Toronto Film School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Toronto Film School

Toronto Film School sijoittui QS World University Rankingsin suosituimmaksi elokuvakouluksi, ja se tarjoaa nopeatempoisessa ja erittäin yhteistyössä oppimisympäristön, joka on suunniteltu houkuttelemaan teitä ja taitoja, joita tarvitaan intohimosiasi. Olipa toiveitasi elokuvassa, muotoilussa, videopeleissä tai muoti, Toronto Film School on luova yhteisö, palkitut ohjaajat ja vertaisverkosto, joka ajaa sinut unelmiesi uraan. Koulu tarjoaa ohjelmia, kuten elokuvatuotanto, näyttelijä, video-pelisuunnittelu ja paljon muuta.

117974_1.jpg

Mikä asettaa Toronto Film School lisäksi?

Teollisuuden ammattilaiset

Sinua ohjataan monenlaisten palkittujen ja vaativien elokuvantekijöiden, tuottajien, elokuvantekijöiden, muotisuunnittelijoiden, videopelien suunnittelijoiden ja aktiivisten alan ammattilaisten keskuudessa. Opettajamme tarjoavat sinulle uusimmat alan näkemykset ja parhaat käytännöt sekä jännittävät verkostoitumismahdollisuudet.

Ristiyhteistyö

Toronto Film School voit tehdä yhteistyötä luovien ohjelmien opiskelijoiden kanssa. Kehitätte myös korvaamattomia ammatillisia suhteita ja toimialojen välisiä verkostoja, jotka auttavat avaamaan ovia urheilu- ja viihdeteollisuudelle.

Opiskelijamme saavat palkintoja

Toronto Film School , samanhenkiset opiskelijat, jotka jakavat intohimosi luoviin taiteisiin, ympäröivät sinua. Nämä arvokkaiden elinten, kuten Festival de CANNESin ja Thea-palkintojen, saamat palkinnot ovat osoitus heidän kovasta työstään ja omistautumisesta heidän veneilleen. Opiskelijana Toronto Film School voit liittyä näihin opiskelijoihin ja oppia kokeneilta ohjaajilta.

Reaalimaailman koulutus

Toronto Film School tunnetaan palkittujen valmistuneiden muotoilusta, jotka tulevat alan johtajiksi ja erinomaisiksi valituilla aloillaan. Tämä johtuu siitä, että valmistuneet jättävät koulun käytännön kyvyillä, taitoillaan edistää itseään ja hyvin pyöristettyä salkua.

tutkinto Pathway

Toronto Film School ymmärtää nykyiset ja tulevaisuuden uran vaatimukset. Yorkville Universityn kanssa tehdyn artikulaatiosopimuksen avulla voit nopeuttaa tietäsi liiketalouden kandidaatin tutkintoon, jotta voit hankkia luovaa urasi edistämiseen tarvittavat liiketoimintaosaamiset.

Ensisijainen kampuksen sijainti

Neljän kampuksen kanssa Torontossa opiskelijat voivat upottaa itsensä kaupunkiin.

Pienet luokat

Pienissä luokissa sinulla on mahdollisuus saavuttaa täysi potentiaalisi yhden opetuksen ja mentorointiin. Sinulla on myös oikea yhteistyöympäristö rakentaa suhteita luokkatovereihin ja verkostoitua opiskelijoiden kanssa luovissa ohjelmissa.

Sijainnit

Toronto

Osoite
10 Dundas Street E., Suite 704
M5B 2G9 Toronto, Ontario, Kanada

Toronto

Osoite
55 Dundas Street E., floor 4&5
M5B 1C6 Toronto, Ontario, Kanada

Toronto

Osoite
415 Yonge Street, 8th Floor
M5B 2E7 Toronto, Ontario, Kanada

Toronto

Osoite
1835 Yonge Street
M4S 1X8 Toronto, Ontario, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin