Blue Mountains International Hotel Management School China

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Suzhouin Blue Mountains International Hotel Management School on yhteisyritys Suzhoun turismi- ja rahoitusinstituutilla, joka tarjoaa kahden vuoden työkokemusta (International Hotel

Kaupunki ja sijainti

Suzhou on tunnetusti tunnettu kulttuuristaan ​​tunnettu turistikohde sekä taloudellinen kehitysalue, jossa on 2500 vuotta kestänyt historia. Rajalla Shanghaiin idässä, Zhejiangin maakunnassa etelässä, Taihu-järven lännessä ja Jangtse-joen pohjoisessa, Suzhou nauttii lievästä ja lauhkeasta ilmastosta. Suzhou on vain 25 minuutin junalla kosmopoliittiselta Shanghaista.

Vanha kiinalainen sanonta tarkoittaa, että se tarkoittaa "Paradise in Heaven, Suzhou ja Hangzhou Earth". Tämä johtuu siitä kauan historiasta, jonka kaupunki on jättänyt jälkeensä kiehtovista legendoistaan, tyylikkäistä klassisista puutarhoista, perinteisistä silloista, jotka ovat roikkuvat ylikuovilla jokilla, kauniilla järvillä, joilla on vihreät kukkulat, monista houkuttelevista maisemista, historiallisista kohteista ja hienoista taiteista ja käsitöitä.

Klassisten puutarhojensa lisäksi Suzhou on myös kuuluisa Kunqu-oopperasta ja Pingtanista (bandaalin laulaminen Suzhoun murretta). Suzhoussa löytyneille erikoisuuksille löytyy silkkiä, käsitöitä, kuten kirjonta, fanit, perinteiset kiinalaiset soittimet, lyhdyt, huonekalut, jade-kaiverrukset, silkki-kuvakudos, perinteiset maalaukset, puupilkku jne., Puhumattakaan iso-portti rapuja Yangcheng järvestä.

Suzhou on ihanteellinen kohde elämiseen ja opiskeluun. Kampus sijaitsee kansainvälisessä koulutuspuistossa South, Wuzhong District, Suzhou, 30 minuutin päässä vilkkaasta keskustasta ja ihanteellinen paikka opiskelijoille opiskelemaan ja elämään.

Sijainnit

Suzhou

Osoite
Admission Office
Helen Li
Marketing & Recruitment Manager
Suzhou Tourism and Finance Institute
Education Park South
Wuzhong Avenue
Wuzhong District

215104 Suzhou, jiangsu, Kiina