MY Chinese Study

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MYChineseStudy on yksi alkuun yksityisen Kiinan kieli-instituutit Pekingissä, Kiinan kansallinen tasavalta, joista on tällä hetkellä Mandarin koulutusohjelmia ja kulttuuritoimintaa tutkijoille maailmanlaajuisesti. Olipa tavoitteena on oppia ja hallita kiinan kielen järjestelmä, tutkia Kiinan kanssa kesällä tietenkin löytää vihjeitä Kiinan ymmärtämisen taitoja, tai uppoutua grand yhteiskunnassa, MINUN kiinalainen tutkimus tulee tervehtimään ja tavata ainakin puoliväliin ylittää henkilökohtaisen kehityksen toiveet ja vaatimukset.

Vuodesta 2013, MINUN kiinalainen tutkimus ja ChinaMate Mandarin Club on taottu kattava strateginen kumppanuus. Esittelemme ChinaMate Mandarin suullisen materiaalin rinnalla uusin patentti "hypnoottinen ja Awakening" lähestymistapaa Kiinan opetusta. Opettajien koulutus ja Multi-media, dual luokkiin "koulutusmalli, perusteellisesti ylittää perinteisen opetuksen muodoissa, ja auttaa ei-natiivi Kiinan kielitieteilijät puhuvat sujuvasti Kiinan klo nopeimmin 3 kuukauden kuluessa.

Haluamallasi oppimisen tyyli, sekä yksityistunteja ja ryhmä opintojaksoja ovat saatavilla. Erikoiskursseja selviytymisen kiinalainen, HSK, ja liike kiinalainen antaa sinulle syvällistä tietoa siitä, kiinalainen viisaus, tapoihin, kulttuuriin, historiaan ja nykyajan liiketoiminnan käytäntöjä. Liittymällä usein kulttuuritoimintaa, sosiaalisia tapahtumia, ja päiväretkiä ulkopuolella Pekingissä, laajentaa aisteja, yhteystiedot ja näköaloja Kiinassa.

Sinä ja MINUN kiinalainen tutkimus voidaan aloittaa matkamme kiinalaisten valaistumisen hetki asettaa jalka maan pääkaupunkiin.

MYChineseStudy ensimmäinen kiinan kielen koulu sijaitsee keskeisellä paikalla Sanlitun SOHO, alue tunnettu vilkkaasta kansainvälinen ilmapiiri vieressä Sanlitun Bar Street, Deyun Hän, Yashow vaatetusalan markkinoille, ja suurlähetystön alueella. Se on paikka kokea modernin kiinalaisen elämäntavan ja kätevästi tasapainottaa koulutusta ja vapaa-ajan jännitystä! Nyt Kiinan Study opettaa Pekingissä CBD, Anzhen silta ja Shangdi Information Technology Industry Base. Kiinan oppijat voivat valita luokan sijainti heidän tilanteensa kannalta asianmukaiseen.

MY Kiinan Tutkimus tarjoaa täyden valikoiman, aloittelijasta asiantuntija, koulutuspalvelut, jotka kuuluvat Kiinan kursseja, online-kiinalainen tutkimus, kulttuuritoimintaa, opintomatkoja ja kesäkursseja. Voimme myös helpottaa kertaa Kiinassa tarjoamalla viisumin pidennykset, asumispalveluja, harjoittelupaikkoja, majoitus, Airport pick-up, ja parantaa opintojen ja elämää Kiinassa. MINUN kiinalainen tutkimus, valmis laajentamaan ohjausta, toveruutta, ja apua, toivottaa sinut tervetulleeksi perheeseen edelleen kasvavan.

Vähennä stressiä, kulttuurishokki, ja miscommunications Kiinassa juuri nyt. Katsotaanpa nopeasti aloittaa ja menestyä opetusmatkaa rakentaa aito kiinalainen karismaa, luonnetta ja yhteyksiä oikein viestintää. "Kielitaito avaa Your World" captivatingly luoda enemmän mahdollisuuksia kansantasavallan Kiinan kanssa MYChineseStudy, 麦芽 汉语.

Sijainnit

Peking

Osoite
Rm.3-323, 3/F, Retail Building No.3,
Sanlitun SOHO, 8 Gongtibeilu,
Chaoyang District

100027 Peking, Peking, Kiina