Lue virallinen kuvaus

Zhejiang International Studies University (ZISU) on julkinen yliopisto luvalla Zhejiangin maakunnassa, jossa vieraat kielet ja kirjallisuus ovat asemassa tieteenaloilla, kirjallisuuden, taloustiede, johto, pedagogiikka, tieteen, taiteen ja muiden tieteenalojen kehittää koordinoidusti. ZISU voidaan jäljittää Zhejiang College of Education perustettiin vuonna 1955 ja alkoi tavalliset perusopetuksen vuonna 1994. Se alkoi hyväksyä nykyisen nimensä vuonna 2010.

Yliopisto on tukikohta viljelyyn kansainvälisesti sovellettu kykyjä. Tällä hetkellä 8200 kokopäiväistä opiskelijaa opiskelee yli 30 suurta yhtiötä kandidaatin tutkinto tai osakkuusyrityksen tutkinto tarjotaan 12 kouluissa.

Yliopisto edistää aktiivisesti kansainvälisen koulutuksen vaihtoa ja yhteistyötä. ZISU on edustaja yliopiston Kiinan hallituksen vahva perustutkintoa kansainvälinen vaihto-ohjelma ja Zhejiangin maakunnassa erinomainen perustutkintoa kansainvälinen vaihto-ohjelma. Kansainvälisten yhteisiä kehityshankkeita kuten vastavuoroista tunnustamista opintosuoritusten ja astetta, yliopisto lähettää 250 opiskelijaa ulkomaille vuosittain. Kunnallinen suhteita perustettiin Venäjän, Saksan, Espanjan, Ranskan, Australia, Japani, Etelä-Korea, Chile, Meksiko ja muissa maissa ja alueilla, noin 30 maassa ja yli 60 korkeakouluissa ja yliopistoissa. ZISU myös rekrytoi Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Itä-Eurooppa ja Länsi-Euroopassa ja muun kansainvälisen opiskeleville ZISU lyhyellä tai pitkällä termejä. Yliopisto järjesti myös Konfutse toimielimen kanssa National University Päiväntasaajan Guinean osallistua aktiivisesti kansainvälinen edistäminen Kiinan.

Yliopisto sijaitsee Hangzhou, pääkaupunki Zhejiangin maakunnassa. ZISU on kahdella kampuksella, Wensanlu kampuksella ja Xiaoheshan kampus, yhteensä miehittää 430000 m2. Wensanlu kampus sijaitsee keskustassa Hangzhou kätevä liikennettä. Eteläpuolella Wensanlu kampuksella on West Lake, ja itäpuolella on vanha kanava. Xiaoheshan kampus sijaitsee korkeakoulutuksen alueen Hangzhou raittiiseen ilmaan ja kauniita maisemia, joka on ihanteellinen paikka opiskeluun.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Kiinan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Valmistava vuosi

Zhejiang International Studies University

Ohjelma opetetaan kiinaksi, se sisältää lähes 20 kiinalaista tuntia viikossa. Sen tavoitteena on kehittää opiskelijoiden ymmärrystä kiinalaisen kulttuurin, varustaa opisk ... [+]

Ohjelma opetetaan kiinaksi, se sisältää lähes 20 kiinalaista tuntia viikossa. Sen tavoitteena on kehittää opiskelijoiden ymmärrystä kiinalaisen kulttuurin, varustaa opiskelijoiden kaikilla kiinan kielen, kuten kuuntelu, puhuminen, lukeminen ja kirjoittaminen, erityisesti parantaa opiskelijoiden Kiinan taso aloittelijoista HSK4. Vuoden kuluttua intensiivinen koulutus, opiskelija ymmärtää ainakin 1200 perusasiat kiinalaisia ​​sanoja ja testi ottaen taitoja, saavat mahdollisuuden soveltaa kiinalaisessa yliopistossa kandidaatti suuret yhtiöt.

Kurssit Kattavat kiina (1) Kuunteleminen ja puhuminen (1) Lukeminen ja kirjoittaminen (1) One to One Kieli Drill (valinn... [-]
Kiina Hangzhou
Syyskuu 2019
Kiinan kieli
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi