Olympus Aviation Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olympus Aviation Academy perustavat ja käyttävät veteraanien ilmavoimat ja siviili-ilmailun lentokouluttajat, noudattaen korkeimpia EUROOPAN CIVIL-ILMAILUN / EASA-normeja. Olympus Aviation Academy tarjoaa ammatillista lentäjäkoulutusta kaikilla tasoilla, nollasta ATPL: ään (Air Transport Pilot License). Akatemia ylläpitää korkeaa kurinalaisuutta, jota tarvitaan tulevien ilmailijoiden taitojen ja luonteen rakentamiseksi. 23324_photo.jpg

Maksa lentääsi - ei riskiä Vaikka monet mainostavat ”maksa lentokoneella” -ideaa, Olympus Aviation Academy se on täysin totta!

Laadukas koulutus Koulutuspäällikkö valvoo henkilökohtaisesti kaikkia koulutuslentoja laadukkaan koulutuksen varmistamiseksi.

Verkko-opiskelu Koko verkkoaineisto, joka on saatavana sekä asuin- että etäopiskelijoille. Voit opiskella kotoa, jo ennen saapumistasi!

Kansainvälinen lentokenttä Olympus Aviation Academy -opiskelijana sinut koulutetaan Kreikan toiseksi suurimmalla lentokentällä (ei pienillä tai sotilaslentoasemilla, joilla on monia rajoituksia, jotka voivat johtaa koulutuksen viivästymiseen).

Ryhdy ammatilliseksi lentäjäksi vain 12 kuukaudessa. Aikasi on arvokasta, joten älä tuhlaa sitä lentokouluissa, joissa on hidasta koulutusta.

Kansainvälinen tuntirakennuksen jatkokoulutusopiskelijoilla ja tuntirakentajilla on mahdollisuus käydä ja kouluttaa yli 50 lentokentällä ja lentokentällä Kreikan mantereella ja saarilla (esim. Mykonos, Santorini, Korfu, Kreeta, Rhodes, Kos, Zakynthos (Zante)). , Skiathos, Mytilene ja monilla muilla Euroopan lentokentillä joko VFR- tai IFR-lähestymistapoja varten.

Ilmainen lennonjohtoharjoittelu. Ainoa sertifioitu lentoakatemia, joka tarjoaa lentokenttäkoulutusta Etelä-Euroopassa. Tuntia rakentaessasi, sinut koulutetaan suorittamaan lentoonlähtöä!

Kokenut henkilökunta Opettaa korkeasti koulutetut ohjaajat, joilla on monen vuoden lento- ja koulutuskokemus (ilmavoimat ja lentoyhtiöt), tekemään kurssistasi nautinnollisen ja palkitsevan.

TAKUUHINTA Ymmärrämme Olympus Aviation Academy että lentäjien koulutus on kallista. Piilotetut maksut johtavat siihen, että opiskelija loppuu budjetistaan. Takaamme, että piilomaksuja ei ole.

Sertifioitu laivasto

  • Cessna 152 Aerobat
  • Cessna 172 Diesel
  • Cessna 152 pitkän kantaman säiliöt
  • Seneca III / PA-34

Kaikki lentokoneet ovat sertifioituja IFR-koulutusta varten ja tietenkin laivasto laajenee vastaamaan opiskelijoiden tarpeita.

23326_photo_3.jpg

Miksi OAA ?

Oikean lentokoulun valitseminen: Oikean koulutuskoulun valitseminen on ensimmäinen askel matkalla päteväksi yksityiseksi tai ammatilliseksi lentäjäksi ja tärkein tekemäsi päätös. Lentämisen oppimiseen ei ole rentoa lähestymistapaa. Menestyvä lentäjäura on mahdollista vain hankkimalla paras koulutus ilmailukoulutuksen muodostusaikoina. OAA keskeinen tavoite on tarjota paras mahdollinen perusta opiskelijoiden lentäjille ensimmäisestä päivästä alkaen. Emme tee oikoteitä emmekä jätä mitään sattuman varaan. "Lentäminen on taidetta ja oikeat henkilökunnat opettavat ja oppivat lentotaiteen."

Suuri opetuskokemus: Yli 34 vuoden kokemus ilmavoimien lentäjänä, siviililentäjänä, lento-ohjaajana, lento-ohjaaja-ohjaajana, lentotutkijana, yhteensä 13300 tunnin lentoaikana, joka koostuu 3800 ilmavoimien, 9250 siviili- ja 250 vesilentokuntia, pidetään yhtenä Kreikan parhaista lentokouluttajaista. Esimerkkinä vakaa opetus- ja ohjauskyky erittäin vaativissa ilmavoimissa ja kaupallisessa ympäristössä suorittamalla koulutusohjelman suunnittelu, hallinta ja tarkistaminen lähtötason lentäjille tarjoamalla samalla tehokkaita PPL-kursseja nollasta ATPL: ään (ilmakuljetuslentäjän lupakirja). , MCC, valvonta ja arviointi neljässä lentokoulutusorganisaatiossa (FTO / ATO) JAA / EASA: n määräysten mukaisesti. Yli 280 yksityistä ja ammattimaista lentäjää on onnistuneesti koulutettu.

Lentoturvallisuus: OAA : n päätavoitteena on tarjota ammattikoulutusta osan FCL / EASA lentoturvallisuusmääräysten ja huoltostandardien mukaisesti. OAA käyttää vain EASA: n ja Kreikan HCAA: n täysin sertifioimia lentokoneita.

Koulutuskokemus: Olympus Aviation Academy on hyväksytty JAA / EASA-koulutusorganisaatio ATO GR 123, Thessalonikissa, Kreikassa, Kreikan siviili-ilmailuviranomaisen (HCAA) valtuutuksella. Ilmavoimien ja siviili-ilmailuteollisuuden ammattilentäjien perustamat Olympus Aviation Academy ovat tuhansien lentotuntien ja erinomaisen kokemuksen koulutusprosessissa. Maa-ohjaajilla on todistettu erityistaidot ja pitkäaikainen kokemus ilmailusta.

Erinomainen sää: Thessalonikin erinomaiset sääolosuhteet antavat meille mahdollisuuden harjoittaa keskeytymätöntä koulutusta ympäri vuoden, hukuttamatta kallista aikaa ja rahaa. Kesällä korkeat lämpötilat ovat täällä yleensä välillä 27–33 celsiusastetta, vaikka ne joskus nousevat korkeammalle. Syksyllä ja talvikuukausina yöt ovat huomattavasti viileämpiä, ja normaalit päivälämpötilat ovat välillä 21-25 astetta.

Vain 12 kuukaudessa: Olympus Aviation Academy nolla-ATPL-kurssin suorittamiseen kuluu keskimäärin 12 - 14 kuukautta, mukaan lukien kaikki koulutus ja kokeet.

Vieraanvaraisuus: OAA sinua opastetaan henkilökohtaisesti koulutusohjelmasi jokaisessa vaiheessa vieraanvaraisessa ympäristössä ensimmäisestä johtavasta lennosta aina siihen päivään saakka, jona saat täytetyn todistuksen suhteellisessa luvassa.

Sijainnit

Kalamaria Municipality

Olympus Aviation Academy

Osoite
Adrianoupoleos 1a
55133 Kalamaria Municipality, Thessaloniki, Kreikka
Puhelin
+30 231 047 5111