Lue virallinen kuvaus

Kreetalainen Eagle Aviation on toiminut vuodesta 2002 alkaen Nikos Kazantzakis Sissi saarella Kreetan sijaitsee eteläisimmän pisteen Kreikka.

Nikos Kazantzakis Airport toimii 24 tuntia vuorokaudessa, jonka avulla voimme tarjota koulutusta ilman rajoituksia päivällä tai yöllä.

Lento koulutus tapahtuu yli kauniin Kreetan saarella ja ympäröiville saarille, kuten Karpathos, Santorini ym.

Kalustomme sisältää Cessna C172R, joka on Katana DA-20a1, Piper Arrow PA28, samoin kuin Kaksoismoottorisovelluksissa Piper Seneca.

E-LEARNING GROUND SCHOOL

Jauhettu koulutus voidaan tehdä etänä lennonopettajat tietokoneen kautta jos olet poissa Iraklion. Voit kokeilla kreetalainen Eagle Aviation verkossa testejä verkkosivuilla, jotta se olisi valmis tarkastukset

"Tule lentää kanssamme yli Kreeta ja Egeanmeren saaret ja elää elämys."

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Cretan Eagle Aviation

Mukana on vähintään 45 tuntia lentokoulutusta. Sinun on myös läpäistävä 9 kirjallista tenttiä ja lennon taitotesti kurssin lopussa. Se voidaan suorittaa kolmen kuukauden ... [+]

PPL-kurssi on suunniteltu opettamaan sinulle yhden moottorin männän (SEP) lentokoneen ohjaamista päivällä käyttäen visuaalista navigointia (VFR).

Mukana on vähintään 45 tuntia lentokoulutusta. Sinun on myös läpäistävä 9 kirjallista tenttiä ja lennon taitotesti kurssin lopussa. Se voidaan suorittaa kolmen kuukauden välein edellyttäen, että olet läpäissyt teoria tentit aluksi yrittää, mutta se voidaan tehdä myös omalla tahdillasi.

Englannin kielen taitoa tarvitaan. Englannin kielen kursseja voidaan järjestää lisäkustannuksin ennen kurssia tai sen aikana riippuen kunkin opiskelijan tarpeista.

PPL-koulutuskurssi sisältää:

• 45 lentotuntia... [-]

Kreikka Heraklion
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
45 - 100 tuntia
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Cretan Eagle Aviation

Tarjoamme Hour Pohjalta C-172R (Diesel) ilma. Voit lentää yli kauniin Kreeta (eteläisimmässä osassa Kreikka) ja loput Kreikan saarilla ja manner joiden valinta yli 30 Kre ... [+]

Tarjoamme Hour Pohjalta C-172R (Diesel) ilma.

Voit lentää yli kauniin Kreeta (eteläisimmässä osassa Kreikka) ja loput Kreikan saarilla ja manner joiden valinta yli 30 Kreikan lentokenttien eri sääolosuhteissa.

Meidän Cessna 172R kestävinä yli 8 tuntia avulla voit lentää melkein mihin tahansa kuin Egeanmerelle ja Välimeren maissa, kuten Italiassa tai Turkissa ilman, että mitään tankkauksen ongelmia.

Tämä ehdottomasti parantaa taitojasi PIC (Pilot in Command).

Hinta: 1 tunti: 185 € 10 tuntia: 1750 € 50 tuntia: 8000 € 100 tuntia: 15000 € [-]
Kreikka Heraklion
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 - 100 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cretan Eagle Aviation

Night Rating -kurssi sisältää Ground School, vähintään 5 tuntia lennonopetusta yöllä (3 tuntia minimi dual ja 5 kosketusta ... [+]

Night Rating -kurssi sisältää Ground School, vähintään 5 tuntia lennonopetusta yöllä (3 tuntia minimi dual ja 5 kosketusta

Jos opiskelija tarvitsee lisää lentotunteja, hinta on 200,00 euroa tunnissa. Lisäkoulutusta ei tarvita lisäkoulun kentälle tarvittaessa. Keskimääräinen aika tämän kurssin suorittamiseen on yksi viikko.

[-]
Kreikka Heraklion
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
5 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi