Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa meidän Academy!

SKIES ILMAILUOPISTO sijaitsevat Thessalonikissa ja on ensimmäinen hyväksytty koulutusorganisaatio alle EASA asetusten Kreikka, GR ATO-122, joka ohjaa yksittäiset nollasta purjehtii kokemus Liikennelentäjän lupakirja (ATPL) kautta henkilöstömme osaaminen, kokemus ja laadukasta koulutusta.

Visio

Tulla luotettu johtava ilmailuteollisuuden Euroopassa tarjoamalla mahdollisimman laadukkaita ammatillisen koulutuksen tulevien Lentäjät ja muita ilmailualan aloilta.

Mission Statement

Jos haluat tarjota korkealaatuisia koulutuksen tarjoamalla erinomaisen oppimisympäristön ja turvallisuudesta lennon koulutusta, joka mahdollistaa jokaisen meidän opiskelijoiden saavuttamaan perimmäinen tavoite.

Tarjoamme ammattitaitoista lento neuvonta ja teoreettista koulutusta Private Pilot Licence (PPL) enintään liikennelentäjän lupakirja (ATPL) kaikkia niihin liittyviä Arviot paikallisille ja ulkomaisille opiskelijoille. Ei ole väliä, jos valitset purjehtii sinun ilo, tai rakentaa oma ura ammattilainen pilotti, me takaamme sinulle parhaan koulutus kokemus!

Toimimme yli 330 päivää VFR lento-olosuhteiden Thessaloniki International Airport - toiseksi suurin lentokenttä Kreikka ja sijaitsee 10 minuutin päässä meidän tiloissa. Lentokentällä on 2 kiitotiet (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, Tutka lähestymistapa ja NDB. Vaikka tulossa Airline Pilot on erittäin suositeltavaa olla purjehtii kokemus mojor lentoasemilla!

Tiimimme

Koulutuksen laatua arvostellaan opetuksen laadun ohjaajien sekä teknisistä välineistä käytettävissä koulutusta. Klo Skies ilmailuopisto molemmat kriteerit täyttyvät.

Ammattitaitoinen lennonopettajaa ovat monta tuntia todistetusti opastaa kokemusta sekä ilmassa ja maassa. Huolimatta kurssin olet ilmoittautunut, meidän opettaja Team on aina valmis auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja sen jälkeen.

Skies Aviation Academy on tunnettu perinne koulutuksen ja sen ammattitaitoisen henkilöstön Kreikassa sekä ulkomailla. Meidän Academy on paras paikka niille, joiden unelma on tulla pilotti huippuosaamista ja täydellistä tietoa ammattiaan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Kreikkalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Skies Aviation Academy

ICAO CPL / ME / IR siirtymäkurs- on suunniteltu muuntaa kaikki ICAO ammattilupa ja luokitukset EASA ammattiluvasta. ... [+]

ICAO CPL / ME / IR siirtymäkurs- on suunniteltu muuntamaan tahansa ICAO ammattilupa ja luokitukset EASA ammattiluvasta.

Pre-Pääsyvaatimukset: Minimi-ikä 18 vuotta Voimassa olevaa ICAO CPL ME / IR Licence EASA ATPL teoria kokeet läpäistävä Aviation Englanti Kielitaito (ELP) Pystyvät siirtämään luokkaan 1 ilmailulääkärin tentti Kurssin rakenne

Flying Vaihe:

6 tuntia CPL / ME muuntaminen koulutusta DA42. 15 tuntia IR / ME koulutus, joka on 10 tuntia SIM ALSIM ALX koulutusta ja 5 tuntia ME harjoittelet DA42. 2,5 tuntia Lentokokeiden CPL / ME / IR Tutkijan

Suorittamiseen sisältyy: Lähestymistapa & laskeutumismaksu Skill Test yhde... [-]
Kreikka Thessaloniki
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 - 3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Skies Aviation Academy

EASA Integrated ATPL kurssi on tarkoitettu opiskelijoille nollasta lentävät kokemus jopa jäädytetty ATPL noin 12-14 kuukausi, jonka viimeistely tämä ohjelma olet oikeutet ... [+]

EASA Integroitu ATPL kurssin on tarkoitettu opiskelijoille nollasta lentävät kokemus jopa jäädytetty ATPL noin 12-14 kuukausi, jonka viimeistely tämä ohjelma olet oikeutettu toimimaan First Officer lentoyhtiön kanssa. Valmistumisen jälkeen opiskelijalla on EASA ansiolentäjän lupakirja (CPL) Multi-Engine (ME), Instrument Rating (IR) ja ohjaamoyhteistyökoulutuksella (MCC) Course 198,5 lentotuntia ja 800 teoria tuntia. Liikennelentäjän lupakirja (ATPL) on ammatillinen lupakirja ja on edullisin lentoyhtiöt.

Pääsyvaatimukset: Alaikäraja 17 vuotias High School tutkinto tai vastaava Aviation Englanti Kielitaito (ELP) Kyky siirtää Aviation Medical luokka 1 tentit tietenkin Sisältää Lähestymistapa ja laskeutumismaksut Kaikki verot yhdenmukainen HCAA Maksut (Theory tentit, ensimmäinen yritys) Skill Test (ilma vuokraus) lisäinformaatio ... [-]
Kreikka Thessaloniki
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
12 - 14 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Skies Aviation Academy Virtual Tour

Visit to Skies Aviation Academy