Lue virallinen kuvaus

Perustettu vuonna 1967 arkkitehti Eleuthère Kefalidis Technics Collegessa Montrealissa työtä opetuksen tekninen ja arkkitehtoninen piirustus rakennuksen. Se on hyvin tunnettu instituutio erityisesti rakennusalalla alalla vesirakentamisen.

Yhteinen näkemys laadusta yhteisten koulutuksen opettajien ja johdon, opettajien saatavuus säilyy vuosien saatossa ovat kaikki myönteisiä tekijöitä toteuttamiseen arkkitehtuurin ohjelman.

Lisäksi optimaalinen yhtymäkohtien teoriaa että käytäntöä kurssi on aina tärkeää menestykseen.

Tiedekunnan kollegion koostuu ainoastaan ​​kokeneiden ammattilaisten, arkkitehtien, insinöörien ja mekaniikka, tarkastajat maanmittari että parhaiden yritysten joukossa omilla kurinalaisuutta. Koulutuksestaan ​​yhdistetään paljon kokemusta työmarkkinoilla.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Montreal Technical College (MTC)

Ohjelma "Building Technology ja julkiset työt: erikoisuus arkkitehtuuri Techniques", mikä Vakuutus Kollegiaalisuus Studies (ACS), perustuu kahteen perustavanlaatuista aih ... [+]

Ohjelma "Building Technology ja julkiset työt: erikoisuus arkkitehtuuri Techniques", mikä Vakuutus Kollegiaalisuus Studies (ACS), perustuu kahteen perustavanlaatuista aiheista; rakentaminen merkitsee; rakennus tiede, tietoa materiaaleista ja omien menetelmien suorittamiseksi kullekin elementille rakennuksen ja muotoilu, joka on väline, jonka kautta arkkitehdin tai insinöörin ilmaisi ajatuksensa hänen asiakkaansa käsi, ja urakoitsijan tekemään työtä.

Ohjelman edut

Koulutus on puhtaasti tekninen. Siinä keskitytään oppimista tietokoneavusteisen suunnittelun ja rakentamisen teknologian eturintamassa, joka mahdollistaa nopean integroitumista työmarkkinoille; Ryhmäkoko on mahdollisimman vähän. (10-12 opiskelijaa per luokka) Tämä takaa erityistä huomiota kullekin opiskelijalle seurata oppimisprosessia kunkin ja jakaa hyvin se korostetaan voimakkaasti viestintään ja itsenäisyyttä; Kun vain ( 16) kuusitoista kuukautta koulutuksen (neljä peräkkäistä istuntoa), opiskelijat ovat valmiita työmarkkinoilla; Opetus on huipputasolla ovat erittäin pätevät arkkitehtien, insinöörien ja tunnustetaan sekä Ordre des arkkitehtiliittoon du Québec että Order of Engineers Québec.Les opettajien suositaan realistisesti arkkitehtuuri- ja kosketusta todellisuuteen markkinoilla (yritysvierailuja, sivustot, kaiuttimet); Opiskelijoille tarjotaan lopussa kolmannen istunnon työstä (osa-aika) ja pienet hankkeet, joilla edistetään integraatiota yrityksissä; Mahdollisuuksia valmistuneet työmarkkinoille oksastamaan yliopistokurssien jotta pääsy kannat suurempi lukuarvo, osallistuminen hallintohenkilökuntaa takaa opetukseen osallistumista. Ympäristö on lämmin, kun kuritusta. Opiskelijat saavat milloin tahansa tiloihin.... [-]

Kanada Montreal
Request Info
Englanti,Ranskalainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Montreal Technical College (MTC)

Tämä kurssi tarjoaa realistisen vision kirjanpitäjä kaupan. Siinä käsitellään erilaisia ​​tehtäviä kirjanpito- ja antaa tietoja ohjelmasta kokonaisuudessaan. ... [+]

Tavoite ohjelma

Kehittää seuraavia tarvittavaa osaamista harjoitella työllisyyteen:

tutkimus ja tiedonvaihto tuottaa taulukoita ja kaavioita suunnitella visuaalinen muoto liittyvissä asiakirjoissa kirjanpito kahva pyyntöjä työlainsäädäntö järjestää ja käsitellä yrityksen resursseihin liittyviä tietoja vakuuttaa työtehoa.

Kehitetään seuraavat tarvittavat valmiudet kommunikoida, suullisesti tai kirjallisesti työpaikalla:

kirjoittaa liittyvä kirjeenvaihto kirjanpidon sekä Englanti ja ranska vuorovaikutuksessa erilaisissa ammatillisissa tilanteissa kommunikoida Englanti in Accounting yhteydessä.

Kehittää taitoja tarpeen täydentää kirjanpito tehtävät:... [-]

Kanada Montreal
Syyskuu 2019
Englanti,Ranskalainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Montreal Technical College (MTC)

Taitojen kehittämisen periaatteiden soveltamisesta, säännöt ... ... [+]

Ohjelma Tavoite Kehittää taitoja soveltaa periaatteita, sääntöjen ja menettelyjen mukaisesti: sormitus menetelmä on tarkistettu tekstejä ranskaksi Hallintoon tiedot laatu lähestymistapaa ajankäytön suunnittelu ja visuaalinen asiakirjan esittämisen, laatiminen ja ulkoasu kirjeenvaihto ranskaksi. Taitojen kehittäminen tietotekniikkavälineiden käyttöä alla: perusohjelmistot tekstinkäsittelyyn, datan, taulukoita ja kehittää viestintätaitoja kommunikoida työpaikalla ja hallita, ranskaksi ja Englanti, office Communications.

Taitojen kehittäminen suorittamiseen sihteeristötehtäviä kuten tuottaa ja vastaanottaa kirjeenvaihtoa ranskaksi asiakirjoja käsittelee pyynnöt koskevat työlainsäädännön päivittää kansioiden valmistelemaan liikekokouksia tehdä rutiini kirjanpidon tehtäviä suorittamaan määräajoin kirjanpito tehtävät tuottaa kirjeenvaihto Englanti kääntää kirjeenvaihdossa Englanti taitoja haetaan vahvaa organisaatiota ja vastuun viestintätaidot kykenevät toimimaan tehokkaasti paineen alla huomiota yksityiskohtiin ja tiukkaa henki arvostelukykyä ja tunnetta etiikka työmahdollisuuksia Esimerkkejä: sihteeri / assistentti / Assistant vastuuhenkilö Associate / avustaja Assistant henkilöstöhallinnon / johdon assistentti hallintovirkailija / hallintovirkailija sitoutunut tietojen syöttö virkailijaa sitoutuneet henkilöresurssien vastaanottovirkailija toimisto työpaikoilla Pienet, keskisuuret ja suuret julkiset ja yksityiset yritykset itsenäiset edut opiskelee korkeakoulu Montreal tämän kurssin, sinun on pääsy: ohjelma seuraamuksia opetusministeriö, "korkeakoulutuksen ja tutkimuksen (MESRS) mahdollisesti bénéfier apurahojen tarjoamia kumppaneidemme käytännön työharjoittelu Englanti ohjelma vahvistettu kannettavan tarjotaan valmistumisen! Valitsemalla CSM, se on myös valita: Assistance elämään sijoittaminen Local helposti (metro Berri-UQAM) simulointi luokka rakentaa luottamusta ja taitoja erinomaisen opetus yli 45 vuotta kokemus... [-]

Kanada Montreal
Syyskuu 2019
Englanti,Ranskalainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi