Lue virallinen kuvaus

Kuten meidän opiskelijat tänään, nämä ihmiset olivat suuria seikkailijoita ja osoitti suurta rohkeutta, nöyryyttä ja kunnioitusta, mitä he löysivät täältä. Ricci löysi erityisen läheinen ystävyys Xu Guanqi (徐光启), joka opetti hänelle kiinalainen elämäntapa. Puolestaan ​​Ricci jakoi tietoa West.

Saavutamme operaatiolle TBC: n ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta.

Joten olitpa tulokas tai vanha Kiinasta käsin kokemukset TBC tarjoaa muuttuu ja haastaa tapaa ajattelee Kiinasta ja puolestaan ​​muuttaa elämäsi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Kiinan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

The Beijing Center for Chinese Studies

Jos etsit TOSI uppoutua Kiina Pekingin Center (TBC) on kohteesi! Stand joukosta kuin me opastaa pitkin 2 viikon retki eteläisessä maakunnassa Yunnan tai Silk Road kaupan ... [+]

Jos etsit TOSI upottamalla Kiinassa Pekingissä keskus (TBC) on kohteesi!

Stand joukosta kuin me opastaa pitkin 2 viikon retki eteläisessä maakunnassa Yunnan tai Silk Road kaupan reitillä Länsi-Kiinassa. Soita Pekingin uuden kodin kuin sinä ja opiskelijoita eri puolilta maailmaa sijaitsevat yliopiston kauppakorkeakoulu kampuksella, missä sijaitsee. Voit elää kiinalainen kämppäkaveri ja voi käyttää henkilökohtaisia ​​kieli tutor kun haluat parantaa puhetaidon.

Tiedekunnan tulevat Pekingin alkuun laitokset ja monet ovat kansainvälisesti tunnustettuja tutkijoita ja totesi tutkijat. Tee muistiinpanoja ja tarkastella niitä meidän yksityinen kirjasto, joka taloa yksi suurimmista kokoelmista kirjoja Kiinasta, Kiinassa (vuonna Englanti tietenkin!).... [-]

Kiina Beijing
Tammikuu 2020
Englanti,Kiinan kieli
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Day in the Life of a TBCer

What it is like to live in Beijing

Silk Road Excursion

Yunnan Excursion

Internship Spotlight