Nimbus School of Recording & Media

Esittely

Lue virallinen kuvaus

OLEMME NIMBUS

Nimbus School of Recording & Media on eliitin musiikki- ja media koulu sijaitsee kauniissa Vancouverissa, Kanadassa. Nimbus pienille luokkakoot, mentorointiresurssit alan asiantuntijoita, käytännön koulutusta, ja 24/7 pääsy ammattitaitoinen studiot. Nimbus on yhdessä perustama tunnettu musiikin tuottajille Bob Ezrin (Pink Floyd, Alice Cooper, kiss) ja GGGarth Richardson (Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Biffy Clyro).

Kaikki meidän kurssit opettavat nykyiset alan ammattilaisille. Tarjoamme tutkintojen ja todistusten ohjelmat: äänieditoinnista, musiikin tuotanto, elektronisen musiikin tuotanto, videoiden tuotanto, jälkikäsittely ja peliäänille, elävää ääntä ja musiikkia teollisuuden yrittäjyyttä. Nimbus auttaa opiskelijat luovat tulevaisuuden musiikin ja median.

nimbstud

Nimbus etu:

Hands-On Learning
Rakennamme oppitunteja ympäri uran keskittynyt, käytännön lähestymistapaa koulutukseen. Pienillä luokkakoot, opit tekemällä työtä, eikä lukea sitä oppikirja. Ääni & Video opiskelijoiden junan todellinen studioita huippuluokan vaihde, sama vaihde käytetään ammatti studiot ympäri maailmaa. Business opiskelijat työskentelevät todellisten taiteilijoiden, suunnitella ja suorittaa todellisia tapahtumia, ja työtä meidän opiskelija-run levy.

Mentorointi ja verkot
Nimbus tiedekunnan sisältää vaikuttava lista insinöörien, tuottajien, suunnittelijat, ja yritysjohtajat (myös Juno Voittajat ja ehdokkaat, ja kulta ja platina ennätys vastaanottajat). Sinulla on mahdollisuus oppia parhaista alan. Jotkut opiskelijat ovat saaneet edes heidän ensimmäinen ammatillinen albumi luottoa taas kouluun! Nimbus opiskelijat hyötyvät myös meneillään olevista verkostoitumismahdollisuuksia top alan ammattilaisten säännöllisillä vierailuluentoja. Past puhujien vieraili: Nettwerk Records, Monstercat, Earthquaker Devices, Roland, tähdätä media, SOCAN The Feldman virasto Universal Music Publishing, ja paljon muuta.

24/7 Käytännön Industry Experience
Nimbus on avoinna 24/7 opiskelijoillemme. 24 tunnin pääsy studiot, sinulla on koko ajan sinun täytyy saada luottamusta ja kokemusta taitoja ja käsitteitä olet oppimista. Riippumatta siitä, mikä ohjelma otat klo Nimbus, kun olet suorittanut aikaa täällä, et pää ulos maailmaan lukemattomia tunteja käytännön kokemus alalta.

Maailmanluokan Gear
Ollakseen maailmanluokan insinööri, videokuvaaja tai tuottaja, sinun täytyy työskennellä maailmanluokan vaihteella. Klo Nimbus, saat käsiisi korkealaatuista alan standardi vaihde ja uusimman digitaalitekniikan. Tähän sisältyy kolme hämmästyttävä SSL konsolit, Avid S6 ja S3 ohjainpintojen, Slate Audio Raven MTX, ja viimeisin Pro Tools HDX Systems. Kun lähdet Nimbus voit törmätä tahansa studioon ja tietää mitä tahansa näppäintä ja nuppi.

yhteistyö

Kuulua Nimbus ekosysteemin. Hanki arvokasta vuorovaikutustaidot kautta psykologian luokat suunniteltu tarjoamaan kokemuksellista oppimista käytännön esimerkein studiosta ja teollisuus elämä lisätä itsetietoisuutta, luottamusta, ja ihmissuhteisiin taitoja. Saat myös rakentaa ansioluettelosi integroimalla opiskelutovereiden muista kursseista ja ohjelmista. Klo Nimbus, yhteistyötä eri tieteenalojen luoda ammattimaisia ​​projekteja on tosiasia, aivan kuten todellisessa maailmassa.

Tilaisuus
Kautta maine ja osallistumisen alalla, olemme jatkuvasti saada mahdollisuuksia alumnien ja nykyiset opiskelijat. Aktiivinen erillislaina saanut yli 200 työharjoittelua pyynnöistä viime vuonna yksin! Meidän alumnit ovat päätyneet tekemään uskomattomia asioita, kuten voittaa Juno. Meidän ajosta musiikkialalla pyrkii vahvistamaan teollisuuden että valmistuneista mennä.

Lupauksemme SINUA


Nimbus olemassa muuttaa elämää musiikin kautta. Olemme innostuneita musiikista, ohjauksen ja yhteisöä. Arvostamme huippuosaamista ja luonnetta. Olemme sitoutuneet luomaan tunnetta riippumatta rodusta, sukupuolesta, suuntautumiseen tai uskontoon opiskelijoillemme, alumnien, henkilökunnan ja laajemman yhteisön. Tarjoamme käytännön tiedon ja elämäntaitojen nykyisestä alan ammattilaisia.

Sijainnit

Vancouver

Nimbus School Of Recording & Media

Osoite
238 East 2nd Avenue
V5T 1B7 Vancouver, Brittiläinen Kolumbia, Kanada
Puhelin
+1 604-875-8998