Read the Official Description

Suzhouin Blue Mountains International Hotel Management School on yhteisyritys Suzhoun turismi- ja rahoitusinstituutilla, joka tarjoaa kahden vuoden työkokemusta (International Hotel

Kaupunki ja sijainti

Suzhou on tunnetusti tunnettu kulttuuristaan ​​tunnettu turistikohde sekä taloudellinen kehitysalue, jossa on 2500 vuotta kestänyt historia. Rajalla Shanghaiin idässä, Zhejiangin maakunnassa etelässä, Taihu-järven lännessä ja Jangtse-joen pohjoisessa, Suzhou nauttii lievästä ja lauhkeasta ilmastosta. Suzhou on vain 25 minuutin junalla kosmopoliittiselta Shanghaista.

Vanha kiinalainen sanonta tarkoittaa, että se tarkoittaa "Paradise in Heaven, Suzhou ja Hangzhou Earth". Tämä johtuu siitä kauan historiasta, jonka kaupunki on jättänyt jälkeensä kiehtovista legendoistaan, tyylikkäistä klassisista puutarhoista, perinteisistä silloista, jotka ovat roikkuvat ylikuovilla jokilla, kauniilla järvillä, joilla on vihreät kukkulat, monista houkuttelevista maisemista, historiallisista kohteista ja hienoista taiteista ja käsitöitä.

Klassisten puutarhojensa lisäksi Suzhou on myös kuuluisa Kunqu-oopperasta ja Pingtanista (bandaalin laulaminen Suzhoun murretta). Suzhoussa löytyneille erikoisuuksille löytyy silkkiä, käsitöitä, kuten kirjonta, fanit, perinteiset kiinalaiset soittimet, lyhdyt, huonekalut, jade-kaiverrukset, silkki-kuvakudos, perinteiset maalaukset, puupilkku jne., Puhumattakaan iso-portti rapuja Yangcheng järvestä.

Suzhou on ihanteellinen kohde elämiseen ja opiskeluun. Kampus sijaitsee kansainvälisessä koulutuspuistossa South, Wuzhong District, Suzhou, 30 minuutin päässä vilkkaasta keskustasta ja ihanteellinen paikka opiskelijoille opiskelemaan ja elämään.

Programs taught in:
Englanti
Kiinan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat

Blue Mountains International Hotel Management School China

Tämä koulutusohjelma antaa opiskelijoille laaja liike - keskitetty koulutus kaikilla keskeisillä osa-hotelli ja lomakeskus hallinta. Ohjelma valmentaa valvonta- ja hallin ... [+]

Tutkimus Journey

2 vuotta Kiinassa - Associate Degree of Business (International Hotel and Resort Management)

6 kuukautta Australiassa - Bachelor of Business (International Hotel and Resort Management)

Tämä koulutusohjelma antaa opiskelijoille laaja liike - keskitetty koulutus kaikilla keskeisillä osa-hotelli ja lomakeskus hallinta. Ohjelma valmentaa valvonta- ja hallinta harjoittelupaikat Valmistuttuaan hotellialalla, sekä niihin liittyvät majoitusta, vieraanvaraisuus ja matkailun aloilla.

Tutkimus meidän kahden vuoden perustutkintoa Associate Degree of Business (International Hotel & Resort Management) Suzhou.

Miksi opiskella Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?Opiskelu Australiassa ja Aasiassa n Number 1 Hotel School (TNS Survey 2013) Graduate kanssa maailmanlaajuisesti tunnustettu pätevyys suunniteltu erityisesti ravintola-alalle (TEQSA Accredited) Hyötyy ja maailmanlaajuinen uranluontimahdollisuuksia tutkiessasi Kiinassa. Tutkinnon onnistuneesti siirtyä eteenpäin erinomainen uramahdollisuuksista globaalissa hotellialalla. Kansainväliset opiskelijat opiskelevat kiinan kieltä koko Associate Degree of Business (Hotel & Resort Management) ja on varustettu täydellä opiskelija viisumi tukea. Edut Taattu URAMAHDOLLISUUDET Kirjastotietokannat on nopeimmin kasvava teollisuudenala maailmassa. Kiinan Hospitality teollisuus kukoistaa. KANSAINVÄLISESTI TUNNUSTA TUTKINNON Koulu on perustettu laaja verkosto kansainvälisiä ketjun hotelleja ja oppilaitokset, joissa opiskelijat ovat rakentaneet uransa tai edistänyt heidän koulutuksensa ulkomailla kiitos vieraanvaraisuudesta koulutukseen. Kurssit opetetaan ENGLANTI Meidän opetussuunnitelma ja oppimateriaalit kehitetään ja noudattavat samaa oppimistulokset ja arviointeihin Blue Mountains International Hotel Management School - Australia, mikä takaa korkean laadun opetuksen Business (International Hotel & Resort Management). Opiskelijat on mahdollisuus kokea kansainvälinen vieraanvaraisuus koulutus taas asuu Kiinassa. INTERAKTIIVINEN CLASSE Opiskelijat ovat täysipainoisesti mukana oppimisprosessissa ja opetetaan miten parantaa heidän suulliset viestintätaidot. Creative kykyjä parannettu niiden tehtäviä, tutkimus, ryhmätöitä ja esityksiä. KUSTANNUSTEHOKAS Opiskeltuaan Suzhoussa, Kiinassa, opiskelijat voivat mennä... [-]
Kiina Suzhou
March 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Location address
Admission Office
Helen Li
Marketing & Recruitment Manager
Suzhou Tourism and Finance Institute
Education Park South
Wuzhong Avenue
Wuzhong District

Suzhou, Jiangsu, 215104 CN