Lue virallinen kuvaus

Tianjin International Chinese College (TICC) on kiinalaisen kielen laitos, jonka on akkreditoitu Tianjin Municipal Education Commission. Korkeakoulu tarjoaa kiinalaisia ​​kieliopintoja ja antaa opiskelijaviisumia (X1 / X2) opiskelijoille ympäri maailmaa.

Korkeakoulumme on tällä hetkellä kahdella kampuksella, jotka kattavat yli kymmenen tuhannen neliömetrin kokonaispinta-alan täydellisin palveluin, kuten kiinalainen kulttuuri-näyttelytila, monikäyttöinen luokkahuone, taidekoulu ja niin edelleen. Akateemisten kurssien lisäksi TICC kutsuu taiteilijoita opettamaan kiinalaisia ​​kulttuuriluokkia, kuten kiinalainen musiikki, Kongfu, Pekingin ooppera, kiinalainen kalligrafia, paperin leikkaus ja Guqin. Opiskelijat voivat oppia kiinalaista kieltä sekä perinteistä kulttuuria samanaikaisesti.

TICC tekee suuria ponnistuksia kokemusopetushenkilöstön perustamisesta. Hanbalin on opittava opettajillemme. Suurin osa opettajistamme on maisterin tutkinto tai korkeampi. 80% opettajistamme on saanut opetuskokemusta ulkomailla, ja 87% on co-kirjoitettuja oppikirjoja, kuten "New Mandarin Series Textbook".

Viimeisten viiden vuoden aikana olemme opettaneet lähes 10 000 opiskelijaa yli 30 maasta, kuten Amerikassa, Venäjällä, Kanadassa, Italiassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Koreassa, Thaimaassa, Vietnamissa, Kambodžassa ja monissa muissa.

Osoite: 116 Ya'an Street Nankai District, Tianjin
Puh. (86) 22-27623035
Sähköposti: admissions@ticc.net.cn

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Kiinan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Tianjin International Chinese College

Kiinalainen kieli-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat halukkaita oppimaan kiinaa. Kun oppilaat ensin liittyvät ohjelmaan, heidät sijoitetaan erilaisiin luok ... [+]

Kiinalainen kieli-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat halukkaita oppimaan kiinaa. Kun oppilaat ensin liittyvät ohjelmaan, heidät sijoitetaan erilaisiin luokkiin sijoittelutestin tuloksen perusteella. Kun ohjelma on valmis, oppijat parantavat merkittävästi kiinalaista osaamistaan, hyödyntävät kiinaa päivittäisessä viestinnässä ja luovat loistavan perustan pätevyystesteille, kuten Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) ja Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).

Valmistuneilla olisi myös mahdollisuus hakeutua kiinalaisiin yliopistoihin jatko-opintoihin. Viime vuosina valmistuneillemme on otettu arvostetuille kiinalaisille yliopistoille ja ammatillisille oppilaitoksille, koska he ovat sujuvasti kiinaisia ​​ja erinomaisia ​​HSK- ja HKC-luokkia.... [-]

Kiina Nankai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Kiinan kieli
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Tianjin International Chinese College

Osoite
116 Ya’an Street Nankai District
300000 Nankai, Tianjin, Kiina
Verkkosivusto
Puhelin
+86 22-27623035