Tianjin International Chinese College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tianjin International Chinese College (TICC) on kiinalaisen kielen laitos, jonka on akkreditoitu Tianjin Municipal Education Commission. Korkeakoulu tarjoaa kiinalaisia ​​kieliopintoja ja antaa opiskelijaviisumia (X1 / X2) opiskelijoille ympäri maailmaa.

Korkeakoulumme on tällä hetkellä kahdella kampuksella, jotka kattavat yli kymmenen tuhannen neliömetrin kokonaispinta-alan täydellisin palveluin, kuten kiinalainen kulttuuri-näyttelytila, monikäyttöinen luokkahuone, taidekoulu ja niin edelleen. Akateemisten kurssien lisäksi TICC kutsuu taiteilijoita opettamaan kiinalaisia ​​kulttuuriluokkia, kuten kiinalainen musiikki, Kongfu, Pekingin ooppera, kiinalainen kalligrafia, paperin leikkaus ja Guqin. Opiskelijat voivat oppia kiinalaista kieltä sekä perinteistä kulttuuria samanaikaisesti.

TICC tekee suuria ponnistuksia kokemusopetushenkilöstön perustamisesta. Hanbalin on opittava opettajillemme. Suurin osa opettajistamme on maisterin tutkinto tai korkeampi. 80% opettajistamme on saanut opetuskokemusta ulkomailla, ja 87% on co-kirjoitettuja oppikirjoja, kuten "New Mandarin Series Textbook".

Viimeisen viiden vuoden aikana olemme opettaneet lähes 20 000 opiskelijaa yli 50 maasta, kuten Amerikasta, Venäjältä, Kanadasta, Italiasta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Koreasta, Thaimaasta, Vietnamista, Kambodžasta ja monista muista.

Tarjoamme myös kiinalaisia verkko-ohjelmia, jotka on suunniteltu sinulle opiskella kotona. Kurssejamme ovat HSK-luokka, puhutun kiinanluokka, liike-kiinalainen luokka, kiinalaisten kirjoituskurssi ja monet muut . Voit vain pysyä kotona, opiskella kanssamme, suorittaa kurssimme ja ansaita todistuksen. Katso lisätietoja ohjelmasta.

Osoite: 116 Ya'an Street Nankai District, Tianjin
Puh. (86) 22-27623035
Sähköposti: admissions@ticc.net.cn

Sijainnit

Nankai

Osoite
116 Ya’an Street Nankai District
300000 Nankai, Tianjin, Kiina
Verkkosivusto
Puhelin
+86 22-27623035

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin