Global Aviation

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuodesta 1997 Global Aviation (GR-ATO-102) on tarjonnut Kaupalliset ja yksityiset Pilot Training Courses. Global tarjoukset Integroitu ja modulaarinen kursseja varten liikennelentäjän Pilot (ATPL) ja yksityiset Pilot (PPL) Lisenssit sekä väline (IR), Multi-Engine (MEP), Lennonopettajakelpuutus (FI) Arvioinnit ja ohjaamoyhteistyökoulutuksella (MCC) Courses.

Lisäksi Global on sertifioitu testi keskus ICAO Taso 4 Aviation Englanti kielitutkinnon (LPT), joka tarjoaa tentit läpi vuoden.

Global Aviation SA perusti joukko ilmailun asiantuntijoita 1997 jonka pohja Ateenassa. Yhtiö hankki Aegean Aviation n yleisilmailua varat (Ylläpitokanta, laivaston jne) ja kasvoi nopeasti, hankkimalla laivaston uusia ja ennalta omistuksessa yhden ja monen moottorin Piper lentokone. Koska Ateenan 2004 olympialaisten yhtiön lentoa koulutuskeskuksessa siirrettiin Pachi lentokentälle, Megara (LGMG), Kreikan kenraalimajuri Aviation lentokentälle. Koska sen sisällyttäminen, Global Aviation on tehtävä tarjota laadukkaita palveluja aloilla, ohjaajan koulutus, lentokoneiden huolto- ja lentokoneiden myynti.

Milestones

Eräät suuret virstanpylväät Global Aviationin 17-vuotisen historian ovat:

1997: Hyväksytty Kreikan siviili-ilmailuviranomainen (HCAA) tarjoaa PPL Training 2000: Tuli ensimmäinen yksityisessä omistuksessa akatemia tarjota Commercial Pilot Training Kreikassa 2004: Hyväksytty ilmailuviranomaisten yhteistyöelin (JAA) tarjoaa Yksityinen ja Commercial Pilot Training 2008: Ensimmäinen kreikkalainen Academy tilata uusi FNPT II 2009: Tuli Bluebird Airways tyyppikoulutusorganisaation varten B737 2010: Commercial Pilot Kurssit tarkastettiin ja hyväksyttiin Olympic Air 2011: nimitetty virallinen ICAO Taso 4 Aviation Englanti Test keskus Aegean Airlines 2012: nimitettiin yksinomainen ICAO Taso 4 Aviation Englanti Test Centre kaikista Kreikan lennonjohtajien 2013: nimitettiin yksinomainen ohjaajan koulutuksen tarjoajan Helleenien rannikkovartiosto niiden upseerien koulutus 2014: kutsumana Ryanair, joukossa muutama lentäjä koulutusorganisaatioiden SE Euroopassa, osallistua esityksen, joka koskee matkustajakone pilotti rekrytointiprosessia 2014: Extended laivastoaan, ostamalla Piper Seminole PA-44-180 ja päivittänyt lentosimulaattori upouusi Elite S923 FNPT II MCC 2015: Extended laivastoaan, hankkimalla ylimääräinen Piper Warrior PA-28-161 ja valmistunut remontin toimii vastahankitut Maintenance Hangar in LGMG 2016: Extended laivastoaan, hankkimalla 2 ylimääräistä Piper Warriors PA-28-161 ja uusi Elite S812 FNPT II MCC 2016: Ilmoitettu yhteistyö Ryanairin uuden APC-ohjelma, jonka tarkoituksena on akatemian valmistuneet

EASA Commercial & yksityinen lentokone Pilot Kurssit

Global Flight Academy on vanhin pilotti akatemia Kreikassa. Jonka hallinto- ja maa koulu perustaa Piraeus ja sen lentävät tukikohdan Ilmailulaitoksen lentoaseman Pachi, Megara (LGMG), Global Flight Academy on ollut koulutus pilotit yksityis- ja kaupallisten kursseja vuodesta 1997, jolloin se hyväksyi Kreikan siviili ilmailuviranomainen (HCAA). Vuonna 2004 ilmailuviranomaisten yhteistyöelimen (JAA) tarkastettu ja hyväksytty Global Flight Academy kuin Flight Training Organization (GR-ATO-102), mukaan Joint Aviation asetusten (JAR). Vuonna 2012 akatemia hyväksyi Euroopan lentoturvallisuusviraston (EASA) osan FCL vaatimukset.

EASA Matkustamomiehistö Kurssit

Global Aviation hyväksyy HCAA ja EASA tarjota Matkustamomiehistön -kurssiapurahat kuin GR-CCTO-102. Kaikki teoreettinen koulutus tapahtuu Global Aviationin päällä koulu tukikohtaan Piraeus. Kurssien käytännön koulutus tapahtuu hyväksytyissä paikoissa kuten Ateenan kansainvälisen lentokentän mukaisesti HCAA ja EASA. Global Aviation tarjoaa 3 kuukautta pitkä alustava matkustamohenkilökunnan koulutusta tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat seurata uraa matkustamomiehistön dynaamisen ilmailuteollisuus ja intensiivinen matkustamohenkilökunnan kursseja joka voidaan räätälöidä tarpeisiin kotimaisten ja kansainvälisten lentoyhtiöiden.

EASA hyväksytty osan M Organisation

Global Maintenance Centre on tarjota laadukkaita lentokoneiden huolto ratkaisuja. Jonka pohja yleisessä ilmailun lentokentän Pachi, Megara (LGMG), Global Aviation on sertifioitu HCAA ja EASA tarjota kunnossapitopalveluita yhden ja monen moottorin mäntä lentokoneilla, kun huolto-organisaatiolle EL.MF.004. Lisäksi Global Aviation on sertifioitu Continuous lentokelpoisuuden hallintaorganisaation (CAMO), joka tarjoaa jatkuvan lentokelpoisuuden hallinnan palveluja yhden ja monen moottorin mäntä lentokoneiden CAMO EL.MG.039.

Piper Aircraft & Bombardier Business Jets

Global Aircraft Sales on yksinmyyjä Piper Aircraft Kreikassa, Kyproksella, Romaniassa ja Bulgariassa sekä myyntiedustajana Bombardier Business Jets alueella. Lisäksi Global tarjoaa asiakkaille erilaisia ​​huolella valittuja pre-omistuksessa lentokoneet, jotka vaihtelevat yhden moottorin mäntä lentokoneiden ylellisyyttä liikesuihkukoneilla. Kun lisäksi otetaan merkittävää erityisosaamista Aviation Consulting, Global Aviation tarjoaa asiakkaille ratkaisuja, kuten hankinnan, joka omistaa ja ylläpitää ja toimivat niiden ilma.

Sijainnit

Pireas

Global Aviation S.A.

Osoite
79-81 Filonos Street

18535 Pireas, Piraeus, Kreikka
Puhelin
+30 21 0411 0609