Read the Official Description

Yli 50 000 yli 100-vuotiaasta ylioppilasta on valinnut Mandarin Housen kiinalainen kielikoulunsa ja asiantuntemuksemme ja maineen auttaa opiskelijoita saavuttamaan kiinalaiset tavoitteensa on toissijainen.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme voittaneet kansainvälisiä palkintoja, saavuttaneet tiukat laatuvaatimukset ja palkanneet vain parhaat opettajat ja henkilökunta, jotka ovat kaikki omistautuneet yhteen asiaan: valtuuttamalla hallitsemaan kiinaa mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

2017 on uusi alku! Tehtävämme on edelleen sama; Haluamme varmistaa, että opit Mandarin ehdoin, nopeasti ja tehokkaasti.

Mandarin House oli yksi Kiinassa perustetuista ensimmäisistä yksityisistä Mandarin-kouluista. Tavoitteenamme oli tarjota Mandarin-opiskelijoille koulu, joka tarjosi joustavia kursseja ja opinto-optioita, joiden avulla pystyt hallitsemaan Mandarin mahdollisimman lyhyellä ja tehokkaimmalla tavalla.

10 vuoden kiinaoppisen opetuksen jälkeen Mandarin House on auttanut yli 20 000 opiskelua eri puolilta maailmaa saavuttamaan kieltenoppimistavoitteet. Olemme muuttaneet opiskelijoiden futuureja auttamalla heitä tuntemaan Mandarinin ja avaamaan valtavan maailman liike-elämän ja sosiaalisten mahdollisuuksien.

2014 on kymmenes vuosi mandarinopetuksesta. Tehtävämme on edelleen sama; Haluamme varmistaa, että opit Mandarin ehdoin, nopeasti ja tehokkaasti. Napsauta alla olevia linkkejä saadaksesi lisätietoja siitä, miksi Mandarin Housen 10 vuoden opetuskokemus tekee meistä oikean koulun sinulle.

Mandarin House akkreditoinnit

Vuodesta 2004 lähtien Mandarin House on tuonut kansainvälisiä laatustandardeja kaikkiin toimintoihin ja palveluihin Kiinaan. Ei pitäisi olla tekosyitä muiden kuin parhaiden standardien hyväksymiseen.

Vahvistamalla tämä uskomus olemme ylpeitä kansainvälisen kielikeskusten järjestön (IALC) akkreditoinnista. Vuonna 1983 perustettu IALC on korkealaatuisten, itsenäisten kielikoulujen verkosto, joka opettaa äidinkieltänsä kansainvälisille opiskelijoille. Tiukan hyväksymisprosessin ja jatkuvan seurantamenettelyn, joka kattaa kaikki toiminnon osa-alueet, tapahtumapaikan hallinnan, opetussuunnitelman ja opettajien / henkilökunnan laadun muun muassa.

  • Mandarin House on ylpeänä Kiinan ainoa IALC-jäsen koulu
  • Mandarin House on hallituksen tunnustettu tarjoamaan Bildungsurlaubin saksalaisille opiskelijoille
  • Ruotsin opetusministeriö myöntää ruotsalaisille opiskelijoille CSN: lle ruotsalaisille opiskelijoille Mandarin Housen
  • Mandarin House on rekisteröity Hanbanin viralliseksi HSK-, BCT- ja YCT-testauskeskukseksi.

Asiantuntemuksemme

Mandarin House oli ensimmäinen yksityinen kiinalainen koulu Kiinassa:

  • Kehittää omaa jäsenneltyä kokonaisvaltaista opetussuunnitelmaa, joka perustuu todelliseen kiinalainen viestintäkoulutuksen perusperiaatteeseen.
  • Tarjoa nuorekurssit, mukaan lukien Kiinan ensimmäiset kesäleirit ja itse kehitetty nuoriso-opetus, keskittyivät myös todelliseen kiinaan.
  • Esittele yleisesti hyväksytyt toimintamallit ryhmäkohtaisiin ohjelmiin, joita nähdään yksityisissä kouluissa koko Kiinan alueella.
  • Ole kansainvälisesti laatua, jonka IALC on hyväksynyt
  • Ole listassa ja myös ensimmäinen, joka voittaa STM: n maailman kielijulkaisijan.
  • Isännöi kansainvälisen kansainvälisen kielen kansainvälisen konferenssin.

Meidän Palkinnot

Joskus voi olla vaikeaa ottaa jotain arvokasta arvoa Kiinassa ja on vaikea kertoa, onko koulu puhuu totuutta tai vain puhuu tyhjiä sanoja. Keskustelu on halpaa ja tekemällä väitteen Kiinan pääministerikouluiksi tunnemme velvollisuutemme jakaa joitakin tunnustuksia ja palkintoja, jotka olemme saaneet Kiinan ja kansainvälisesti.

Yksi ylpeimmistä saavutuksistamme on ollut tunnustusta, jonka saimme äänestyskielen oppimisesta ulkomailla ja organisaatioilla World Travel Provider Star Award -palkinnolla. Vuonna 2008 meidät nimitettiin ensimmäisenä ja ajantasalla vain kiinankielisenä kouluna, ja heitä on nimetty vielä 7 kertaa, ja huipentui pääluokan palkinnoksi vuosina 2009 ja 2013.

Kuten toimitusjohtaja Jasmine Bian totesi tuolloin, "Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme voittaneet Star-palkinnon ... (ja) jatkamme kovalla työllä ja tarjoamme ammattitaitoista palvelua opiskelijoillemme eri puolilta maailmaa. Mandarin House toivottaa sinut tervetulleeksi Kiinaan.

Muita tunnustuksia ovat esimerkiksi Lonely Planet China Guidebookin suosiminen ja 28-vuotisen IALC Workshopin, 2011, hosting-oikeuksien voittaminen, johon viime kädessä osallistui vain alle 300 kielitaitoista ympäri maailmaa, joka esitteli koulumme suurta kiitosta ja ihailua. tullut Kiinan suurin kielten alan ulkomaille tapahtuma.

Ei ole väliä, missä olet, voimme auttaa sinua pyrkimyksissän hallita kiinaa.

Mandarin House toimii aktiivisesti satoja kumppaniorganisaatioita ympäri maailmaa; mukaan lukien korkeakoulut, koulut ja virastot (sekä hallitus että yksityinen) toimittamaan palkittuja kieli-ohjelmia opiskelijoille ympäri maailmaa.

10 syytä miksi valita Mandarin House

1. Kansainvälisesti akkreditoitu IALC: n ainoa koulu Kiinassa, jolla laatu on tunnustettu tällä tavalla.

2. Vuonna 2004 perustettu ja yksi Kiinan ensimmäisistä yksityisistä Mandarin-kouluista olemme auttaneet yli 50 000 ulkomaalaista opiskelijaa 100: stä eri kansallisuudesta puhumalla mandariinista.

3. Hanban tunnustetaan HSK: n viralliseksi kielitaitokeskukseksi.

4. Hyväksytyt ja kokeneet opettajat. Kaikki ovat päteviä, kaksikielisiä, kattavasti koulutettuja ja keskimäärin 5000 kiinalaista opetustuntikokemusta.

5. Itse kehitetty opetussuunnitelma. Säännöllisesti päivitetty ja tarkistettu, entisten parhaiden opettajien suunnittelema ja vastaa HSK: n ja Euroopan CEFR: n kanssa.

6. Laaja valikoima ohjelmia 11 kiinalainen, pienryhmäopetus, yksityinen tutorointi, erikoistunut kiinalainen yritys, HSK-tentti valmistelu, kiinalainen opettajankoulutus, harjoittelu ja nuorempi kesäohjelmat.

7. Suuri opiskelijaelämä. Facebook, alumni-verkot ja hauska kulttuuritoiminta järjestetään joka viikko, kuten kiinalainen ruoanlaitto, kalligrafia, kaupunkikierrokset, kung fu ja paljon muuta.

8. Laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja - homestay, yksityiset studiohuoneistot ja jaetut huoneistot.

9. Keskeiset ja modernit paikat sijaitsevat aivan Pekingin, Shanghain, Suzhoussa, Guangzhoussa, Shenzhenissä, Chengdussa, Hongkongissa ja New Yorkissa keskeisellä paikalla, ja niissä on tilavat, puhtaat ja omaperäiset tilat.

10. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi ja auttaa sinua asumaan Kiinaan. Ne antavat myös mahdollisuuden viedä kiinalaisia ​​luokkahuoneesi ulkopuolella!

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Mandarin House

Haluatko mennä kiinalaiseen yliopistoon tai parantaa uranäkymiä? Valmista HSK: n ja vie se Mandarin Housessa. ... [+]

Haluatko mennä kiinalaiseen yliopistoon tai parantaa uranäkymiä? Valmista HSK: n ja vie se Mandarin Housessa.

Kiinan Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) on standardoitu kansallinen testi, jolla määritetään muiden kuin äidinkielenään puhuvien kielten sujuvuus kiinaa ja jota kaikki kiinalaiset yliopistot käyttävät arvioidakseen ulkomaalaisten opiskelijoiden ilmoittautumista ja useita ulkomaalaisia ​​työntekijöitä etsiviä kiinalaisia ​​yrityksiä.

Mandarin House on virallinen HSK-testauskeskus!

Ota yhteyttä rekisteröitymään testi- tai valmennuskurssille.

HSK-valmiste 35

Valmista HSK: lle intensiivisen yhdistelmän ryhmäkursseista ja yksityisestä tutoroinnista, joka kattaa lukemisen, kirjoittamisen, puhumisen, kuuntelun, testin valmistelun ja paljon suuremman testin.... [-]

Kiina Shanghai Beijing Hong Kong Guangzhou Shenzhen Yhdysvallat New York Chengdu Suzhou China Online  + 7 More
September 2019
Full-time
2 - 24 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Mandarin House

Luuletko kiinan olevan vaikea oppimaan kieltä? Mandarin Housessa olemme varmasti tietoisia haasteista, joita opiskelijamme kohtaavat, kokemuksistasi, sitten vertaansa vai ... [+]

Intensiivikurssit on suunniteltu huolella vain yhdellä asialla. auttaa sinua tavoitteesi hallitsemaan Mandarin mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Luuletko kiinan olevan vaikea oppimaan kieltä?

Mandarin Housessa olemme varmasti tietoisia haasteista, joita opiskelijamme kohtaavat, kokemuksistasi, sitten vertaansa vailla olevalla opetushenkilökunnalla ja päivitetyillä oppimateriaaleilla. Mandariini ei ole niin vaikeaa ja puhut kiinaa ennen kuin tiedät sen!

Intensiivikurssimme on suunniteltu huolellisesti alusta lähtien ja ne perustuvat opetussuunnitelmaan ja henkilökohtaiseen opetusmenetelmään modernin pedagogiikan menetelmien ja lukemattomien opiskelijoiden, opettajien ja oppilaitosten arvokkaan palautteen pohjalta.... [-]

Kiina Shanghai Beijing Hong Kong Guangzhou Shenzhen Yhdysvallat New York Chengdu Suzhou China Online  + 7 More
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
4 - 24 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi