Lue virallinen kuvaus

Ura, joka tekee eron

Nova Scotia College of Early Childhood Education on voittoa tavoittelematon koulutusympäristö, jota valvoo hallitus. Nova Scotia College of Early Childhood Educationissa olemme ylpeitä voidessamme perustaa opiskelijoiden henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen.

NSCECE tarjoaa kaksivuotisen varhaiskasvatuksen (ECE) tutkinto-ohjelman, joka on perustettu useiden vuosikymmenten tutkimukseen ja kehitykseen soveltuvaan käytäntöön. Ohjelmaan osallistuneet opiskelijat tuodaan esille erilaisille lapsille, perheille ja ECE: n ammattiin liittyville kursseille ja hankkivat tietoa, käytäntöjä ja taitoja, jotka kehittävät korkeaa itsetuntoa, itsenäisyyttä ja sosiaalisen vastuun alkua.

Opintojen painopisteenä on kehittää, toteuttaa ja arvioida kehitykseen soveltuvia opetussuunnitelma-ideoita, jotta lapsia kasvattaisi ja kehittyisi aina 12-vuotiaana. Ohjelmaan sisältyy 870 luokka- ja 600 tuntia. Opiskelijat, jotka tarvitsevat joustavuutta aikataulussaan, voivat ilmoittautua iltaisin kursseille osa-aikaisesti.

Valmistuneet löytävät työtä erilaisissa olosuhteissa, kuten lastenhoitokeskuksissa, kouluissa, yksityisissä päiväkodeissa, päiväkodeissa, kehityskeskuksissa. Yli 95% NSCECE-tutkinnon suorittaneista löytää ECE: n työllistymisen valmistumisen jälkeen.

Ohjelma voidaan toteuttaa kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Rahoitustuki on käytettävissä.118217_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Historia

Vuonna 1970 Pyhän Joosefin lasten keskus perusti ensimmäisen Atlantin kanadalaisen ohjelman varhaiskasvatuksessa. Ohjelma kehittyi kolmen kuukauden aikana kymmenen kuukauden pituiseen tutkinto-ohjelmaan. Toukokuussa 1997 St. Joseph's Early Childhood Education -koulu tuli erilliseksi kokonaisuudeksi Pyhän Joosefin lasten keskuksesta.

Vuonna 2000, jotta varmistettaisiin, että tutkintotodistus tunnustettiin maakuntien rajojen yli, ohjelma ulotettiin kaksivuotiseen kurssiin. Diploma-ohjelma on lisensoitu Nova Scotian työ- ja kehittyneen koulutuksen osastolta, ja sen hyväksyy Nova Scotian opetus- ja varhaiskasvatusosasto .

Vuonna 2008 St Joseph's Early Childhood Education -koulutus muutti nimensä Nova Scotia College of Early Childhood Educationiin (NSCECE).

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Nova Scotia College of Early Childhood Education (NSCECE)

NSCECE tarjoaa kaksivuotisen tutkinnon varhaiskasvatuksesta. Ohjelma voidaan toteuttaa kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Päivitetty opinto-ohjelma sisältää kurssien kuv ... [+]

5 syytä liittyä NSCECE: n ECE-ohjelmaanNSCECE: llä on 50 vuoden kokemus ammatillisten varhaislapsuuden opettajien koulutuksesta.NSCECE-tutkintotodistuksella voidaan avata ovia urakehitykseen lastenhoitokeskuksissa, perhekeskuksissa, julkisissa kouluissa esiintyneissä ohjelmissa, perhekodissa jne.Yli 95 prosenttia valmistuneista, jotka etsivät ECE-työtä, palkataan valmistumisen yhteydessä.Koska NSCECE on yksityisrahoitettu laitos, opetus on vähemmän kuin muut laitokset.NSCECE-tutkinnon suorittaneet voivat siirtää 6,5 opintopistettä Mount Saint Vincentin yliopistolle, jotta hän voi hankkia taiteen kandidaatin lapsille ja nuorille.

PLUS: Ohjelma täyttää ECE: n nykyiset ohjeet Kanadassa.... [-]

Kanada Halifax
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Early Childhood Education at NSCECE

Osoite
Halifax, Nova Scotia, Kanada