Lue virallinen kuvaus

Koulun kuvaus

Gastronomia tarjoaa laajan valikoiman ammatteja, ja kaikki opiskelijat, jotka haluavat ohjata opintojaan kulinaariseen taiteeseen tai haluavat rakentaa olemassa olevia tietojaan poikkeuksellisten mentorien ohella, joilla on runsaasti työkokemusta ja teoreettista tietoa, ovat tervetulleita Kul IN . Kul IN aikoo antaa opiskelijoille laajan valikoiman kulinaarisia tietoja, elintarviketeollisuutta ja gastronomiaa. Jotta voimme varmistaa, että opiskelijat ovat täydentäneet kaikkia tarvittavia taitoja laadukkaassa ravintolassa työskentelemiseen, alamme kattaa tärkeät perusteet, joita kaikkien opiskelijoiden on koulutustasosta riippumatta läpäistävä. Osana tätä ohjelmaa opiskelijat oppivat lämpökäsittelystä ja mekaanisesta ruoanvalmistuksesta, tunnistavat laadukkaita ainesosia, yhdistävät mausteita ainesosiin, luovat laadukkaita ravintolavalikkoja, järjestävät ja tarjoilevat ruokia, ammattimaisia ruoanlaittoon liittyviä standardeja, ruokailun säilytystä, ruokaa ja gastronomian historiaa.

Näkemys

Kul IN : n tavoitteena on kehittää oppimiskeskus, jossa keskitytään luovuuteen, tutkimukseen ja nykyaikaisen keittiön ja kulinaaristen teknologioiden edistämiseen. Ammatillisten kokkien, makeisten ja ammattilaisten koulutuksen kautta muilla gastronomian aloilla. Rakennamme instituuttia, joka on ainutlaatuinen paikka kokkien, ravintoloiden omistajien, johtajien ja kulinaarisen median kouluttamiseen ja päivittämiseen sekä oppimiseen, mikä on uutta ruuan, juomien ja jälkiruokien maailmassa.

Kansainväliset sertifikaatit

Jotta voisimme tarjota opiskelijoille täydellisen kokemuksen italialaisen gastronomian ja keittiön opiskelusta, olemme luoneet yhteisiä ohjelmia maailmankuulun kulinaarisen koulun ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italianan kanssa .
Culinary Institute Kul IN ja ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana ovat menestyksekkäästi kehittäneet kaksi yhteistä ohjelmaa: "Italian kokki" ja "Italialaisten jälkiruokien ammattikäyttöön tarkoitetut kokit". Intensiivisten ja dynaamisten tutkimusten avulla, jotka toteutetaan osittain Sisakissa ja osittain Colornossa, Italiassa, opiskelijoilla on mahdollisuus saada arvokasta kansainvälistä kokemusta ja tulla todella uppoutumaan kulttuuriin, joka on muovannut tätä maailmankuulua ruokaa. Opetusharjoitusten, kenttämatkojen ja harjoitusten lisäksi opiskelijoille annetaan myös useita kuukausia kestävä harjoittelu, jossa he saavat kokemusta eliitti-ravintoloista ja leivonnaisista. Verkostoitumismahdollisuudet ovat loputtomia ja avoimia ovia mahdollisille työpaikoille, kun opiskelijat todistavat olevansa valmiita kokkeja huippuluokan gastronomian todellisessa maailmassa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:


Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN ja kumppanikoulu ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tarjoavat kansainvälisen yhteishanke opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ... [+]

Culinary Institute Kul IN ja kumppanikoulu ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tarjoavat uuden kansainvälisen yhteishanke opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ammatilliseen erikoistumiseen italialaiseen ruokaan. Tämä 10 kuukauden ohjelma pyrkii tuottamaan täysin koulutettuja ammattikokkoja, jotka ovat erikoistuneet italialaiseen ruokaan. Ainutlaatuinen opetussuunnitelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella äskettäin hankittuja taitojaan, joita he ovat hankkineet intensiivikurssien kautta Kul IN ltä ja ALMA : lta internationaatiota italialaisissa ravintoloissa ja hotelleissa. Kansainvälinen opiskelu antaa opiskelijoille korvaamattoman mahdollisuuden verkottua kansainvälisesti ja yhdistää joidenkin menestyneimpien kokkien kanssa Italiassa ja muualla maailmassa. ITALIAN KYLMÄYMPÄRISTÖLOMAKKEEN OHJELMAN TIEDOT... [-]

Kroatia Sisak
Lokakuu 2019
Englanti,Italialainen
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute Kul IN

Culinary Arts -kurssi on meidän lippulaivaohjelma, ja se on ihanteellinen niille, jotka suunnittelevat ammatillista uran kulinaarisella alalla tai harkitsevat urakehityst ... [+]

Kurssi: Kulinaariset taiteet

Tämän kahden kuukauden ohjelman aikana osallistujat saavat laajan ja intensiivisen koulutuksen ammatillisessa ruoanvalmistuksessa ja leivonnaisissa. Dynaaminen kurssi-aikataulu on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat parantaa kulinaarisia taitojaan tai jotka suuntautuvat uraansa ammatillisen gastronomian alalla. Ohjelma on käytännönläheinen ruoanvalmistusmenetelmään, päivittäisiin ruoanvalmistuslaboratorioihin, jotka täydentävät oppitunteja, sekä useita kenttäretkiä paikallisiin elintarviketuotantokeskuksiin ja vieraiden luentoja vierailevista kroaalisista ja kansainvälisistä kokkeista. Opiskelijoille annetaan perustiedot, jotka vaaditaan aloittamaan kulinaarisen ammattiin. Opiskelija oppii lämpö- ja mekaanisen ruoan prosessoinnin, ainesosien laadun tunnistamisen, kytkentämastujen, veitsityöhön, laadukkaiden ravintola-valikoiden luomiseen, ruokien järjestämiseen ja tarjoiluun, ammatillisiin keittiöstandardeihin, ruoka-annoksiin, ruoan säilyttämiseen ja gastronomian historiaan. Niiden ammattitaidon lisäksi, joita oppilaat oppivat tämän ohjelman aikana, heillä on myös mahdollisuus tavata nykyaikaista gastronomiaa edustavat menestyvät kokit ja muodostaa verkosto alan ammattilaisten kanssa. Tutustu gastronomian intohimoon Kul IN opiskelijaverkoston kautta. ... [-]

Kroatia Sisak
Lokakuu 2019
Englanti,Italialainen
Full-time
2 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute Kul IN

Moderni leivonnaisten ja kondomien intensiivinen kahden kuukauden kurssi on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille vankka perusta ja kehittyneitä tekniikoita pyrkivien lei ... [+]

Laaja valikoima makeistuotteita, jotka ovat päässeet markkinoille, on luonut tarpeelliseksi tutkia makeisia ja jälkiruokia omana kokonaisuutena kulinaarisia taiteita. Koska klassiset makeiset tekniikat ovat kehittyneet modernin teknologian avulla, joka nyt muovaa gastronomian maailmaa, tämä suloinen kulinaarinen haara tarjoaa laajan oppimateriaalin. Tämän alan koulutettujen ammattilaisten suosion ja kysynnän kasvun ansiosta Culinary Institute Kul IN on luonut ammattimaisen leivonnaisohjelman nykyaikaisiin makeisiin.

Tutustu gastronomian intohimoon Kul IN opiskelijaverkoston kautta.

Muut kurssitiedot:Oppitunnit: 5 tuntia / päivä, maanantaista perjantaihinKieli: kroatia ja / tai englantiOppimis- ja lukemateriaalit (digitaalinen): Kul INUniformit: Kul IN... [-]
Kroatia Sisak
Lokakuu 2019
Englanti,Italialainen
Full-time
2 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute Kul IN

Tiesitkö, että Zinfandel-rypäle on peräisin Kroatiasta? Historiallisesti Kroatialla on pitkä ja läheinen suhde viiniin, ja viinitarhat ovat täynnä alkuperäiskansojen rypä ... [+]

Nykyaikainen ruokakulttuuri on mahdotonta ilman viiniä ja muita alkoholijuomia, joista on tullut välttämätön osa gastronomiaa ja arkea. Oikea käsittely ja varastointi, viinikulttuurin tuntemus ja sen historia sekä laadukas esitys- ja viestintätaito edellyttävät viinin ammattimaista työtä. Viininvalmistustasojen oppimisen ohella sommelierien on seurattava liiketoiminnan uusia suuntauksia, koska viini on elävää tuotetta ja vaatii jatkuvaa maistelua, harkintaa ja tutkimusta.

Kul IN : n viiniohjelmassa yhdistyvät teoreettinen ja käytännön koulutus niin, että opiskelijat saavat täydellisen käsityksen viinin maailmaan. Ohjelma on tarkoitettu matkailijoille, ravintolateollisuudelle, ravintoloille ja hotelleille, viininviljelijöille, myyntineuvojille, viinin kriitikoille ja viinin ystäville. Valmistuttuaan opiskelijat pystyvät itsenäisesti määrittämään viinin laadun, valitsemaan viinejä, parin viiniä ruoan kanssa ja kirjoittamaan viinikartan.... [-]

Kroatia Sisak
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
50 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute Kul IN

Jos haluat ymmärtää intohimoasi gastronomiaan, kehitä ammattitaitoa kattavien kurssien ja harjoittelujen kautta ja koe Eurooppaa, kun saat unelmiesi uran, tämä ohjelma on ... [+]

Jos haluat ymmärtää intohimoasi gastronomiaan , kehitä ammattitaitoa kattavien kurssien ja harjoittelujen kautta ja koe Eurooppaa, kun saat unelmiesi uran , tämä ohjelma on sinulle.

Tässä uudessa kansainvälisessä kulinaarisessa ohjelmassa opiskelijat voivat kahden kuukauden kuluttua kulinaarisen taiteen opiskelusta Kul IN : ssa jatkaa opintojaan Luzernin Business and Hotel Management Schoolissa Sveitsissä.

Osana kahden kuukauden kulinaarista ohjelmaa Kul IN : ssa opiskelijat oppivat kulinaarisia perustekniikoita , työskentelevät eri ainesosien ja elintarvikkeiden kanssa, oppivat käsittelemään ammattimaisia laitteita, valmistavat a la carte -aterioita ja luomaan valikoita. Ohjelman aikana opiskelijat hankkivat ammattitaitoisessa keittiössä kukoistavat taidot.... [-]

Kroatia Sisak
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
8 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, Kroatia
Verkkosivusto