York University - School of the Arts, Media, Performance & Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailmamme tarvitsee yhä enemmän luovia ajattelijoita sytyttämään rohkeita uusia ideoita, keksimään muuttuvia kokemuksia ja kehittämään innovatiivisia ratkaisuja globaaleihin haasteisiin. Yörin yliopiston taiteiden, median, esityksen ja muotoilun korkeakoulu (AMPD) on yksi Pohjois-Amerikan johtavista taiteiden koulutuskeskuksista. Se vapauttaa luovuutesi ja valmistautuu menestymään maailmassa, jossa arvokkain voimavara on luovuus.

Tämä on tilaisuutesi liittyä Debra Brownin (Cirque du Soleil koreografi), David Quilicon (Sony / ATV Music Publishing Canada varapuheenjohtaja), Georgiana Uhlyarikin (Kanadan taiteen apulaiskuraattori , Ontarion taidegalleria) ja Hael Kobayashin (johtaja) joukkoon. Luovan älykkyyden johtaja, University of Technology, Sydney), valmistuessaan York AMPD: stä määrittelemällä ainutlaatuisesti, mitä luovuus tarkoittaa tänään ja miten se kuvitellaan huomenna.

Koulumme on sitoutunut huippuosaamiseen, kokeiluihin ja johtamiseen. Tekemällä oppiminen on ohjelmiemme tunnusmerkki. Tarjoamme intensiivistä ammatillista koulutusta ja syvällisiä akateemisia opintoja tanssista, muotoilusta, digitaalisesta mediasta, elokuvista, musiikista, teatterista ja kuvataiteesta.

Mutta kurinalaisuus on vain yksi osa AMPD-kokemusta. Palkittujen taiteilijoiden ja johtavien tutkijoiden ohjaamana, joilla on todellista kokemusta, työnnät rajat taiteellisen median välille, tutkit uusia tekniikoita ja löydä muiden alojen luovaa puolta. Saat käytännön kokemusta, tutkitaan uravaihtoehtoja ja rakennetaan suhteita mahdollisiin työnantajiin harjoittelujaksojen, harjoittelupaikkojen ja koulun kumppanuuksien avulla luovien alojen ja taideorganisaatioiden kanssa Facebookista Kanadan vaiheeseen.

Sinulla on unelma. Tämä on sinun aikasi ja tämä on paikka muuttaa unelma uusiksi ajattelutavoiksi, uusiksi keinoiksi luovuudellesi ja uusiksi menestymispolkuiksi valmistumisen jälkeen.

Sijainnit

Toronto

Osoite
4700 Keele Street
M3J 1P3 Toronto, Ontario, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin