Via Training Centre

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Victoria International Academy avasi elokuussa 2002, ja pian kehittänyt VIA TESL Diploma-ohjelma. VIA TESL Diploma-ohjelma alkoi käyttää nykyistä opetussuunnitelmaa tammikuussa 2003. Lilla Capaldo, meidän kokoaikainen 120 tunnin ohjelma ohjaaja, liittyi VIA TESL Program tiedekunnan vuonna 2010 suoritettuaan VIA TESL Diploma-ohjelma ja opetuksen ESL Victoria International Academy useita vuosia. Hän tuo runsaasti ESL opetuksen kokemuksen TESL ohjelmaan ja on tällä hetkellä TESL Program ohjaaja ja praktikum ohjaaja.

VIA koulutuskeskus n tesol / TESL kurssi on pisimpään ohjelma Vancouver Island ja olemme ylpeitä opettajien ja opetussuunnitelman. Olemme opettajien koulutukseen 10 vuotta ja on erinomainen maine. Meidän gradia saanut kaiken tarvitsemansa hallita luokat onnistuneesti ja ovat hyvin varustettuja löytää työtä opetuksen.

Opettajamme ovat hyvin kaikkien rakastama opiskelijat niiden korkea energian ja tapa tehdä luokkahuoneessa henkiin. He käyttävät paljon oppitunnin simulaatiot, opettaa tonnia hyödyllisiä toimintoja, kannustaa ja tukea opiskelijoita, kun se on heidän vuoronsa harjoitella opetusta. Ne tarjoavat erinomaisia ​​neuvoja ja varmista opiskelijat ovat valmiita toimittamaan luokan.

Opettajat saavat eniten heidän koulutuksensa meidän Centre koska toisin kuin monet muut, opettajankoulutuslaitosten olemme myös ESL koulu niin TESL opiskelijoilla on mahdollisuus tarkkailla omia luokkia ja vuorovaikutuksessa meidän opiskelijoille. Heillä on myös mahdollisuus kuulla kanadalaisten Englanti opettajien opetuksen tyylejä. Meillä on pieni kirjasto kirjoja TESL opettajat kuulla, tietokoneita niiden käyttöä luokassa tai taukoja ja ilmainen W-Fi. Monet opiskelijat haluavat pysyä noin tunnin jälkeen tunnin ja nauttia ilmaista kahvia, kun he surffata internetissä.

Kautta Conversation Buddies ohjelma, TESL opiskelijoilla on mahdollisuus harjoitella opetuksen yksi vastaan ​​opiskelijoille. TESL valmistuneet voivat aloittaa uransa ja rakentaa tuntia läpi Victorian kulttuurienvälisen yhdistyksen vapaaehtoistyön.

Tausta

Victoria International Academy avasi VIA Koulutuskeskus 2005 jatkeena ESL ohjelmia tarjotaan VIA. Ohjelmia suunnitellut mestari TESL ja ESL kasvattajien VIA koulutuskeskus on kasvanut yhden kokopäiväisen TESL ohjelman kaksi kokopäiväistä ja kaksi verkossa TESL ohjelmia. Perustuu Kommunikatiiviset Kielten opetus (CLT), VIA TESL Diploma ohjelmat on suunniteltu täyttämään tai ylittämään TESL Kanada vaatimukset.

Sijainnit

Victoria

VIA Training Centre

Osoite
Via Training Centre
1012 Douglas St

Victoria, Brittiläinen Kolumbia, Kanada
Puhelin
+1 250-590-3085

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: