triOS College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

trios Opiskelu on auttanut yli 20000 opiskelijat menestyvät, työ-valmis suorittaneiden yli 20 vuotta. trios on rekisteröity yksityinen ura college alle Yksityinen Career Colleges Act, 2005.

Kanadan omistuksessa ja käytössä, triot on palkittu yksityinen ura korkeakoulu, jonka visiona on parantaa elämää jakamalla tietoa ja teknologiaa. trios tarjoaa lukuisia ura keskittynyt tutkinto-ohjelmista koko 5 tiedekunnat joiden avulla opiskelijat voivat löytää rikkaampi, palkitsevaa tulevaisuudessa.

9 kätevä puolilla Lounais Ontario, trios College perustettiin vuonna 1992 sen mukana perustamassa, jotka edelleen tarjoavat käytännön suunta ja johtajuus.

Perustajat

Frank Gerencser, toimitusjohtaja

Frank Gerencser on toimitusjohtaja ja yhteistyötä perustaja Trioja College Business Technology Healthcare. Frank on johtava Career College alalla toimii ohi puheenjohtaja Ontario Association of Ura Korkeakoulut ja jäsen National Association of Ura Colleges sekä co-puheenjohtajana vaikutusvaltainen valiokuntien työllisyys-, etäopetusviranomainen, kansainvälinen edistäminen ja enemmän. Frank on koulutukseltaan Systems Suunnittelu Engineering yliopiston Waterloo.

Stuart Bentley, presidentti ja Chief Operating Officer

Stuart Bentley on presidentti ja Chief Operating Officer trios College. Hän on toiminut eri Microsoft Corporationin ja CompTIA oppimisen neuvoa ja kohderyhmät sekä useita yksityisiä ja julkisia yhtiön hallitus, mukaan lukien AME Learning Inc. Lisäksi Stuart kuuluu Institute of Corporate hallitus. Stuart on koulutukseltaan Commerce tutkinnon McMaster University.

Sijainnit

Mississauga

Osoite
triOS College
6755 Mississauga Rd., Suite 103

L5N 7Y2 Mississauga, Ontario, Kanada