Read the Official Description

Meidän filosofia Lue lisää filosofia ja sitoutumisemme opiskelijoille, tutkinnon ja nuoret ammattilaiset ympäri maailmaa.

Programs taught in:
Englanti
Kiinan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Hutong School

Klo Hutong School, jokaisella opiskelijalla on one-on-one tason arviointi ja opintosuunnitelma. Opettajamme eivät ole vain eroavat akateemisia saavutuksia ... [+]

Klo Hutong School, jokaisella opiskelijalla on one-on-one tason arviointi ja opintosuunnitelma. Opettajamme eivät ole vain eroavat akateemisia saavutuksia, vaan myös heidän vuorovaikutustaitojaan ja omistautuminen opetuksen mandariinikiinaa.

Koska henkilökohtainen opetus on avain nopea ja tehokas tuloksia, uskomme pienissä luokissa tutkimus mandariinikiina, joissa on keskimäärin 4 tai 5 opiskelijaa per luokka. Yksityiset luokat ovat myös saatavilla.

Lisäksi innovatiivinen opetusmenetelmä, joka soveltuu erityisesti Länsi opiskelijoita, erottaa puhutun Mandarin ja character recognition, joka on osoittautunut etukäteen vauhti kielten oppimista.

Majoitus Soluasunnoissa (valinnainen) ... [-]
Kiina Beijing Shanghai
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
2 - 36 viikkoa
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
Hutong School

On 10 vuoden kokemus saattaa nuoria lahjakkuuksia ammatillinen Kiina-yrityksille, meidän monikielinen tiimi on omistautunut tarjoamaan sinulle parasta kansainvälistä harj ... [+]

Sinun työharjoitteluohjelma Kiina - Peking, Shanghai ja Chengdu

On 10 vuoden kokemus saattaa nuoria lahjakkuuksia ammatillinen Kiina-yrityksille, meidän monikielinen tiimi on omistautunut tarjoamaan sinulle paras kansainvälinen mahdollisuuksia työharjoitteluun Pekingissä, Shanghaissa ja Chengdussa.

Harjoittelija Pekingissä, Shanghaissa ja Chengdussa

Nauttia meidän Työharjoittelu Kiinassa Program joko Pekingissä, Shanghaissa tai Chengdu, valinta on sinun! Ympäri vuoden sovellukset, ohjelmat alkavat alusta joka kuukausi.

Huippuluokan harjoitteluja laaja verkosto kansainvälisiä yrityksiä eri toimialoilla

Varmistamme, työharjoittelusta sijoitus sopii tarpeisiisi ja toiveita.... [-]

Kiina Beijing Shanghai
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
1 - 6 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Chinese is Easy - Episode 1: Tones

Chinese is Easy - Episode 2: Grammar

A China Adventure of a Lifetime by Hutong School