloilla. Rakennamme instituuttia, joka on ainutlaatuinen paikka kokkien, ravintoloiden omistajien, johtajien ja kulinaarisen median kouluttamiseen ja päivittämiseen sekä oppimiseen, mikä on uutta ruuan, juomien ja jälkiruokien maailmassa.

Kansainväliset sertifikaatit

Jotta voisimme tarjota opiskelijoille täydellisen kokemuksen italialaisen gastronomian ja keittiön opiskelusta, olemme luoneet yhteisiä ohjelmia maailmankuulun kulinaarisen koulun ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italianan kanssa .
Culinary Institute Kul IN ja ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana ovat menestyksekkäästi kehittäneet kaksi yhteistä ohjelmaa: "Italian kokki" ja "Italialaisten jälkiruokien ammattikäyttöön tarkoitetut kokit". Intensiivisten ja dynaamisten tutkimusten avulla, jotka toteutetaan osittain Sisakissa ja osittain Colornossa, Italiassa, opiskelijoilla on mahdollisuus saada arvokasta kansainvälistä kokemusta ja tulla todella uppoutumaan kulttuuriin, joka on muovannut tätä maailmankuulua ruokaa. Opetusharjoitusten, kenttämatkojen ja harjoitusten lisäksi opiskelijoille annetaan myös useita kuukausia kestävä harjoittelu, jossa he saavat kokemusta eliitti-ravintoloista ja leivonnaisista. Verkostoitumismahdollisuudet ovat loputtomia ja avoimia ovia mahdollisille työpaikoille, kun opiskelijat todistavat olevansa valmiita kokkeja huippuluokan gastronomian todellisessa maailmassa.

Sijainnit

Sisak

Osoite
KULIN
Capraska ulica 12

44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, Kroatia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin