Donghua University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Käyttöönotto

Sijaitsee Shanghaissa, Dong Hwa University koostuu Yan'an Road kampuksella keskustan alueella ja Songjiang Campus historiallinen kehto kaupungin. Historia Donghua University voidaan jäljittää perustamista Nantong College 1912 Zhang Jian, kuuluisa teollisuusmies Qing-dynastian. Vuonna 1951 Itä-Kiinan Institute of Textile Science & Technology on perustettu; Vuonna 1985 nimi muutettiin Kiina Textile yliopisto; Vuonna 1999 se muutettiin jälleen Donghua yliopisto. Donghua yliopisto hyväksyttiin valtion keskeinen yliopisto vuonna 1960 ja se on yksi 75 yliopistoa suoraan opetusministeriön Kiinassa. 26 tohtorin tutkinto-ohjelmia, 53 maisterin tutkinto-ohjelmia ja 52 perustutkintoa ohjelmia ovat käytettävissä kansainvälisiä opiskelijoita. Maassa on yli 2700 tiedekunnan ja yli 30000 opiskelijoista.

Johtava tieteenalojen Donghua yliopiston tekstiili, muoti, materiaalit ja kauppa, jne. Textile Science & Engineering, valtio-keskeinen kurinalaisuutta, riveissä No. 1 Arviointi ensimmäisen tason Discipline ilmoitti Kiinan korkeakoulututkinnot ja Graduate Education Development Center (CDGDC). Vuodesta 2005 määrä sen tutkimus paperi otetun SCI, EI ja ISTP on alakynteen yhteensä 9 muiden vastaavien tunnettu tekstiili laitosten maailmanlaajuisesti. Sitä paitsi, monet tutkimuksen saavutuksia ovat löytäneet sovelluksia, jotka koskevat ilmailua ja ilmailu, sotilaallinen, rakentaminen, ympäristönsuojelu, uudet materiaalit, jne., Erityiset maksut on tehty Kiinan miehitetty avaruuslento hankkeet kuten Shenzhou V, Shenzhou VI ja Shenzhou VII.

Donghua yliopisto arvostaa kansainvälistä yhteistyötä ja vaihtoa. Se on perustettu yhteistyössä yli 100 kuuluisa yliopistojen, tutkimuskeskusten ja yritysten ympäri maailmaa. Vuodesta 1995, se menestyksekkäästi isäntänä International Fashion Forum aikana Shanghai International Fashion kulttuurin festivaali. Lukuun ottamatta 83th Maailman Textile Conference, Dong Hwa yliopisto on ollut monia korkean tasaantunut kansainvälisissä tieteellisissä konferensseissa kuten International Academic Forum jatko-opiskelijoille Tekstiilien Science & Engineering, 25. International Data Engineering Conference, 2009 American Fiber Society Conference, ja kansainvälinen konferenssi Environmental Science & Technology, jne.

Jo 1954, Dong Hwa yliopisto aloitti hyväksyä kansainvälisiä opiskelijoita, jotka olivat ensimmäisten joukossa merentakaisten opiskelijoiden kiinalaisten yliopistojen. Se on nimennyt Shanghain kaupunginhallitus hyväksymään kansainvälisten opiskelijoiden kanssa Shanghain hallitus Scholarship. Vuonna 2002 kansainvälistä kulttuurivaihtoa School perustettiin, ottaen täysin vastuut rekrytointi, viljely ja hallinta kansainvälisiä opiskelijoita. Sen jälkeen kansainvälinen opiskelija koulutus on kehittynyt harppauksin, ja useiden peräkkäisten vuonna sen laajuuden kasvu sijoittuu alkuun keskuudessa korkeakoulujen eri puolilta maata. Vuonna 2013, 4562 kansainvälistä opiskelijaa 140 maasta opiskeli Donghua yliopistossa. Tämä väestö riveissä nro 5 Shanghaissa ja No.11 Kiinassa.

Sijainnit

Shanghai

Osoite
1882 Yan'an Road West
Shanghai Shanghai, Shanghai, Kiina