EasyMandarin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin EasyMandarin Chinese School

Miten aloitimme & salaisuus menestyksemme

Muistamme aivan ensimmäinen oppitunti antama EasyMandarin kesällä 2006. Se oli pieni ryhmä aloittelijoille, jotka olivat kokoontuneet pienessä lounge Koulun perustaja Yon Weintraub Shanghai huoneisto.

Tuolloin meidän suunnitelma oli yksinkertainen - luoda sellaista kiinan kielen koulun haluaisimme osallistua ja se olisi niin suuri, että muut olisivat varmasti liittyä meihin. Kuinka vaikeaa voi olla?

Ensimmäinen opiskelijoiden mukana saksalainen insinööri, valmistunut Mauritius ja brasilialainen tanssija joka väitti olevansa veli jalkapallo tähti Ronaldinho (tuolloin Brasilian ja Barcelonan kuuluisimman pelaaja). Tämä myöhemmin osoittautui vääriä, mutta se oli hyvä tarina ystävillemme!

Hauskaa ja jännitystä näistä ensimmäiset oppitunnit sekä uusi koulu ja varhaisimpia opiskelijoiden on meidän ole koskaan unohtanut ja ajaa edelleen tapaamme ajaa EasyMandarin tänään.

Vuodesta 2006, olemme kasvaneet kampuksen neljäntoista moderni luokkahuoneissa täysin upealla paikalla (me unohtaa Jingan viidestoista lattialla ja tietyin festtraditioner, voimme aalto 'hei' ja munkkien kellotorni) ja on tullut yksi Shanghain suurin ja menestynein kiinan kielen kouluissa.

Emme tienneet vuonna 2006, että EasyMandarin kasvaisi niin nopeasti. Mutta jolla on ilo ja edut Kiinan oppiminen kanssa tuhannet opiskelijat olemme saaneet tietää viime vuosina ollut hämmästyttävä ja on jotain emme koskaan väsy.

Sisä- ja ulkopuolella luokkahuoneessa, me rakastamme meidän kaikkien opiskelijoiden (vaikka he lähettävät meille tekstiviestejä 3am pyytää apua!) Ja usko menee paljon vaivaa varmista, että ne ovat tyytyväisiä.

Syy menestykseemme on yksinkertainen - välitämme antaa opiskelijoille mahdollisimman elämänkokemuksen ja oppimisen kiinaa Kiinassa.

EasyMandarin Aikajana

2006 - huhtikuu:

Liann on käynnissä yritys, joka tarjoaa kulttuurivaihdon tapahtumia ja toimistopalvelut ulkomaalaisille Shanghaissa. Yon saapuu Shanghain jälkeen lopettaa työnsä MTV New Yorkissa.

2006 - kesäkuu:

Liann ja Y on tavata sattumalta rakennuksessa, jossa Yon asuu ja Liann toimii. Idea EasyMandarin alkaa tulla todellisuutta.

2006 - heinäkuu:

EasyMandarin vihkii oppilasryhmien kanssa järjestetään ensimmäisessä kerroksessa Yon Shanghai paritalon. Opiskelijat nopeasti aloittaa rekisteröitymisestä.

2007:

EM siirtyy uuteen paikkaan 1851 Xinzha Road 3 luokkahuoneet 7. kerroksessa; Perustettu yhteistyössä Ruotsin opintotukeen organisaatio, CSN

2008:

EM laajenee 8 luokkahuoneisiin lisäämällä 5 enemmän luokkahuoneissa 8. kerroksessa samassa rakennuksessa.

2010:

EM ylittää 1000 opiskelijamäärät.

2011:

Koulu siirtyy uuteen paikkaan näkymät Jing'an Temple - laajenee 14 modernia luokkahuonetta.

2012:

Solminut kumppanuuksia Amerikkalaisen Kauppakamarin, Saksan kauppakamari, Tanskan kauppakamari

2013:

Solminut kumppanuuksia B-Chinese School Japanissa ja Chinese School Nederland Alankomaissa; Kumppanit Dragon Adventures.

2014:

EM ylittää 2500 opiskelijamäärät. Kumppanit Sveitsin kauppakamarin

2015:

EM kehittää Kiinan kysyntään resurssi WeChat - yli tuhat seuraajaa vuoden loppuun mennessä. Perustettu yhteistyössä voittoa websivut, ShanghaiMamas. Esillä Japanin Global News Channel, NHK World.

Sijainnit

Shanghai

Osoite
Jing’an Centre (Main Campus)
United World Plaza, 172 Yuyuan Rd, Bldg A, 15th Floor, Room 1501

200000 Shanghai, Shanghai, Kiina

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: