Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Superior Air.

Yrityksemme on erikoistunut Lentokone ja helikopteri siirrot ja on myös korkea maine Lentokoulu kiinteiden ja pyörivä siipi. Superior Air toimii omalta 145 huolto-organisaation ja on valtuutettu jälleenmyyntisopimuksen Robinson helikoptereita. Superior Air on myös valtuutettu lentotyön operaattori joilla on laaja kokemus erilaisten hankkeiden kuten Ilmakuvaus, kuvaamisen ja ulkoinen tavarakuljetukset.

Meidän Flight Operations Manager ja omistaja Mr. Elias Sofianos on 35 vuotta kokemusta ilmailun kuin hävittäjälentäjä, lennonopettaja ja lento tutkijalle. Hänellä on myös 22,500 onnettomuuksia lentotuntia ja on asettanut korkeat vaatimukset lento organisaation korkea suhteessa turvallisesti.

Jatkuva koulutus henkilökuntamme, jotta voidaan vastata korkeimpien eurooppalaisten normien on "must" meille. Kaikki lentäjät ovat usein arvioidaan meidän pätevää henkilöstöä ja myös Kreikan siviili-ilmailuviranomainen.

Erinomainen turvallisuus ennätys on merkittävä tekijä valittaessa Superior Air.

Joten, miksi sinun pitäisi valita Superior Air?

 • Olemme sertifioitu ja lentää mukaan uusin tiukasti Euroopan asetukset.
 • Olemme omistajat, lentäjät ja mekaniikka joten meillä on hallita täydellisesti yhtiömme.
 • Toimimme oma huoltoympäristöön mukaan eurooppalaisten EASA 145 standardeja.
 • Toimimme omat CAMO (Jatkuva lentokelpoisuuden hallintaorganisaatio).
 • Olemme jatkuvasti kouluttaa ja arvioida meidän lentäjät tiukimmat eurooppalaiset standardit.
 • Saat aluksella erittäin hyvässä kunnossa helikopteri erinomaisessa kunnossa.
 • Meidän lentäjät ovat syvä tuntemus tämän työn.
 • Meillä on intohimo Aviation.
 • Tiedämme jokainen piilossa nurkassa tämän maan.
StockSnap_Q49FJUUYDB

Yrityksen arvot

Toimivat lentävä kone on monimutkainen prosessi.

Yhtiön on käyttää valtavasti rahaa henkilöstön koulutukseen, Sijoitusyhtiölle varaosien ja kunnossapidon pitääkseen laivaston lentokelpoinen. Ainoa tapa vähentää kustannuksia on mukaan ”leikkaamalla kulmat”, joka on menetelmä, joka on osoittautunut vastaan ​​turvallisuutta. Emme koskaan seuraa näitä käytäntöjä Superior Air, vaikka joskus se saa meidät '' ole kilpailukykyisiä '' avoimilla markkinoilla. Suosimme käsitellä asiakkaiden kanssa, jotka ymmärtävät, mitä he maksavat ja miksi. Kaikki meidän lentokoneiden ylläpidetään kohti valmistajan suositusten mukainen, ja sitä säädetään uusin tiukat Euroopan Säädökset. Tietenkään se ei ole helppoa jokaiselle matkustajalle voivat valvoa lentävän koneen varsinkin kun se on satoja tai tuhansien kilometrien päässä. Mutta asiakaskommentit, turvallisuus kirjaa, laivaston yleiskunto ja henkilöstön tehokkuus ovat joitakin ensimmäisiä merkkejä yrityksen tasolla ja arvoihin. Kun etsitään varata lennon sinun täytyy olla varma muutamia asioita ... Onko tämä todellinen yritys, jolla on aktiivinen ja todellisen ansiolentolupaa tai vain mukava verkkosivuilla? Missä on henkilökuntaa tämän takana yritys?

Kehotamme sinua ottamaan kiertueen sivuillamme ja sen pitäisi sitten olla helppo toteuttaa, mitä maksaa.

Superior Air on nopeimmin kasvava General Aviation Company Kreikassa, jotka toimivat suurin laivastoa sekä joukossa muutama yritys maailmassa, joka on infrastruktuuri, henkilöstö ja tilat ollakseen lisensoitu Aircraft Operator (AOC), Flight Training Academy ( ATO), osa 145 huolto-organisaation ja CAMO (Continuous lentokelpoisuuden hallintaorganisaation), lentotyön operaattori sekä palvelukeskus ja jälleenmyyntisopimuksen eri suuret valmistajat kuten Robinson Helikopterit ja Piaggio Aerospace.

Kokemuksemme ilmailualan markkinoilla kaikkina näinä vuosina on johtanut meidät yksi tärkeä johtopäätös '' Saat mitä maksaa ja ei ole hintaa voit laittaa turvallisuudesta ''.

Kristopher-Allison-249993

Laitteet

Toimitilamme kätevästi Megaran Yleisilmailu lentokentältä. Superior Air tarjoaa erinomaisen ympäristön kaikille opiskelijoille, yhteistyökumppanit ja ystävät:

 • Vasta rakennettu toimistot ja luokkahuoneet
 • lentosimulaattori
 • Tilava olohuone ja ruokailutila, jossa kaikki mukavuudet
 • Luokkahuoneissa varustettu PC, taulut, projektorit, videonauhurit, seinä ja pöytä karttoja, Ilmastointi.
 • huoltoalue
 • Varaosat Kaupat
 • toimistotehtäviä
 • suunnittelualueen
 • Hallintovirasto
 • Briefing huoneet
 • WC Showers
 • Ilmaisen Wi-Fi: n koko hallissa ja toimistot
 • Ilmainen parkkipaikka
Asaf-r-93851
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Superior Air

Meidän ATPL -kurssin on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoista koulutusta opiskelijoille, jotka haluavat tulla ammatillinen lentäjät vain yksi vuosi. Aiempaa kokemusta ei ... [+]

Meidän ATPL -kurssin on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoista koulutusta opiskelijoille, jotka haluavat tulla Ammattilentäjien yhdessä vuodessa. Aiempaa kokemusta ei tarvita aloittaa tämän kurssin. Käyttämällä state-of-the-art laitteet ja lentokoneiden, Superior Air tarjoaa koulutusta korkeimmalla tasolla edistää tulevan ilmailun uran.

Kun olet meidän ATPL yhdistetyn kurssin jonka pidät kaupallinen lupakirja CPL (A), Multi Moottorin luokkakelpuutuskurssi (ME), väline Rating (IR) ja liikennelentäjän teoria luotonsaantia sekä Miehistöyhteistyökurssiin. Tämä tarkoittaa, että kun olet tehnyt koulutusta tiedät kaikki mitä tarvitset ja on saanut kaikki tarvittavan koulutuksen aloittaa urasi lentäjä.... [-]

Kreikka Megara
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
16 - 16 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Superior Air

Tavoitteena ansiolentäjän lupakirja (H) modulaarinen on kouluttaa PPL (H) tai ICAO / JAA lupakirjan haltija sille pätevyystasolle toimimaan yhden ohjaajan yksimoottoriste ... [+]

Meidän ATPL Modulaarinen Course on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoista koulutusta opiskelijoille, jotka haluavat tulla Ammattilentäjien suorittamassa koulutusta erillisinä moduuleina. Kurssi on yleensä parempana ihmisiltä, ​​jotka haluavat olla etäopetuksen vaihtoehto maakoulutus ja / tai ei ole aikaa seurata integroitu ohjelma, joka on vaativampaa. Aiempaa kokemusta ei tarvita aloittaa tämän kurssin.

Käyttämällä nykyaikaisia ​​laitteita ja lentokoneiden, Superior Air tarjoaa koulutusta korkeimmalla tasolla edistää tulevan ilmailun uran. Jos hakija on yksityislentäjän lupakirja tai ei JAA lisenssin, sopiva modulaarinen kurssin CPL, IR, ME, MCC, Yö Arviointi ja ATPL teoria on noudatettava. Hakijoiden Kurssin on valita Asuntojen ja etäopetus teoreettista koulutusta kursseja. Kun olet meidän modulaarinen Tietenkin voit järjestää kaupallinen lupakirja CPL (A), Multi moottoriluokkakelpuutuksen (ME), mittarilentokelpuutus (IR) ja ATPL teoria luottoa.... [-]

Kreikka Megara
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 36 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Superior Air Flight Academy/Air Taxi Operator