Stenberg College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli 28 vuoden ajan Stenberg College on erikoistunut terveydenhuollon ja ihmispalvelujen koulutukseen. Pääkampustamme sijaitsee Surreyissa, British Columbia, Vancouverin esikaupunkialueella ja BC: n toiseksi suurimmassa kunnassa.

Stenberg College on akkreditoinut BC-hallinnon ulkomaankauppaministeriön yksityisen koulutuslaitoksen sivukonttorin (PTIB) kautta. PTIB vastaa laatustandardien asettamisesta ja kuluttajansuojasta. Stenberg College on myös saanut BC: n hallituksen koulutuksen laadunvarmistusta (EQA), joka on BC: n brändi tai "sinetti" laadukkaista keskiasteen jälkeisestä koulutuksesta julkisille ja yksityisille laitoksille.

Kehitämme kaikki ohjelmamme yhteistyössä teollisuuden kanssa heidän tarpeidensa tyydyttämiseksi. Siksi valmistuneet olemme niin menestyksekkäitä. Yli 98% valmistuneista on työskennellyt opintoalallaan 6 kuukauden kuluessa valmistumisesta. Olemme pieni, ylpeä kanadalainen oppilaitos, jolla on poikkeuksellinen maine ja vertaansa vailla oleva sitoutuminen opiskelijoihimme ja heidän menestyksestään.105984_105898_admissions_hdr.jpg

Sijainnit

Surrey

Osoite
102 Avenue,13450
V3T 5X3 Surrey, Brittiläinen Kolumbia, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin