China Study Abroad

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tutkimus Kiinassa CSA: n kanssa

China Study Abroad on kattava, edullinen, palvelukeskeinen yritys, joka tarjoaa kielten ohjelmia kiinalaisille yliopistoille ympäri Kiinaa. Olemme ylpeitä siitä, että kustannuksemme pysyvät alhaalla, jotta opiskelemme ulkomailta Kiinassa mahdollisimman monelle ihmiselle. Samalla tarjotaan kaikki tarvittava tuki ulkomaille opiskelulle Kiinassa.

China Study Abroad tarjoaa helpon pääsyn kieliohjelmiin, korkeakoulutukseen ja mahdollisuuksiin Kiinassa seuraavilla tavoilla:

  1. Ilmainen neuvonta ja tiedot kaikista yliopisto-ohjelmista Kiinassa
  2. Auttavat sinut ulos Kiinaan, mukaan lukien yleiset neuvoja ja viisumihakemuksia
  3. Auta päästäksesi sinne, kun tulet
  4. Auttaa maksimoimaan aikasi Kiinassa, jotta voit hyödyntää kokeneita kokemuksia

Miten voimme tehdä tämän?

Ilmainen neuvonta - Kysy kaupungeista, yliopistoista, kursseista, elämästä Kiinassa. Annamme sinulle kaikki tarvittavat tiedot. Ilmaiseksi.

Kiinaan pääseminen - Jos tarvitset apua paperityöhön pääset haluamaasi ohjelmaan, me autamme. Tämä sisältää hakulomakkeen täyttämisen, yliopiston hyväksymien kirjoitusasiakirjojen / viisumitietojesi keräämisen, lähetä heidät kuriirille takaisin ja auttavat saamaan viisumin (valituissa maissa). Teemme kaiken tämän 150 dollaria, mikä sisältää hakemusmaksun yliopistolle ja asiakirjojen postimaksun!

Aseta sisään - uskomme vahvasti, että mitä nopeammin asutte, sitä enemmän sinä pääset kokemuksesta Kiinasta. Toisin kuin jotkut maat, Kiina on hieman tottunut, ja olemme täällä auttamassa sitä. Kiinaan meneminen itsellesi on varmasti seikkailu, mutta se voi myös kestää kuukausia selvittääkseen kaiken. Autamme nopeuttamaan prosesseja, joten saat enemmän hyötyä kokemuksestasi. Muokattavissa olevan ohjelmasuunnittelijan avulla kaikki on hyvin yksinkertaista. Sinä kirjaudut siihen, mitä haluat, ei muuta, ei enempää eikä vähemmän. Tämä voi olla niin vähän kuin lentoaseman pickup tai sisällyttää majoitusta tai yksityisen kielen tutor tai meidän 24/7 CSA Assistance Package .

Maksimoi aikasi Kiinassa - Teemme tämän tarjoamalla muutaman ylimääräisen asian sivulle, joka todella lisää kokemuksiasi täällä. Vapaaehtoistyö, interning, matkustaminen tai opetus, meillä on runsaasti valintoja. Paitsi että ne ovat hauskoja ja haastavia, mutta ne myös merkittävästi lisäävät sinun reseptiäsi. Tämäntyyppisiä ylimääräisiä mahdollisuuksia on vaikea järjestää, ja kun olet kiireinen asettumassa, viikonloput lentävät. Emme voi korostaa tarpeeksi, kuinka tärkeitä nämä lisäehdot ovat sinun aikasi Kiinassa.

Valmis aloittamaan seikkailuasi Kiinassa? Soita meille, Skype ( info-chinastudyabroad ) tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@chinastudyabroad.org ja yhdessä suunnittelemme täydellisen matkanne Kiinaan!

Top Ten syytä opiskella Kiinassa:

1. Kieli, ilmeisesti!

Ei ole yhtä tehokasta kuin oppia kieltä siinä maassa, josta se tulee - varsinkin jos maassa asuu yli miljardi ihmistä! Sinä menisit Ranskaan oppimaan ranskaa, Italia oppia italialaista, Japania oppimaan japanilaisia ​​... joten oppiminen kiina Kiinassa on luonnollinen valinta. Tutustumalla Kiinassa voit käyttää mitä opit omasta luokasta ja omakohtaisesta tutoroinnista heti; tilata ruokaa ravintolassa, hämmentää paikallisilla markkinoilla, keskustella ohjaamon kuljettajien kanssa ja jopa tehdä uusia ystäviä. Loppujen lopuksi, kun yli viidennes maailman väestöstä puhuu jonkinlaista kiinalaista kieltä, todennäköisesti täytät yhden niistä ennemmin tai myöhemmin!

2. Historia.

Maa niin populaarinen kuin Kiina ei päässyt niin suureksi yön yli - kesti pitkään, kauan. Ensimmäiset esimerkit kirjallisesta Kiinan historiasta ovat peräisin vuodelta 1600 eKr., Vaikka tarinat viittaavat jopa 4200 vuotta sitten tapahtuneisiin tapahtumiin! Siitä lähtien Kiina on kärsinyt laajentumisesta ja supistumisesta, sodasta ja rauhasta, köyhyydestä ja hyvinvoinnista, hyökkäyksestä ja kapinoinnista, unioniin liittyvistä ja siviilivallasta, valtakunnasta ja sotivallasta. Jopa ulkomaisten hyökkääjien, kuten Mongolien ja Manchusin, keisarilliset dynastiat kunnioittivat valloitetun maansa pitkää historiaa - molemmat yhtyvät kiinalaiseen kulttuuriin sen sijaan, että ne asettaisivat omia ihmisille. Kun opiskelet mandariinia Kiinassa, uppoudu myös tähän rikkaan ja kiehtovaan historiaan, joka ei koskaan häiritse kävijöitä.

3. Ruoka.

Ennen kuin lähdet opiskelemaan Kiinassa, olet todennäköisesti otannut runsaasti kiinalaista ruokaa kotimaahasi, mutta kiinalainen keittiö on niin paljon enemmän kuin makeat ja hapan sianpallot ja General Tson kana! Itse asiassa Kiinassa on niin laaja valikoima makuja ja makuja, että "kiinalainen" ruokaa on melko vaikea määritellä. Guangdongin makeasta ja tangy kantonilaisesta ruokasta Sichuanin herkkujuhlaan, ja monista lajikkeiden rypäleteristetyistä bambuhöyrykoneista klassisen Pekingin paistansakan tyylikkyydelle, sinun on pakko löytää jotain mielihyvän makuun!

4. Kulttuuri.

Kuten voitte kuvitella, yli 4000 vuotta kestänyt sivilisaatio on kehittänyt kulttuurin, joka on liian rikas kuvaamaan muutamalla sanalla ... mutta kokeilemme sitä: Konfutselaisuus, taolaisuus ja buddhalaisuus. Mandariini ja kantoni. Kung fu ja tai chi. Shaolin munkkeja ja buddhalaisia ​​temppeleitä. Jet Li ja Jackie Chan. Gong Li ja Zhang Ziyi. Chen Kaige ja Zhang Yimou. Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme. Farewell My Concubine. Sodan taidetta, Sun Tzu. Feng Shui. Yin ja yang. Kuun kalenteri. Kiinalainen uusivuosi ja kevätjuhla. Dragon Boat Festival. Mid-Autumn Festival ja mooncakes. Kiinan horoskooppi. Lohikäärme ja fenikski. Posliini ja kalligrafia. Ming-maljakoita, jade-koristeita ja silkkivärejä. Terrakotta sotureita ja buddhalaisia ​​patsaita. Kiinan ooppera. Sithers, fiddles, rummut ja gongit ... vain muutamia.

5. Ihmiset.

Jos olet tavannut kiinalaisia ​​ennen, on mahdollista, että olet tavannut jonkun Han-kiinalaisen etnisen ryhmän. Yli 1,2 miljardia ihmistä Kiinassa, Taiwanissa ja Hongkongissa sekä yli 40 miljoonan ihmisen diaspora ympäri maailmaa Han-kiinalaiset ovat maailman suurin etninen ryhmä. Mutta Kiinan väestöön kuuluu myös 55 muuta etnistä vähemmistöä Qing-dynastian Manchusista Silkkitien Hui-ihmisiin, Keski-Aasian Uigureista Tšingš-Khanin Mongol-jälkeläisiin, joista jokaisella on oma historia ja kulttuuri . Opi kiina Kiinassa ja sinulla on tilaisuus tavata monia heistä itse.

6. Maa.

Maailman kolmanneksi suurin maa koon mukaan ei ole pulaa paikoista ja asioita, joita näet, kun asut ja opiskelet Kiinassa. Pohjoisesta pohjoisesta aavikon dyynit ja niityt etelän subtrooppiseen ilmastoon maata hämmästyttää sinua. Tutustu Yunnanin maakunnan näennäisesti loputtomiin vuoriin ja näkymiin, kokeile Guilinin ja Yangshuo'n surrealistisia kalkkikiveäisiä muodostelmia tai kuvittele itsesi sotamiehenä Tšingis-kanan armeijassa ratsastettaessa Sisä-Mongolian steppejä. Seuraa joenkauppaa alas Chang Jiangin (Jangtse-joen) kohdalla, kun se jakaa Kiinasta pohjoiseen ja etelään yli 6000 kilometriä. Kaikki tämä on mahdollista, emmekä ole edes maininnut pandoja vielä!

7. Kaupungit.

Useimmat ihmiset voivat vain nimittää Pekingin tai Shanghaissa kiinalaisten kaupunkien kohdalla, mutta Kiinassa on yli 160 kaupunkia, joiden väkiluku on yli miljoona. Ilmaston, fyysisen ympäristön, keittiön ja jopa puhuttujen murteiden alueellisten erojen vuoksi ei ole ihme, että jopa kiinalaisilla on vaikeuksia hankkia asioita. Kun opit kiinaa, voit päättää nähdä Pekingin kaikessa keisarillisessa loistossaan tai asua lähellä Lijiangin postikorttimaisemaa, herättää Shanghain hälinästä tai rentoutua rannalla Qingdaossa. Vaihtoehtoisesti, jos todelliset vilunväristykset ovat enemmän tyyliisi, vieraile Harbinissa tammikuussa jääveistosfestivaaleille, josta näet koko rakennukset, jotka on tehty jäästä! Kun opiskelet Kiinassa, sinulla on kaikki mahdollisuudet päästä suurempien kaupunkien ulkopuolelle ja kokea kaiken maan tarjoamaa.

8. Talous.

Onko mitään enemmän sanottavaa Kiinan taloudesta? Se on toiseksi suurin maailmassa, kun Yhdysvallat on kasvanut noin 10% vuodessa viimeisten 30 vuoden aikana. Kuitenkin vuotuinen henkeä kohti laskettu bruttokansantuote on alle 4000 dollaria Yhdysvaltain dollaria, on vielä paljon tilaa parantaa. Ja mikä toinen maa voi ylpeillä olla pelaaja niin monilla aloilla kuin Kiinassa? Maa on myös perinteisen maatalous- ja tuotantoteollisuuden lisäksi tullut maailman johtava toimialoja kaivosteollisuudessa, aurinkopaneeleissa, suurnopeusjunissa ja televiestinnässä. Kiinasta on tullut maailman suurimmat autojen markkinat, ohittanut USA: n ensimmäistä kertaa vuonna 2009.

9. Koulut.

Riippumatta siitä, etsitkö lyhyen aikavälin kiinan kielen kurssia vai haet tutkintoa, on Kiinassa sellainen laitos, joka sopii tarpeisiisi. Räätälöidä kielikurssit omaan aikatauluunne Pekingin Mandarin-Akatemiassa. Vietä kesäisin oppimisen Mandarin rannalla Ocean Universityssä Qingdaossa. Ottakaa luokan Pekingin kielen ja kulttuurin yliopistossa, joka on paras koulu kiinalaisille opettajille. Haasta itsesi instituutissa, kuten Pekingin yliopistossa tai Tsinghuan yliopistossa, jotka ovat QS World University -listan ja Times Higher Education World -yliopiston rankingsin mukaan maailman 60 parhaan joukossa. Mitä etsit, voit löytää sen täältä.

10. Tulevaisuus.

Kiinnostuneessa ja globalisoituneessa maailmassa Kiina on ja tulee jatkossakin olemaan osa elämäämme, pidämme siitä tai ei, joten miksi emme osallistu? Mahdollisuudet ovat loputtomat, mahdollisuudet rajoittamattomia. Kiinassa tapaaminen ei ole vain paras tapa oppia kiinaa, vaan myös hieno tilaisuus tavata uusia ystäviä ja luoda uusia yhteyksiä. Vaikka et aio pysyä täällä pitkällä aikavälillä, kokemus opiskelusta Kiinassa on syytä panna alkuun CV tai ainutlaatuinen CV. Vaikka muualla maailmassa esiintyy taloudellisia ja sosiaalisia ärsytyksiä, Lähi-Britannia kilpailee eteenpäin rakentamalla tulevaisuutta: oppimaan kiinaa Kiinassa ja rakentamaan tulevaisuutesi

Ota meihin yhteyttä

Haluatko tietää enemmän eräästä ulkomaille opiskelusta Kiinassa? CSA: n ammattitaitoinen ja kokenut kansainvälinen henkilöstö pyrkii tarjoamaan luotettavaa ja tehokasta tietoa ja neuvontaa.

Huomaa, että voit tavoittaa jokaisen toimiston sähköpostitse osoitteessa info@chinastudyabroad.org

Tai Skype-toimistossa - chinastudyabroad

Sijainnit

Peking

Beijing

Lontoo

London

Buenavista

Mexico City

Shanghai

Shanghai

sydney

Sydney

Venetsia

Venice

Madrid

Madrid

San Francisco

San Francisco

Toronto

Toronto