Lue virallinen kuvaus

Koulun kuvaus

Gastronomia tarjoaa laajan valikoiman ammatteja, ja kaikki opiskelijat, jotka haluavat suunnata opintojaan kohti ruokakulttuurin, tai haluat rakentaa oman nykyisen tietämyksen ohella poikkeuksellinen mentoreina kanssa runsaasti työkokemusta ja teoreettinen tietämys ovat tervetulleita Kul IN.

Kul IN aikoo antaa opiskelijoille laaja valikoima kulinaarisia tietoa, elintarviketeollisuuden ja gastronomia. Varmistaa, että opiskelijat ovat kehittäneet kaikki tarvittavat taidot työskennellä laadukas ravintola, alamme peittämällä perustekijöistä, että kaikki opiskelijat riippumatta heidän koulutuksestaan, täytyy kulkea.

Osana tätä ohjelmaa, opiskelijat oppivat lämpö- ja mekaaniseen elintarvikkeiden jalostus, tunnustaa laadukkaista raaka-aineista, kytkemällä mausteet ainesosista, luoda laadukkaita ravintola valikot, järjestäminen ja tarjoiluastiat, ammatillinen ruoanlaitto standardeja, elintarvikkeiden varastointi, ruoka-annosten ja historian gastronomiaa.

Visio

Kul IN: n tavoitteena on kehittää koulutuskeskus, joka keskittyy luovuuteen, tutkimukseen ja edistämiseen modernin keittiön ja kulinaarisia tekniikoita. Koulutuksen kautta ammatillisen kokit, kondiittorit, ja ammattilaisten muiden alojen gastronomia. Rakennamme instituutti, joka on ainutlaatuinen paikka kokit, ravintoloiden omistajat, johtajat, ja kulinaarisia Media kouluttaa ja virkistää tietojaan, ja oppia siitä, mikä on uutta maailmassa ruokaa, juomia ja jälkiruokia.

Kansainväliset sertifikaatit

Voidakseen tarjota opiskelijoille täydellinen kokemus tutkittaessa italialaisen gastronomian ja ruokaa, olemme luoneet yhteisiä ohjelmia maailmankuulu kulinaarinen koulu ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana.

Culinary Institute Kul IN ja ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana on menestyksekkäästi kehittänyt kaksi yhteistä ohjelmaa: "Professional Cook italialaista ruokaa" ja "Ammatillinen kondiittorin Italian Jälkiruoat." Kautta intensiivinen ja dynaaminen tutkimuksia, jotka tapahtuvat osittain Sisakin ja osittain vuonna Colorno, Italiassa, opiskelijoilla on mahdollisuus hankkia arvokasta kansainvälistä kokemusta ja tulla todella upotettu kulttuuria, joka on muokannut tämän maailmankuulun ruokaa. Lisäksi tuntia käytännön koulutusta, retkiä ja harjoituskursseille, opiskelijat myös osoitettu useita kuukauden mittainen työharjoittelu, jossa he saavat kokemusta työskentelee eliitin ravintoloita ja leipomot. Verkottumisen mahdollisuudet ovat rajattomat ja avoimet ovet mahdollisten työpaikkojen opiskelijoiden todistaa itseään pystyy kokkeja reaalimaailmassa high-end gastronomiaan.

Jotta tuo sinulle täyden kokemusta opiskelusta Culinary Institute Kul IN kutsumme sinut käymään virtuaalinen kierros.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:


Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN ja kumppanikoulu ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tarjoavat kansainvälisen yhteishanke opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ... [+]

Culinary Institute Kul IN ja kumppanikoulu ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tarjoavat uuden kansainvälisen yhteishanke opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ammatilliseen erikoistumiseen italialaiseen ruokaan. Tämä 10 kuukauden ohjelma pyrkii tuottamaan täysin koulutettuja ammattikokkoja, jotka ovat erikoistuneet italialaiseen ruokaan. Ainutlaatuinen opetussuunnitelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella äskettäin hankittuja taitojaan, joita he ovat hankkineet intensiivikurssien kautta Kul IN ltä ja ALMA : lta internationaatiota italialaisissa ravintoloissa ja hotelleissa. Kansainvälinen opiskelu antaa opiskelijoille korvaamattoman mahdollisuuden verkottua kansainvälisesti ja yhdistää joidenkin menestyneimpien kokkien kanssa Italiassa ja muualla maailmassa. ITALIAN KYLMÄYMPÄRISTÖLOMAKKEEN OHJELMAN TIEDOT... [-]

Kroatia Sisak
Kesäkuu 2019
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute Kul IN

Culinary Arts -kurssi on meidän lippulaivaohjelma, ja se on ihanteellinen niille, jotka suunnittelevat ammatillista uran kulinaarisella alalla tai harkitsevat urakehityst ... [+]

Kurssi: Kulinaariset taiteet

Tämän kahden kuukauden ohjelman aikana osallistujat saavat laajan ja intensiivisen koulutuksen ammatillisessa ruoanvalmistuksessa ja leivonnaisissa. Dynaaminen kurssi-aikataulu on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat parantaa kulinaarisia taitojaan tai jotka suuntautuvat uraansa ammatillisen gastronomian alalla. Ohjelma on käytännönläheinen ruoanvalmistusmenetelmään, päivittäisiin ruoanvalmistuslaboratorioihin, jotka täydentävät oppitunteja, sekä useita kenttäretkiä paikallisiin elintarviketuotantokeskuksiin ja vieraiden luentoja vierailevista kroaalisista ja kansainvälisistä kokkeista. Opiskelijoille annetaan perustiedot, jotka vaaditaan aloittamaan kulinaarisen ammattiin. Opiskelija oppii lämpö- ja mekaanisen ruoan prosessoinnin, ainesosien laadun tunnistamisen, kytkentämastujen, veitsityöhön, laadukkaiden ravintola-valikoiden luomiseen, ruokien järjestämiseen ja tarjoiluun, ammatillisiin keittiöstandardeihin, ruoka-annoksiin, ruoan säilyttämiseen ja gastronomian historiaan. Niiden ammattitaidon lisäksi, joita oppilaat oppivat tämän ohjelman aikana, heillä on myös mahdollisuus tavata nykyaikaista gastronomiaa edustavat menestyvät kokit ja muodostaa verkosto alan ammattilaisten kanssa. Tutustu gastronomian intohimoon Kul IN opiskelijaverkoston kautta. ... [-]

Kroatia Sisak
Kesäkuu 2019
Full-time
2 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute Kul IN

Moderni leivonnaisten ja kondomien intensiivinen kahden kuukauden kurssi on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille vankka perusta ja kehittyneitä tekniikoita pyrkivien lei ... [+]

Laaja valikoima makeistuotteita, jotka ovat päässeet markkinoille, on luonut tarpeelliseksi tutkia makeisia ja jälkiruokia omana kokonaisuutena kulinaarisia taiteita. Koska klassiset makeiset tekniikat ovat kehittyneet modernin teknologian avulla, joka nyt muovaa gastronomian maailmaa, tämä suloinen kulinaarinen haara tarjoaa laajan oppimateriaalin. Tämän alan koulutettujen ammattilaisten suosion ja kysynnän kasvun ansiosta Culinary Institute Kul IN on luonut ammattimaisen leivonnaisohjelman nykyaikaisiin makeisiin.

Tutustu gastronomian intohimoon Kul IN opiskelijaverkoston kautta.

Muut kurssitiedot:Oppitunnit: 5 tuntia / päivä, maanantaista perjantaihinKieli: kroatia ja / tai englantiOppimis- ja lukemateriaalit (digitaalinen): Kul INUniformit: Kul IN... [-]
Kroatia Sisak
Kesäkuu 2019
Full-time
2 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute Kul IN

Tiesitkö, että Zinfandel-rypäle on peräisin Kroatiasta? Historiallisesti Kroatialla on pitkä ja läheinen suhde viiniin, ja viinitarhat ovat täynnä alkuperäiskansojen rypä ... [+]

Nykyaikainen ruokakulttuuri on mahdotonta ilman viiniä ja muita alkoholijuomia, joista on tullut välttämätön osa gastronomiaa ja arkea. Oikea käsittely ja varastointi, viinikulttuurin tuntemus ja sen historia sekä laadukas esitys- ja viestintätaito edellyttävät viinin ammattimaista työtä. Viininvalmistustasojen oppimisen ohella sommelierien on seurattava liiketoiminnan uusia suuntauksia, koska viini on elävää tuotetta ja vaatii jatkuvaa maistelua, harkintaa ja tutkimusta.

Kul IN : n viiniohjelmassa yhdistyvät teoreettinen ja käytännön koulutus niin, että opiskelijat saavat täydellisen käsityksen viinin maailmaan. Ohjelma on tarkoitettu matkailijoille, ravintolateollisuudelle, ravintoloille ja hotelleille, viininviljelijöille, myyntineuvojille, viinin kriitikoille ja viinin ystäville. Valmistuttuaan opiskelijat pystyvät itsenäisesti määrittämään viinin laadun, valitsemaan viinejä, parin viiniä ruoan kanssa ja kirjoittamaan viinikartan.... [-]

Kroatia Sisak
Heinäkuu 2019
Full-time
50 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Culinary Institute Kul IN

Jos haluat ymmärtää intohimoasi gastronomiaan, kehitä ammattitaitoa kattavien kurssien ja harjoittelujen kautta ja koe Eurooppaa, kun saat unelmiesi uran, tämä ohjelma on ... [+]

Jos haluat ymmärtää intohimoasi gastronomiaan , kehitä ammattitaitoa kattavien kurssien ja harjoittelujen kautta ja koe Eurooppaa, kun saat unelmiesi uran , tämä ohjelma on sinulle.

Tässä uudessa kansainvälisessä kulinaarisessa ohjelmassa opiskelijat voivat kahden kuukauden kuluttua kulinaarisen taiteen opiskelusta Kul IN : ssa jatkaa opintojaan Luzernin Business and Hotel Management Schoolissa Sveitsissä.

Osana kahden kuukauden kulinaarista ohjelmaa Kul IN : ssa opiskelijat oppivat kulinaarisia perustekniikoita , työskentelevät eri ainesosien ja elintarvikkeiden kanssa, oppivat käsittelemään ammattimaisia laitteita, valmistavat a la carte -aterioita ja luomaan valikoita. Ohjelman aikana opiskelijat hankkivat ammattitaitoisessa keittiössä kukoistavat taidot.... [-]

Kroatia Sisak
Lokakuu 2019
Full-time
8 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, Kroatia
Verkkosivusto
Puhelin
false