Lue virallinen kuvaus

OLEMME NIMBUS

Nimbus School of Recording & Media on eliitin musiikki- ja media koulu sijaitsee kauniissa Vancouverissa, Kanadassa. Nimbus pienille luokkakoot, mentorointiresurssit alan asiantuntijoita, käytännön koulutusta, ja 24/7 pääsy ammattitaitoinen studiot. Nimbus on yhdessä perustama tunnettu musiikin tuottajille Bob Ezrin (Pink Floyd, Alice Cooper, kiss) ja GGGarth Richardson (Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Biffy Clyro).

Kaikki meidän kurssit opettavat nykyiset alan ammattilaisille. Tarjoamme tutkintojen ja todistusten ohjelmat: äänieditoinnista, musiikin tuotanto, elektronisen musiikin tuotanto, videoiden tuotanto, jälkikäsittely ja peliäänille, elävää ääntä ja musiikkia teollisuuden yrittäjyyttä. Nimbus auttaa opiskelijat luovat tulevaisuuden musiikin ja median.

nimbstud

Nimbus etu:

Hands-On Learning
Rakennamme oppitunteja ympäri uran keskittynyt, käytännön lähestymistapaa koulutukseen. Pienillä luokkakoot, opit tekemällä työtä, eikä lukea sitä oppikirja. Ääni & Video opiskelijoiden junan todellinen studioita huippuluokan vaihde, sama vaihde käytetään ammatti studiot ympäri maailmaa. Business opiskelijat työskentelevät todellisten taiteilijoiden, suunnitella ja suorittaa todellisia tapahtumia, ja työtä meidän opiskelija-run levy.

Mentorointi ja verkot
Nimbus tiedekunnan sisältää vaikuttava lista insinöörien, tuottajien, suunnittelijat, ja yritysjohtajat (myös Juno Voittajat ja ehdokkaat, ja kulta ja platina ennätys vastaanottajat). Sinulla on mahdollisuus oppia parhaista alan. Jotkut opiskelijat ovat saaneet edes heidän ensimmäinen ammatillinen albumi luottoa taas kouluun! Nimbus opiskelijat hyötyvät myös meneillään olevista verkostoitumismahdollisuuksia top alan ammattilaisten säännöllisillä vierailuluentoja. Past puhujien vieraili: Nettwerk Records, Monstercat, Earthquaker Devices, Roland, tähdätä media, SOCAN The Feldman virasto Universal Music Publishing, ja paljon muuta.

24/7 Käytännön Industry Experience
Nimbus on avoinna 24/7 opiskelijoillemme. 24 tunnin pääsy studiot, sinulla on koko ajan sinun täytyy saada luottamusta ja kokemusta taitoja ja käsitteitä olet oppimista. Riippumatta siitä, mikä ohjelma otat klo Nimbus, kun olet suorittanut aikaa täällä, et pää ulos maailmaan lukemattomia tunteja käytännön kokemus alalta.

Maailmanluokan Gear
Ollakseen maailmanluokan insinööri, videokuvaaja tai tuottaja, sinun täytyy työskennellä maailmanluokan vaihteella. Klo Nimbus, saat käsiisi korkealaatuista alan standardi vaihde ja uusimman digitaalitekniikan. Tähän sisältyy kolme hämmästyttävä SSL konsolit, Avid S6 ja S3 ohjainpintojen, Slate Audio Raven MTX, ja viimeisin Pro Tools HDX Systems. Kun lähdet Nimbus voit törmätä tahansa studioon ja tietää mitä tahansa näppäintä ja nuppi.

yhteistyö

Kuulua Nimbus ekosysteemin. Hanki arvokasta vuorovaikutustaidot kautta psykologian luokat suunniteltu tarjoamaan kokemuksellista oppimista käytännön esimerkein studiosta ja teollisuus elämä lisätä itsetietoisuutta, luottamusta, ja ihmissuhteisiin taitoja. Saat myös rakentaa ansioluettelosi integroimalla opiskelutovereiden muista kursseista ja ohjelmista. Klo Nimbus, yhteistyötä eri tieteenalojen luoda ammattimaisia ​​projekteja on tosiasia, aivan kuten todellisessa maailmassa.

Tilaisuus
Kautta maine ja osallistumisen alalla, olemme jatkuvasti saada mahdollisuuksia alumnien ja nykyiset opiskelijat. Aktiivinen erillislaina saanut yli 200 työharjoittelua pyynnöistä viime vuonna yksin! Meidän alumnit ovat päätyneet tekemään uskomattomia asioita, kuten voittaa Juno. Meidän ajosta musiikkialalla pyrkii vahvistamaan teollisuuden että valmistuneista mennä.

Lupauksemme SINUA


Nimbus olemassa muuttaa elämää musiikin kautta. Olemme innostuneita musiikista, ohjauksen ja yhteisöä. Arvostamme huippuosaamista ja luonnetta. Olemme sitoutuneet luomaan tunnetta riippumatta rodusta, sukupuolesta, suuntautumiseen tai uskontoon opiskelijoillemme, alumnien, henkilökunnan ja laajemman yhteisön. Tarjoamme käytännön tiedon ja elämäntaitojen nykyisestä alan ammattilaisia.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Nimbus School of Recording & Media

Alkaen perusteet kääre kaapeleiden ja sijoittamalla mikrofonit, tämä kurssi vie syvällisesti kaikessa äänieditoinnista ja studio-pohjaista musiikkia tuotanto. Kanssa 24/7 ... [+]

Alkaen perusteet kääre kaapeleiden ja sijoittamalla mikrofonit, tämä kurssi vie syvällisesti kaikessa äänieditoinnista ja studio-pohjaista musiikkia tuotanto.

Kanssa 24/7 studio pääsy ja ohjauksen teollisuuden ammattilaisille, sinun on mahdollisuus kasvattaa teknistä ja ihmissuhdetaidot käytännön oppimisen todellinen studioissa, työskentelee todellisten taiteilijoiden ja bändejä.

Tämä on kaikkein laaja ohjelma studiossa musiikin tuotanto ja suunnittelu. Suoritettuaan ohjelmassa siitä luottaa työskentelevät tahansa studio, missä päin maailmaa tahansa - tai jopa aloittaa oman studio!

Mahdolliset Ura: musiikin tuottaja, äänittäjä, Studio avustaja Insinööri, Audio Editor, Studio insinööri, masteroijaa, Järjestäjä.... [-]

Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
16 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nimbus School of Recording & Media

... [+]

Tässä innovatiivinen kurssi, annamme sinulle vankka studio äänitys, ihmissuhde, ja valmistustekniikat ennen sukeltaa maailmaan elektronisen musiikin tuotanto. Lopputulos? Sinut hyvin pyöristetty tuottaja pystyy noustaan ​​tahansa genre tai ympäristölle.

Kuten kaikki Nimbus kursseja, tämä ohjelma on opettanut kaikkia alan ammattilaisten ja sinun on 24/7 pääsy meidän studiot käytännössä kaiken olet oppimista. Rakenna portfolio, ja saada taitoja sinun täytyy erottua ja menestyä jännittävä ja kilpailukykyiset sähköisen musiikin tuotanto teollisuudelle.

ohjelma Highlights Käytä Avid Pro Tools, Autotune, Melodyne, Logic Pro X, Ableton Live-9, ja Push Con... [-]
Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nimbus School of Recording & Media

Nimbus Advanced Music Industry opiskelijat saavat huippumoderni taidot musiikkiteollisuus kuin se on tänään. Opiskelijat Advanced Music Industry ohjelmalla edistetään alb ... [+]

Nimbus Advanced Music Industry opiskelijat saavat huippumoderni taidot musiikkiteollisuus kuin se on tänään. Opiskelijat Advanced Music Industry ohjelmalla edistetään albumeita ja saada todellista käytännön kokemusta, kuten miten onnistuneesti suorittaa ja hallita modernin median liiketoimintaa.

MIND 100 - Johdatus Music Industry & Entrepreneurship valmentaa uran musiikkialalla, onko taiteilijana, tuottaja, videokuvaaja tai johtavassa asemassa. Opit musiikkialalla toimii, ja saada yrittäjävalmiuksiaan ajaa oman yrityksen. Kurssi huipentuu urakehityssuunnitelmaa panosta ja mentorointiresurssit ohjaajien useilta aloilta. Tavoitteena on antaa sinulle vankka suunnitelma teitä ja uran haluat musiikkialalla. Sinulla on mahdollisuus esittää tämän suunnitelman alkuun ammattilaisten musiikkialalla, saada niiden näkemystä ja näkökulma oman suunnitelman.... [-]

Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
8 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nimbus School of Recording & Media

Koska Nimbus videoiden tuotanto opiskelija, sinut upotetaan kaikilla digitaalisen videon tuotanto lukien: kirjoittaminen, johtaminen, valu, sijainti partio, tuottaa, ammu ... [+]

Haluatko luoda musiikkivideoita, mainoksia, lyhytelokuvien tai filmi suorista lähetyksistä, annamme sinulle taitoja ja luottaa täytyy astua tuotannollista rooliin ja luoda ammattimaisia ​​videosisältöä tahansa mediassa.

Koska Nimbus videoiden tuotanto opiskelija, sinut upotetaan kaikilla digitaalisen videon tuotanto lukien: kirjoittaminen, johtaminen, valu, sijainti partio, tuottaa, ammunta, editointi, valaistus, ja äänen miksaus. Lisäksi oppia perinpohjin video streaming ja verkkolähetykset!

Opetamme sinulle vakiintunut video tuotantotekniikat ja uusi, huippumoderni taidot asettua eturintamassa alati kehittyvän mediaympäristössä.

Rakenna tuotantoportfoliossamme työskentelemällä reaalimaailman skenaarioita ja verkostoitumista videoiden tuotanto ja musiikin aloilla.... [-]

Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
8 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

We Are More Than A School - We Are Nimbus - Nimbus School of Recording & Media

Nimbus School Of Recording & Media