LCI Bogotá

Esittely

Lue virallinen kuvaus

LCI Education avasi ovensa maailmalle vuonna 1959 Montrealissa, Kanadassa. Yli 50 vuotta se on rakentanut koulutuksen, joka ylittää rajat ja tarjoaa monia luovia vaihtoehtoja kaikille opiskelijoille maailmanlaajuisesti.

Vuonna 1997 koulu tuli Kolumbiaan, ja sillä on tänään kampuksilla Bogotá ja Barranquilla.

Yliopisto tunnetaan yhtenä maailman suurimmista kouluissaan suunnittelussa, keittiössä ja taideteollisuudessa.

Tutki meitä

Osana tätä tärkeää kansainvälisen koulutuksen verkostoa meillä on kyky saada 23 kampusmaata 5 maanosalta, jotka tarjoavat laadukasta koulutusta parhaiden opettajien ja ammattilaisten kanssa eri aloilla sekä mahdollisuuden liikkuvuuteen, muiden kulttuurien, kielten ja uusien ystävien tuntemiseen.

Harjoittelu lyhyessä ajassa

Akateemiset ohjelmamme kestävät 6 - 7 lukukautta eli 24 kuukautta tai 28 kuukautta, riippuen harjoitellessasi urasta ja sinusta valmistuu ja pystyy erikoistumaan johonkin toimistomme ympäri maailmaa tai tekemällä jonkin yliopistollisen tutkinnon joilla on sopimuksia Oriin kautta.

Tutkinto (Kanada ja Kolumbia)

Kun saat diplomityön LCI Barranquilla Bogotá, joka on akkreditoitu Kolumbian opetusministeriöltä, saat myös LaSalle College Montrealin tutkintotodistuksen, jossa todistetaan, että olet opiskellut kansainvälisessä oppilaitoksessa.

Sijainnit

Bogota

Osoite
LCI Bogotá Calle 77A # 13-12
Bogota, Bogota, Kolumbia