Read the Official Description

Tietoa Wanderlust Exchangeista

Wanderlust Exchange perustettiin vuonna 2014, ja se tarjoaa mahdollisuuksia, jotka yhdistävät koulumatkat, vapaaehtoistyön, mandariinien oppimisen, lastenhoidon ja englannin tutoroinnin yhdessä ulkomaalaisille nuorille. Tämä on hieno tapa kokea Kiinasta aitoa kosketusta pysymällä kiinalaisten isäntäperheiden kanssa.

Englantilainen lainahaukka "wanderlust" on peräisin niin pitkälle kuin keski-saksalainen. Wanderlust heijastaa intensiivistä pyrkimystä itsensä kehittämiseen kokemalla tuntematonta, kohtaamaan ennakoimattomat haasteet, tutustumalla tuntemattomiin kulttuureihin, elämäntapoihin ja käyttäytymiseen.

Tarjoamme opiskelijoille laadukkaita aitoja kulttuurisia kokemuksia, joilla pyritään liittämään kulttuurierot, auttamaan osallistujia kehittämään itsetietoisuutta ja ristikulttuurisia kompetensseja aktiiviseksi osallistujaksi maailmassa.

Uskomme, että tutustumme toiseen kulttuuriin, jonka mukavuusvyöhykkeelläsi työnnettiin, tekee meistä henkilöitä, joilla on maapallon kansalaiset, joilla on laaja näkemys, heikkous, joustavuus ja parempi ymmärrys itsestämme.

Tehtävämme

Kirjassa

1. I-tyypin sivilisaatio: Kaikki planeettavaa voima on niiden hallinnassa.

2. Tyypin II sivilisaatio: ne, jotka voivat hyödyntää koko auringon voiman.

3. Tyypin III sivilisaatio: ne, jotka voivat hyödyntää koko galaksin voimaa. Ne vapauttavat vapaasti galaksin avaruusreittejä.

Hän puhui, että oma sivilisaatio täyttää tyypin 0 sivilisaation. Käytämme vain pienen osan auringon energiasta, joka laskee planeetallamme. Mutta me näemme jo alkaneen tyypin I sivilisaation, joka syntyy maan päällä: Internet yhdistää koko planeettaa; Euroopan unionin nousu; Englanti on maan ensimmäinen numero; Paikalliset kulttuurit ja tapat jatkavat menestymistään tuhansissa lajikkeissa maan päällä, mutta ihmisten mosaiikit hallitsevat planeettakulttuuria.

Vaarallisin siirtymä voi olla tyypin 0 ja tyypin 1 sivilisaation välillä. Tyypin 0 sivilisaatio heikentyy edelleen seerailu, fundamentalismi ja rasismi, joka tyypillistää sen nousu.

Tämän kulttuurien välisen kokemuksen kautta toivomme, että saisitte todella paremman käsityksen maailmasta ja itsestäsi, enemmän lievennystä, ymmärrystä ja arvostusta laajemmalla mielellä, näkemyksellä ja sydämellä.

 • Pyrimme auttamaan osallistujia kehittämään itsetietoisuutta ja kulttuurienvälistä osaamista aktiiviseksi osallistujaksi maailmassa
 • Pyrimme auttamaan osallistujia hankkimaan mandariinikielen taitoa tämän kielen oppimisen ja sukelluskokemuksen kautta.
 • Pyrimme auttamaan nuorta sukupolvea (isäntälapset) laajentamaan horisonttiaan tämän kulttuurienvälisen vaihdon avulla sekä kielellisesti että kulttuurisesti.
 • Pyrimme tarjoamaan isäntäperheille mahdollisuuden oppia vieraasta kulttuurista ja edistää ikuista ystävyyttä osallistujien kanssa.
 • Pyrimme siirtämään kulttuurivaihtelua tämän aito-kulttuurivaihto-ohjelman kautta luomalla ymmärrystä, mikä on ratkaisevan tärkeää, jotta maailma olisi parempi paikka elää.

Meidän arvomme

 • eheys
 • Luovuus
 • Kiitollisuus
 • Uteliaisuus
 • hauska

Miksi Wanderlust Exchange?

 • Pidämme huolta siitä, että sinulla on hieno kokemus vierailustasi Kiinassa, joten näytämme isäntäperheitä hienovaraisesti
 • Toimitamme kätevä orientation kurssin saapumistasi
 • Meillä on erilaisia ​​kulttuuritoimia, jotta voit tutkia entisestään kiinalaista kulttuuria
 • Haluamme nähdä teidät kasvavan tällaisen kokemuksen kautta
 • Haluamme olla opas elämäsi seikkailun aikana Kiinassa
 • Olemme täällä "vaalimme huolta
Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Wanderlust Exchange China

Mogu-luolat tunnetaan parhaiten kiinalaisesta buddhalaisesta luolasta ja yhdessä Longmenin luolat ja Yungangin luolat ovat yksi kolmesta kuuluisasta Kiinan muinaisesta bu ... [+]

Yleiskatsaus

Mogu-luolat tunnetaan parhaiten kiinalaisesta buddhalaisesta luolasta ja yhdessä Longmenin luolat ja Yungangin luolat ovat yksi kolmesta kuuluisasta Kiinan muinaisesta buddhalaisesta veistoksesta. Kiinassa yksi maailmanperintökohteista, luolat sisältävät joitain hienoimpia esimerkkejä buddhalaisesta taiteesta, joka ulottuu 1000 vuotta. Vapaaehtoisena Mogao-luolissa tutustut Mogao Grottoen historiaan ja esität ne maailmanlaajuisille vierailijoille.

Hankkeen sijainti: Dunhuang, Kiina

Lähtöaika: toukokuu 2019 / toukokuu 2020

Hankkeen pituus: 5 viikkoa

Saapumisalue: Shanghai Pudong Airport

Ohjelmamaksu: 600 USD

Mitä sisältyyMajoitus - Yh... [-]
Kiina Shanghai
May 2019
5 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Wanderlust Exchange China

Tämä projekti antaa sinulle mahdollisuuden pitää hauskaa auttaa kiinalaisia ​​lapsia oppimaan tennistä samalla kun tutustumalla yksi menestyneimmistä ja moderneimmista ka ... [+]

TennisvalmentajaharjoitteluOhjelman yleiskuvaus

Tämä projekti antaa sinulle mahdollisuuden pitää hauskaa auttaa kiinalaisia ​​lapsia oppimaan tennistä samalla kun tutustumalla yksi menestyneimmistä ja moderneimmista kaupungeista Kiinassa - Shanghaissa. Tenniskentän avustajana opettaa tennistä 4-10-vuotiaille lapsille.

Paikka: Shanghai, KiinaLähtöaika: 1. heinäkuutaOleskelun kesto: 2-3 kuukauttaSaapumisalue: Shanghai Pudong AirportHakijoiden vaatimus:18-35-vuotias300 tuntia tenniskilpailukokemustaOn lastenhoitoa tai siihen liittyvää valmennustaToisen asteen tutkintotodistus ja edelläHyvä terveysPuhdas rikosrekisterivastuut:Avustaa tennistä valmennettaessa 4-12-vuotiai... [-]
Kiina Shanghai
July 2019
Full-time
2 - 3 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Exchange tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia, jotka yhdistävät koulutusmatkan, Mandarin-oppimisen, lastenhoidon ja englannin tutoroinnin. Se on erinomainen ... [+]

Wanderlust Au Pair Kiina -ohjelma

Wanderlust Exchange tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia, jotka yhdistävät koulutusmatkan, Mandarin-oppimisen, lastenhoidon ja englannin tutoroinnin. Se on erinomainen tilaisuus ulkomailla asuvien nuorten kokemaan Kiinasta aitoa kosketusta pysymällä kiinalaisten isäntäperheiden kanssa.

Au Pair Kiina -ohjelman yleiskuvaus

Isäntäperheiden sijaintipaikat: Useimmiten Shanghaissa (meillä on isäntäperheitä muissa suurissa kaupungeissa, kuten Peking, Chongqing, Hangzhou, Tian Jin jne.)

Ohjelman kesto: 3 kuukautta-12 kuukauttaAnnat: 30 tuntia lastenhoitoa ja englannin tutorointi viikossaSaat: 1500 RMB taskurahaa / kuukausiSaat: 3000-12000 RMB... [-]
Kiina Shanghai
September 2019
Full-time
3 - 12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Wanderlust Exchange China

Wanderlust vapaaehtoisohjelma antaa sinulle mahdollisuuden tehdä eroa, kun sitä tarvitaan eniten, kun sinulla on mahdollisuus tutustua yksi modernin ja vilkkaimmista kaup ... [+]

Wanderlust vapaaehtoistyöohjelma

Wanderlust vapaaehtoisohjelma antaa sinulle mahdollisuuden tehdä eroa, kun sitä tarvitaan eniten, kun sinulla on mahdollisuus tutustua yksi modernin ja vilkkaimmista kaupungeista Kiinassa - Shanghaissa. Sinut oleskelevat lastenhoidossa sijaitsevassa orpokodissa, jossa vakavasti loukkaantuneet orpoja lähetetään parempaa hoitoa varten. Nämä lapset saapuvat muista orpokodeista Kiinan maaseutualueilla ja rakkautesi ja hoitosi avulla voit auttaa heitä elpymisen kautta.

Ohjelman yleiskatsaus:

Tämä projekti antaa sinulle mahdollisuuden tehdä eroa siellä, missä sitä tarvitaan eniten, samalla kun tutkitaan yhtä menestyksekkäimmistä ja moderneimmista kaupungeista Kiinassa - Shanghaissa. Vapaaehtoistyöntekijänä asuu orpokodissa, joka sijaitsee lasten sairaalassa, jossa loukkaantuneet ja sairaat orpoja lähetetään parempaa hoitoa varten. Nämä lapset saapuvat muista orpokodeista Kiinan maaseutualueilla ja rakkautesi ja hoitosi avulla voit auttaa heitä elpymisen kautta.... [-]

Kiina Shanghai
September 2019
Full-time
2 - 24 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Address
2nd Floor, No.588, East Yan'an Road
200002 Shanghai, Shanghai, Kiina