Skies Aviation Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa meidän Academy!

SKIES ILMAILUOPISTO sijaitsevat Thessalonikissa ja on ensimmäinen hyväksytty koulutusorganisaatio alle EASA asetusten Kreikka, GR ATO-122, joka ohjaa yksittäiset nollasta purjehtii kokemus Liikennelentäjän lupakirja (ATPL) kautta henkilöstömme osaaminen, kokemus ja laadukasta koulutusta.

Visio

Tulla luotettu johtava ilmailuteollisuuden Euroopassa tarjoamalla mahdollisimman laadukkaita ammatillisen koulutuksen tulevien Lentäjät ja muita ilmailualan aloilta.

Mission Statement

Jos haluat tarjota korkealaatuisia koulutuksen tarjoamalla erinomaisen oppimisympäristön ja turvallisuudesta lennon koulutusta, joka mahdollistaa jokaisen meidän opiskelijoiden saavuttamaan perimmäinen tavoite.

Tarjoamme ammattitaitoista lento neuvonta ja teoreettista koulutusta Private Pilot Licence (PPL) enintään liikennelentäjän lupakirja (ATPL) kaikkia niihin liittyviä Arviot paikallisille ja ulkomaisille opiskelijoille. Ei ole väliä, jos valitset purjehtii sinun ilo, tai rakentaa oma ura ammattilainen pilotti, me takaamme sinulle parhaan koulutus kokemus!

Toimimme yli 330 päivää VFR lento-olosuhteiden Thessaloniki International Airport - toiseksi suurin lentokenttä Kreikka ja sijaitsee 10 minuutin päässä meidän tiloissa. Lentokentällä on 2 kiitotiet (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, Tutka lähestymistapa ja NDB. Vaikka tulossa Airline Pilot on erittäin suositeltavaa olla purjehtii kokemus mojor lentoasemilla!

Tiimimme

Koulutuksen laatua arvostellaan opetuksen laadun ohjaajien sekä teknisistä välineistä käytettävissä koulutusta. Klo Skies ilmailuopisto molemmat kriteerit täyttyvät.

Ammattitaitoinen lennonopettajaa ovat monta tuntia todistetusti opastaa kokemusta sekä ilmassa ja maassa. Huolimatta kurssin olet ilmoittautunut, meidän opettaja Team on aina valmis auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja sen jälkeen.

Skies Aviation Academy on tunnettu perinne koulutuksen ja sen ammattitaitoisen henkilöstön Kreikassa sekä ulkomailla. Meidän Academy on paras paikka niille, joiden unelma on tulla pilotti huippuosaamista ja täydellistä tietoa ammattiaan.

Sijainnit

Thessaloniki

Skies Aviation Academy

Osoite
Thessalonikis 10, Perea,
57019 Thessaloniki, Thessaloniki, Kreikka
Puhelin
+30 2392 021100